![]() |
אתה לא חייב לעשות שום ss. פשוט תעשה תוכנית שתעזור לך לעלות במשקלי עבודה בתרגילים המורכבים מאימון לאימון. אם אתה לא עולה מאימון לאימון אתה פשוט מאונן במכון וחבל. חוץ מזה,אתה בן 15 ויש לך פאקינג 120 סקוואט. תאמין לי שיכולתה להתקדם יותר אם הייתה עושה ריסטון קטן או אוכל יותר.
אתה בכלל מחשב את כמות הקלוריות שאתה אוכל ביום"<<? |
ציטוט:
יש לי עוד הרבה זמן להתאמן 3 שנים עד הצבא, אני יעסיים את ss מתישהוא עכשיו לא ובדרך כלל הייתי אוכל 100 גרם אגוזי מלך וליטר חלב ואוכל רגיל, ואז בודק בסוף היום אם עברתי את ה3500 ואם לא משלים את זה מצ'יטים |
תעשה את ss כמו שצריך ותראה איזה גודל את נהיה
|
ציטוט:
|
חחח ארד המפצל.
לדעתי תעשה 6 חזרות לא 8 נשמה.גם אני עבדתי fbw עשיתי בנץ' ופרס באותו אימון לא היה לי עם זה בעיה זה לא שאתה מרים כול כך הרבה בתרגילים האלה. |
ציטוט:
והחלטתי כבר אני יעשה רוטציה ביניהם אימון בנץ' אימון פרס |
אהמ אהמ במשקל שלך עשיתי חיטוב ועשיתי את שניהם באותו אימון ויותר ממך אבל לא חוכמה אני ס1ס.
חשבת לנסות פרס בישיבה? לדעתי תתקדם יותר בישיבה לפחות כרגע. |
ציטוט:
בתור אחד שעשה SS בעבר אני חייב לעבוד על ה5 תרגילים לפי איך שריפטו אומר פרס בישיבה=join the dark side |
אי ! כאן ארד מסתתר !!
רגע אז עכשיו אתה בfbw ? |
לול
לוג fbw של השמן בעבר |
קקקקקקקקקקקק ארד למה אתה ישר שולל תנסה לדעתי תצליח להתקדם יותר בתרגיל הזה לא נמאס לך להיות תקוע על אותו משקל?
|
טוב אני מעביר את הלוג ללוגים בפורום אימונים חחח הולכות להיות אפילו פחות תגובות ממה שמגיבים לי פה
|
חזרתי לss
מהיום סקוואט 80 3x5 בנץ' 55 3x5 דדליפט 120x3 |
יפה, אבל אל תתפתה להתחיל גבוה מדי
אתה אמור להתחיל עם חמישייה בכל התרגילים בלי כישלון, סט של 3 בדדליפט לא טוב בתור אימון ראשון להתחיל לטחון אוכל... |
דדליפט מאוד גבוהה, לא זכור לי שהגעת אליו בss הקודם שלך..
כמו שהבחור אמר, תעשה לפי הספר מקסימום יקח לך עוד כמה שבועות עד שבירת שיאים.. |
ציטוט:
תודה ציטוט:
תודה הבנתי למה לא התקדמתי בSS הקודמת שלי, אכלתי 3700 קלוריות ביום מנוחה ו1500 קלוריות ביום של אימון:mad: |
סקוואט 85 3x5
פרס 42.5 3x5 פאוורקלין 55x1x3 היה טכניקה מגעילה 52.5 4x3 היה יותר טוב |
סקוואט 90 3x5
בנץ' 57.5 3x5 דדליפט 120x4.5 היה יכול להיות 5 אבל כבר נגמר לי המגנזיום והמוט החליט אז הורדתי באמצע הדרך, אבל הוא היה שניה מנעילה אז אני מחשיב את זה כחמישייה |
סקוואט 95 3x5
פרס 45 5-4-2 היה קשה פאוורקלין 55 5x3 סטים אחרונים נהיה קשה |
רשמית נהייתי היום סופר סאייה
סקוואט 100 3x5 בנץ' 60 2x5, 1x3 דדליפט 120x5 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ