![]() |
ציטוט:
|
מכיוון שכן זהו לוג עידכון ואני לא ירמה אותכם או אותי..
אז ככה, היום היה צ'יט רציני, אומנם הייתי יכול לשלוט בעצמי, אבל הרגשתי שחבל, קרעתי את התחת ומותר לי להנות, בערך 4 חברים טובים שלי, מחבורות שונות בערך עשו מסיבות גיוס, עם אחד גם הלכתי לארוחה משפחתית שלו שהוא ממש כמו אח, במסעדה, אז הייתי חייב לאכול /: ועוד אחד עשה יומולדת, אז אמרתי לעצמי שאם כבר צ'יט נעשה עד הסוף שיוציא לי את החדש לצ'יטים עד סוף החיטוב, החלטתי שאני ממשיך סופית עד הסוף המר, אני מניח שעוד 5-6 שבועות ככה, וזה אומר שגם בהעמסה אני לא נהנה, לא מרשה לעצמי כלום.. אכלתי פסטה עם טלה משו מטורף, במסעדה, עכשיו אני כותב לכם אחרי שביומולדת שתיתי ב3 לגימות 3/4 בקבוק אבסולוט יש מהבקבוק , בתור אחד שלא שותה כזה הרבה, אני קצת מסוחרר :) ועידכון שיותר קשור לbb, אני מתחזק לאט לאט , אני עושה כבר אימון דילול, 15 חזרות 6 סטים סך הכל, עם 12 קילו דאמבל ל4 סטים ו2 סטים עם 10 קילו.. משו טירוווווף... בנוסף, ביום 1, אני עושה טריי פשיטה מאחורי הראש ביום 2 אני עושה מקבילים , בגלל שביום 1 אני עושה חזה רגיל וביום 2 אני עושה חזה בשיפוע עליון אז הכתף הקדמית עובדת קצת .. יאלה שיהיה לכולם סוף שבוע מדהים, שבוע קל וצום שמח . |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה וודקה לא שותיים מבקבוק חחח |
חחח הבעיה זה לא לשתות מהבקבוק, הבעיה זה מה שיקרה לך אחריי רבע שעה....
|
ציטוט:
אתה לא אמור לשתות לפי "שוטים" אלא לפי הרגשה.. בכל אופן, אני בהעמסה עכשיו, השבוע החלטתי שאני מוסיף עוד אירובי ועוד קצת קריעה לבטן, הכוונה, מהשבוע ועד סוף החיטוב, הולך מעולה סך הכל וזהו, אגב, מישו יכול להגיד לי בדיוק מתי שני המר ישראל שאני אדע לקבוע משמרות מראש? |
אוקי אנשים עידכון,
לצערי השבוע העמסה תיהיה חרא /: אני עובר ניתוח ביום של העמסה, שלישי עוד יומיים, 7.8, הניתוח ב17:30, וצריך להיות בצום פאקינג 6 שעות (!) וקודם יש לי פסיכומטרי, מה שאני אעשה, זה אתחיל את העמסה לפני האימון אפסיק אותה ב11, זתומרת, אוכל איזה 4-5 לחמניות, אימון, ניתוח, ואחרי הניתוח אמשיך את העמסה מן הסתם גם ביום רביעי.. זה ניתוח יחסית פשוט הפעם לעומת הקודם אז אני כבר אשתחרר אחרי 3-4 שעות הבייתה.. אני מניח שזה יותר טוב מכלום, הכוונה להעמסה |
ציטוט:
תהיה בריא |
תודה, היה לי גידול בין האוזן למוח וכבר ניתחו אותי כמה פעמים בעבר..
הניתוח עבר טוב, התחלתי להעמיס, בינתיים הולך טוב עם העמסה למרות הצום של ה8 שעות /: |
אהלן,
דבר ראשון - רק בריאות והחלמה מהירה! אני דיי חדש פה אבל לא חדש בעסק, אני עושה UD2.0 (חייב את הנקודה אפס הזו, הופך את הדיאטה הזו לכזה הייטק) אחרי שבוע אחד, בספר לייל נותן את התוכנית "ריקון" כמו שרשמת חוץ מפרט אחד קטן שאני תוהה אם הזיתי אותו או לא - הוא אומר לעשות אותה פעמיים(!). ציטוט:
או שאני מדמיין? מה שכן, יום ההעמסה זה פשוט יום קשה.. עדיין לא הצלחתי למצוא כמה פחמימות בדיוק לאכול. (יום חמישי בערב זה התחיל עם ארוחה במוזס, ועד שישי בערב כבר אכלתי 3 בייגל, אריזת פסטה שלמה, קצת לחמים פה ושם..) אני אפרסם תמונות "לפני" בקרוב. |
ציטוט:
|
הכוונה לעשות את האימון פעמיים.. לא - לעשות, ואז לחזור עליו עוד פעמיים..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
המטרה היא לרוקן את מאגרי הגליקוגן... בדרך כלל זה אימון קשה לאללה (עשיתי 2 כאלה) וגם יורדים במשקלים בצורה מטורפת. |
אני פה, אממ הולך מעולה! וורידים הפרדות באלאגנים !
העמסה הפעם הולכת מעולה, העלתי אירובי בסוף כל אימון דילול ל35 דקות על ה"סקי" בקצב של 180-220 מדרגות בדקה :) נחמד נחמד :d אממ, הזקן שלי עבר חימצון! וזהו! יאלה עד שבוע הבא, שיהיה שבוע טוב שכחתי להוסיף, השבוע בעמסה, הוספתי לכל שייק, 30-40 גרם סוכר ענבים.. |
תמונות בלאט!
|
כזה סקסי :
http://img2.tapuz.co.il/forums/1_103882058.jpg http://img2.tapuz.co.il/forums/1_103882128.jpg תמונות של הגוף עוד 3 שבועות +/- צריך להשתזף ולהתחלק. |
שרוט בראשכל הכבוד תומר על השכל והשקעה שלך בנושא :)
|
חחח הומי אתה פשוט מפחיד :d
|
ציטוט:
|
חח תודה..
ירון יא מלך מה קורה? אני מתגעגע אחי! איך שנגמר לי המלווה אני בא לבקר אותך! עידכון ללוג, הוספתי עוד אירובי, הגברתי את העצימות, אני עושה כל פעם אחרי אימון דילול, חצי שעה בסקי רק שעכשיו זה ברמות ושיפועים יותר קשים, מראה לי כל פעם 750-800 קלוריות, גם מהירות יותר גבוהה, וביום שני (זתומרת יום 3 של התוכנית) אני מתחיל לעשות ממחר, עוד חצי שעה אירובי גם כן בעצימות גבוהה.. את העמסה התאמתי קצת, כי מלכתחילה לא עשיתי בדיוק כמו שלייל רוצה בגלל העבודה, ועכשיו הפסיכומטרי דופק עוד יותר, אז מה שאני אעשה זה שאני מתחיל את העמסה בבוקר של יום 4 של התוכנית, יום שלישי בבוקר, עושה את האימון "מאסה" בצהריים של יום 4, ואז כל יום 4 ו5 מעמיס כמו מטורף, 800 גרם +/- פחמימות סך הכל, יום 6 מתחיל ניטרלי, שותה שייק על הבוקר עם 20-30 גרם סוכר ענבים, לפני האימון "כוח" בצהריים לוקח עוד שייק עם 20-30 גרם סוכר ענבים, ואז אחרי האימון, חוזר לתפריט ה"שלילי" כביכול, וזה יצא שאני אסגור באותו היום על 1700-2000 קלוריות, שזה עדיין שלילי, ואז יום שישי, יום 7 של התוכנית אני שוב פעם בשלילי, 1200 קלוריות + אירובי של 600-500 קלוריות. אני מניח שעוד 3 שבועות כאלו ויאלה להתחיל לעלות במשקל, למרות, שאני שוקל להמשיך עוד, כי גם ככה אני מתכוון לטוס לכמה ימים , אז חשבתי איזה שבוע לפני הטיסה לסיים את החיטוב, ואז לתת לגוף ככה שבועיים חופש אימונים ותפריט, מן הסתם להקפיד על חלבון ושומן, הפחמימות יבואו מהצ'יטים, ו2 אימוני Fbw ככה בשבוע לשמור על כל העסק.. בכל אופן ניחיה ונראה :) יאלה שבוע טוב, עד יום שני - שלישי הבא. |
יפה! אני רואה שבסוף התחלת את ה Ud2.. התקדמות טובה :)
אני מתחיל עוד כמה ימים עם התוכנית (קצת מאוחר ממה שתיכננתי אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא...) ד"א: תתחבר למסנג'ר מדי פעם... יש כמה דברים שאני צריך לשאול אותך :) |
כבר איזה חודשיים +/-, העניין הוא שבאמצע עברתי ניתוח + טיסה של שבוע...
המחשב שלי קרס בגלל זה אני מתחבר רק מדי פעם, כותב ממחשבים של אחרים.. |
אה... בגלל זה כבר לא ראיתי אותך מחובר הרבה זמן.. יש לך איזה מקום אחר שאפשר לדבר? אולי Icq? או משהו.. יש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל את הסייקלים של Ud2.0
|
אממ, כעיקרון, אני יכול להפעיל איי סי קיו רק דרך המחשב...
ואם המחשב קרס, אז האיי סי לא פועל.. עדיף מסנג'ר liberman_730@hotmail.com |
הומי תעדכן :sbb4:
|
הומי מעדכן,
אממ העמסה הלכה טוב הפעם, אני סקסי מתמיד, ואני מניח שיהיו קצת תמונות מהיות מנאבאא, אני בא עם חולצה שתואמת את הכינוי :) סך הכל אני יורד במשקלי עבודה באימוני דילול, אבל עולה במשקלי עבודה באימוני כוח, לכו תבינו, בכל אופן אני מרוצה, יאלה אוטוטו מסיים ומאסההה |
ציטוט:
נראה היום מה השגת :P |
טוב עידכון, בגלל ירון אכלתי לאפה אתמול, היה יום ניטרלי לא קריטי,
עוד מעט אני יוצא לאירובי.. אממ לאלו שראו אותי בתחרות, לא באתי עם החולצה הכי מחמיאה :d בלשון המעטה.. אבל בקטנה אין לי מה לתרץ, אני יודע איך אני נראה מתחת , ועוד כמה שבועות גם אתם :) |
ציטוט:
|
הומי יא שפיץ, יאלה עוד כמה נשאר לך, אני עוד6 שבועות מסיים עם הגיהנום הזה...
|
עידכון מהיום, התעלפתי לאיזה 10 דקות :d
הגזמתי עם האירובי אני חושב, אתמול עשיתי פעמיים, והיום פעם אחת ישר על הבוקר, אז התחלתי ת'עמסה מוקדם יותר כי הייתי חייב סוכרים /: בכל אופן אני מרוצה סך הכל, קצת קשה עכשיו עם הפסיכומטרי והעבודה והחברה והחיות והחום המטורף בת"א, אני ממשיך עם חיטוב דיי קיצוני, סטייל Ud2, עד אוקוטובר ככה, זתומרת, 3-4 ימים בשבוע אני אשמור כמו Ud2, אותו התפריט שפורסם, 2 ימי העמסה, יום יומיים ניטרלי, האימון דילול יהיה אחד מעכשיו ולא שניים, אירובי אותו הדבר.. אין לי גם זמן לאימוני דילול הארוכים האלו מעכשיו.. להשתזף קצת, לעלות תמונות, ויאלה מאסססססססה |
"מאסה,מאסה,מאסה,מאסה" כמו שלאכס ואן דיזל אמר לך ;)..שמע אתה כבר מתחיל להיות יותר מדי זמן בחיטוב,הגיע הזמן לצאת למאסה-אתה כבר באחוז שומן סביר, לא צריך יותר בשביל מאסה נקייה
|
כן החום פה מטורף, כבר שבוע שלא עשיתי אירובי מהחום פשוט אני לא מסוגל, פעם אחורה שעשיתי אירובי 4 אנשים במכון החליקו עם כול השלוליות זיעה שעשיתי במכון וכמעט הרגו אותי.
|
נו כבר 4 חודשים אתה עושה חיטוב לא סיימת עדיין?
|
נו מה אתה רוצה, בגלל ירון הוא אכל לאפה :)
|
ציטוט:
אני בדיוק מסיים ת'אמת עוד שבוע +/- וככה ת'אמת צריך לקחת חיטוב 2-4 חודשים, זה שאין לך מושג זה לא אשמתי. בכל אופן אני מרוצה מהתוצאות, תמונות עוד שבוע +/- |
שכחתי עוד 3 דברים,
במהלך ה3 חודשים האלו, שבוע הייתי בחו"ל, וגם עברתי ניתוח מה שגרם לעיכוב קל, דבר שלישי, אף פעם לא ראיתי תמונות שלך, לכתוב במקלדת זה הכי קל. |
בולט יסיים חיטוב לפניך:wiggle:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ