![]() |
ציטוט:
"אי אפשר לחתוך את העוגה ולהשאיר אותה שלמה" תיתגייס לקרבי ותאבד שריר לא תמות מי זה אתה תחזור לעצמך יפה מאוד אחרי הצבא תנסה לחשוב על זה בצורא חיובית.. לא נולדתה אם ידע של בודיבילדר תחשוב שחלק מההשקעה שלך למעשה היה ביזבוז זמן כי לא הייתה מנוסה.אני חושב שאם הניסיון שצברתה תחזור לעצמך מהר מאוד אחרי הצבא בנתיים בחודשים שנישארו לך תיתרכז בדברים אחרי ותהנה מהחיים למה שאתה ניכנס למסגרת קרבית זאת מסגרת רצינית וקריעת תחת:diractor: |
ציטוט:
כאחד ששירת ביחידה כזאת, אני יכול להגיד לך שמספיק ששרת מסויים היה מושבת,או היתה בעיה בקו תקשורת נתונים, היו מייד מבטלים את כל המבצעים שתוכננו,אפילו אם מדובר על תכנון של חודשים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חושב שתפקידים כאלה של תומכי לחימה יש להשאיר לאנשים שלא מסוגלים להילחם בקו ההתקפי. כל אחד עושה את התפקיד שלו - כמו בטבע. |
ציטוט:
אגב יש אנשים שכן כשירים לקרבי אבל הם בעלי תארים והשכלה והם תורמים המון לצבא בתחום הזה, צה"ל מפתח ומשדרג את עצמו כל הזמן תודות לאנשים האלו. אם תשים לב התגובה שלי היתה למה שNOY הזה אמר. |
ציטוט:
|
פניק אני מקווה שברור לך שתהולך להישתתף במלחמה במהלך שרותך הקרבי וגם אני אן מצב שלא יהיה מלחמה בזמן הקרוב לדעתי...
|
ציטוט:
|
בישראל השיגרה היא מלחמה, כל שבוע כל חיל עוסק בפיעלות מבצעית.
זאת השיגרה של המדינה. |
ציטוט:
אם הוא יאכל זה משהו אחר לגמרה |
ציטוט:
אנשים פה מדברים שטויות על ימין ועל שמאל....עלק אם הוא יכך חומרים זה ישמור לו על השריר בצבא,הצחיק לי תביצה השמאלית... ו-20 קילו בחודשיים..אצחיק לי תביצה הימנית. |
ציטוט:
הקטע שהכמות קלוריות שלו תהיה נמוכה ואין מה לעשות הוא יאבד שריר והמון |
ציטוט:
בקו עוד המשכתי לרדת בגלל הפציעה 6-7 קילו. אנשים פה לא מבינים שחצי מהזמן בהכשרה זה פשוט שטח. |
פאניק גם אני כמוך ! ומה לעשות
אני עד עכשי עליתי כמעט 20 קילו שריר ואני יודע ב100% שאני הולך לאבד את זה בצבא ולחזור למה שהיתי אבל בתכלס - זה שווה ותחשוב שניה אתה לא רוצה להיות לוחם כדי להמשיך באימונים ובתכלס כמה אתה יכול להתאמן ?? עוד 3 -4 שנים ואחרי זה תפסיק ? ואז תגיד ואללה גם כך הפסקתי למה לא התגייסתי כמו שצריך ושרתתי כמו לוחם וגם פספסתי תחויה הזאת בגלל להתאמן |
פאניק אם תריץ סייקלים בטירונות המסה שלך תישמר
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
דיברתי על תפקידים שלא מועילים בכלום כמו המש"קים למיניהם וכל המוגבלים שעושים בעיות או לא עושים כלום |
אתה לא יורד בשבועיים למצב שהתחלת בו. בחצי שנה שנחתי עשיתי די הרבה ריצות בערך 4 ק"מ 2-3 בשבוע ולא נהייתי שחיף פתאום.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ