ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אם הכל יורד לטמיון - למה להמשיך? (https://israelbody.com/showthread.php?t=8361)

Night_Wolf 21-04-07 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
בימים האחרונים יצא לי לחשוב על כמה דברים בנוגע לצבא ואימונים בחדר כושר.
חשבתי על זה ותכלאס לאנשים שהולכים לקרבי [ואני מדבר על אנשים שמתכוונים להתגייס לקרבי ולא כאלה שמשתמטים\השתמטו\סיימו צבא\הולכים להיות ג'ובניקים וכו'] מאבדים המון מאסה.
אני כרגע נלחם על כל גרם שריר והעיקר לעלות ולעלות, אבל אז אני חושב - בואנה גם ככה הכל ילך לפח אז למה אני משקיע כמו מניאק??
בחתימה של וין דיזל לדוגמא היו תמונות שלו לפני הצבא ותמונה אחרי - בואנה זה בנאדם שונה לגמרי! בלי להעליב אותך דיזל ואני מקווה שאתה לוקח את זה בקלילות, אבל תכלאס בתמונה ההיא אתה נראה כאילו איבדת המון שריר!

נכון שאחרי סיום קורס\מסלול אפשר יהיה לחזור להתאמן, אבל תכלאס האוכל בצבא לא משהו בלשון המעטה למפתח גוף + אי אפשר כ"כ להתמיד באימונים אינטנסיבים בחד"כ ושלא נדבר על שעות שינה.

אז וואלה בשביל מה כל זה? אני מתגייס עוד 7-11 חודשים [תלוי במצב הרפואי שלי] ואני באמת בדילמה ודי מבואס מזה שהשקעה מטורפת כנראה תלך לפח [טוב תכלאס לא לפח כי האימונים תרמו לי הרבה, אבל כל היזע והדמעות שהשקעתי בזה ירדו לטמיון? אני יודע שיש זיכרון שריר, אבל תכלאס זה לא אותו דבר].

מה יש לכם להגיד בנידון?
:cry_1:

גבר יש משפט שאומר
"אי אפשר לחתוך את העוגה ולהשאיר אותה שלמה"

תיתגייס לקרבי ותאבד שריר לא תמות מי זה אתה תחזור לעצמך יפה מאוד אחרי הצבא תנסה לחשוב על זה בצורא חיובית..
לא נולדתה אם ידע של בודיבילדר תחשוב שחלק מההשקעה שלך למעשה היה ביזבוז זמן כי לא הייתה מנוסה.אני חושב שאם הניסיון שצברתה תחזור לעצמך מהר מאוד אחרי הצבא

בנתיים בחודשים שנישארו לך תיתרכז בדברים אחרי ותהנה מהחיים למה שאתה ניכנס למסגרת קרבית זאת מסגרת רצינית וקריעת תחת:diractor:

OMRI-TURBO 21-04-07 20:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SaBaGMaN
במצב של לחימה (ואנחנו במצב הזה all the time)מי שמכריע הוא החי"ר אתה יכול לפוצץ מהאויר מהים מכל מקום אפשרי אבל מי שכובש זה הכוח הרגלי! הוא זה שיסיים כל מילחמה והוא הגורם המכריע! מה שניקרא יתקע את .

ללא המודיעין,התקשורת נתונים,המערך הפיקודי שיושב בבור ומנהל את המבצעים, המבצעים לא יצאו לפועל.
כאחד ששירת ביחידה כזאת, אני יכול להגיד לך שמספיק ששרת מסויים היה מושבת,או היתה בעיה בקו תקשורת נתונים, היו מייד מבטלים את כל המבצעים שתוכננו,אפילו אם מדובר על תכנון של חודשים.

PcGunMan 21-04-07 20:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty
אם מתים בסוף אז למה לחיות?

מחר יש לי בתכונת בתנ"ך זה מזכיר לי מה שקהלת אומר...אם אתה יודע על מה אני מדבר:huh:

P-a-n-1-c 21-04-07 20:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
ללא המודיעין,התקשורת נתונים,המערך הפיקודי שיושב בבור ומנהל את המבצעים, המבצעים לא יצאו לפועל.
כאחד ששירת ביחידה כזאת, אני יכול להגיד לך שמספיק ששרת מסויים היה מושבת,או היתה בעיה בקו תקשורת נתונים, היו מייד מבטלים את כל המבצעים שתוכננו,אפילו אם מדובר על תכנון של חודשים.

עומרי אין ספק שהמערך התומך לחימה עושה עבודת קודש, אף אחד לא לוקח את זה ממנו. אבל נוצרה בעיה שאנשים מנסים "להילמט" לתפקידים האלה כי בסופו של דבר התנאים שם יותר טובים מאשר התפקידים הקרביים השונים.
אני חושב שתפקידים כאלה של תומכי לחימה יש להשאיר לאנשים שלא מסוגלים להילחם בקו ההתקפי. כל אחד עושה את התפקיד שלו - כמו בטבע.

OMRI-TURBO 21-04-07 21:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
עומרי אין ספק שהמערך התומך לחימה עושה עבודת קודש, אף אחד לא לוקח את זה ממנו. אבל נוצרה בעיה שאנשים מנסים "להילמט" לתפקידים האלה כי בסופו של דבר התנאים שם יותר טובים מאשר התפקידים הקרביים השונים.
אני חושב שתפקידים כאלה של תומכי לחימה יש להשאיר לאנשים שלא מסוגלים להילחם בקו ההתקפי. כל אחד עושה את התפקיד שלו - כמו בטבע.

בסדר, לא אמרתי שמשהו אחד יותר חשוב מהשני.
אגב יש אנשים שכן כשירים לקרבי אבל הם בעלי תארים והשכלה והם תורמים המון לצבא בתחום הזה, צה"ל מפתח ומשדרג את עצמו כל הזמן תודות לאנשים האלו.
אם תשים לב התגובה שלי היתה למה שNOY הזה אמר.

P-a-n-1-c 21-04-07 21:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
בסדר, לא אמרתי שמשהו אחד יותר חשוב מהשני.
אגב יש אנשים שכן כשירים לקרבי אבל הם בעלי תארים והשכלה והם תורמים המון לצבא בתחום הזה, צה"ל מפתח ומשדרג את עצמו כל הזמן תודות לאנשים האלו.
אם תשים לב התגובה שלי היתה למה שNOY הזה אמר.

בדיוק באתי להגיד שאני לא מדבר על המערך העלית של התומכי לחימה [עתודה, תלפיות, שחקים, חבצלות, ממר"מ וכו']

Deja Vu 21-04-07 21:06

פניק אני מקווה שברור לך שתהולך להישתתף במלחמה במהלך שרותך הקרבי וגם אני אן מצב שלא יהיה מלחמה בזמן הקרוב לדעתי...

P-a-n-1-c 21-04-07 21:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
פניק אני מקווה שברור לך שתהולך להישתתף במלחמה במהלך שרותך הקרבי וגם אני אן מצב שלא יהיה מלחמה בזמן הקרוב לדעתי...

אנחנו כבר במלחמה חביבי

OMRI-TURBO 21-04-07 21:10

בישראל השיגרה היא מלחמה, כל שבוע כל חיל עוסק בפיעלות מבצעית.
זאת השיגרה של המדינה.

Amit 21-04-07 23:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sahar2005
קסם קסם
זה ישמור לא על השריר זה מה שבטוח

שום דבר לא ישמור לך על שריר שאתה על מאזן קלורי שלילי נמוך מאוד ועל קצת חלבו
אם הוא יאכל זה משהו אחר לגמרה

Vin diesel 22-04-07 00:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit
שום דבר לא ישמור לך על שריר שאתה על מאזן קלורי שלילי נמוך מאוד ועל קצת חלבו
אם הוא יאכל זה משהו אחר לגמרה

איזה יאכל אחי...מנת קרב על 8-10 חיילים.
אנשים פה מדברים שטויות על ימין ועל שמאל....עלק אם הוא יכך חומרים זה ישמור לו על השריר בצבא,הצחיק לי תביצה השמאלית...
ו-20 קילו בחודשיים..אצחיק לי תביצה הימנית.

Amit 22-04-07 00:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
אנשים פה מדברים שטויות על ימין ועל שמאל....עלק אם הוא יכך חומרים זה ישמור לו על השריר בצבא,הצחיק לי תביצה השמאלית...

זה מה שאני מנסה להיגד נגיד ניקח מצב היפותטי שהוא יקח חומרים ולא יתאמן נגיד
הקטע שהכמות קלוריות שלו תהיה נמוכה ואין מה לעשות הוא יאבד שריר והמון

shikoLM 22-04-07 00:08

ציטוט:

מסכים איתך, עד הפציעה איבדתי בין 8-10 קילו בטירונות והאימון מתקדם.
בקו עוד המשכתי לרדת בגלל הפציעה 6-7 קילו.
אנשים פה לא מבינים שחצי מהזמן בהכשרה זה פשוט שטח.

סוליקו 22-04-07 00:13

פאניק גם אני כמוך ! ומה לעשות
אני עד עכשי עליתי כמעט 20 קילו שריר ואני יודע ב100% שאני הולך לאבד את זה בצבא ולחזור למה שהיתי אבל בתכלס - זה שווה

ותחשוב שניה אתה לא רוצה להיות לוחם כדי להמשיך באימונים ובתכלס כמה אתה יכול להתאמן ?? עוד 3 -4 שנים ואחרי זה תפסיק ? ואז תגיד ואללה גם כך הפסקתי למה לא התגייסתי כמו שצריך ושרתתי כמו לוחם וגם פספסתי תחויה הזאת בגלל להתאמן

Bullet 22-04-07 00:29

פאניק אם תריץ סייקלים בטירונות המסה שלך תישמר

Vin diesel 22-04-07 00:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
פאניק אם תריץ סייקלים בטירונות המסה שלך תישמר

חחחחחח לא מתאים לך...

Vin diesel 22-04-07 00:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
פאניק גם אני כמוך ! ומה לעשות
אני עד עכשי עליתי כמעט 20 קילו שריר

20 קילו שריר?:huh:

Nareznoy 22-04-07 01:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
סלח לי אבל אתה אידיוט ולא מבין כלום בצבא.
אתה לרגע חושב שצבא מודרני יכול להתבסס רק על חייל שרץ בשטח עם רובה?
הצבא לא יכול לתפקד בלי אנשי טכנולוגיה,מפתחים,מהנדסים,טכנאים של ציוד ממוחשב של אלקטרוינקה של תקשורת קווית ותקשורת נתונים,בקרי שליטה ,סמבצים,אלחוטנים,תוכניתנים,אנשי מפקדה,מנהלה, אפסנאים,טבחים,נהגים, טכנאים של ציוד ומערכות לחימה,צפ"טים,רופאים,שוטרים,קציני פרוייקטים,הנדסאים,מאבטחי מידע,אנשי מודיעין והרשימה עוד ענקית. רוב המערך של הצבא הוא לא האנשים שרצים בשטח עם רובה.

בכלל לא דברתי על התפקידים האלה שהם מאוד הכרחיים.. (ברור שצבא לא יכול לתפקד בלעדיהם)
דיברתי על תפקידים שלא מועילים בכלום כמו המש"קים למיניהם וכל המוגבלים שעושים בעיות או לא עושים כלום

Gamerrrrr 22-04-07 17:38

אתה לא יורד בשבועיים למצב שהתחלת בו. בחצי שנה שנחתי עשיתי די הרבה ריצות בערך 4 ק"מ 2-3 בשבוע ולא נהייתי שחיף פתאום.

סוליקו 22-04-07 18:30

ציטוט:

20 קילו שריר?:huh:

:):):):)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ