ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מר מרכז 2011: אראל אורן זכה (https://israelbody.com/showthread.php?t=71869)

nadavmoore 30-05-11 22:46

אין בעיה אם קורן יסיב את תשומת ליבי למי שאתה במציאות אני אגיד שלום ואף אלחץ את ידך

קפטן שלד 30-05-11 22:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איש הבוקר (הודעה 1095118)
תגיד דובי, מה הקטע של קורן עם הסומק בלחיים, זה מוסיף משקל למוט או משו כזה??!?!?

אנחנו מכירים שאתה קורא לי קורן, פשוש?
מה הקטע של לשים סירטוני פאוורליפטינג ולומר שבילדינג זה להומואים ואז לבוא לפורום בילדינג ולמצוצ וללקק לכולם? :eek:

Cuba 30-05-11 22:53

go sheled go sheled

SMURF 30-05-11 22:56

אני חושב שאנחנו עדים לרגע היסטורי חברים - קובה ולשלד ביחד בפורום בילדינג. מי אמר שאראל אורן לא תותח?:)

SmokingSnake 30-05-11 23:15

אל תחשבו שקובה באמת מתאמן כוח, בתוך תוכו הוא בעצם בילדר מסווה והשאיפה שלו היא ליד 49 עם דאבל פיק בייספס, בגלל זה הוא התחיל לעשות דרופ סטים בתכנית אימונים שלו לבייספס

בכל מקרה, חלק מהאנשים הגזימו ועשו רצח אופי, ישראל מדינה חופשית כל אחד יכול לעשות כסף מהעסק שלו, אני יכול למכור אוויר בבקבוק אם יהיה מי שיקנה בעיה שלו, אני מאמין שאם הבנאדם עושה כסף הוא עוזר לאנשים לרדת במשקל וזה מה ש80% מהאנשים בני 35+ רוצים, אף אחד לא יחזור לבנאדם אם אין לו תוצאות, ואם כן, בעיה שלו שהוא טמבל...

איש הבוקר 30-05-11 23:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1095128)
אנחנו מכירים שאתה קורא לי קורן, פשוש?
מה הקטע של לשים סירטוני פאוורליפטינג ולומר שבילדינג זה להומואים ואז לבוא לפורום בילדינג ולמצוצ וללקק לכולם? :eek:

אתה כועס, וזה חבל.
תשתדל לחייך בתור התחלה, ולהקשיב -
מעולם לא אמרתי שבילדינג זה להומואים.
מעולם לא מצצתי לאף אחד (גם לא ווירטואלית).
אתה אוכל יותר מדיי סרטים, ותקבל את זה - אני פה ואני אשאר פה גם אם אתה חושב שהפורום של ישראלבודי של אמא ואבא שלך, זה מוזר שאתה מגיב ככה לכל הודעה שלי כמו ילדה קטנה עם קוקויות , תמיד חשבתי שאתה בחור סבבה שלוקח דברים בהומור, התבדתי, מודה.

קפטן שלד 30-05-11 23:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איש הבוקר (הודעה 1095147)
אתה כועס, וזה חבל.
תשתדל לחייך בתור התחלה, ולהקשיב -
מעולם לא אמרתי שבילדינג זה להומואים.
מעולם לא מצצתי לאף אחד (גם לא ווירטואלית).
אתה אוכל יותר מדיי סרטים, ותקבל את זה - אני פה ואני אשאר פה גם אם אתה חושב שהפורום של ישראלבודי של אמא ואבא שלך, זה מוזר שאתה מגיב ככה לכל הודעה שלי כמו ילדה קטנה עם קוקויות , תמיד חשבתי שאתה בחור סבבה שלוקח דברים בהומור, התבדתי, מודה.

ראשית - הינך לאטח ואת זאת ניתן לאתר רק על-פי צורת הכתיבה שלך. :happy:
שנית - אתה באמת רוצה שאני אדביק כאן את כל ההודעות שלך שבהן אמרת שבילדינג זה להומואים, שכרס זה מה שצריך להיות לגבר, ושפאוורליפטינג רולזזזזזזזזזזזזזזזזז? (אם כרס רולזזזזזז גבר אז למה אתה עושה חיטוב GEVER????)

שלישית - איקסדי לך, ואיקסדי לכולם.

ולנושא: אראל אורן נראה גדול רק בתמונות, כשהוא הגיע לגו אקטיב בוייצמן התפלאתי לראות כמה שהוא קטן.

IGOR 30-05-11 23:56

חחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח

nadavmoore 30-05-11 23:57

כמה כבר בן אדם של 65 קילו יכול להיות גדול? גם אם הוא 3.5 אחוז שומן כמו שהוא טוען

איש הבוקר 31-05-11 00:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1095148)
שנית - אתה באמת רוצה שאני אדביק כאן את כל ההודעות שלך שבהן אמרת שבילדינג זה להומואים, שכרס זה מה שצריך להיות לגבר, ושפאוורליפטינג רולזזזזזזזזזזזזזזזזז? (אם כרס רולזזזזזז גבר אז למה אתה עושה חיטוב gever????)

ולנושא: אראל אורן נראה גדול רק בתמונות, כשהוא הגיע לגו אקטיב בוייצמן התפלאתי לראות כמה שהוא קטן.

ראשית - פווארליפטינג באמת רולז, לגבי הכרס - זה רק בצחוק.

שנית - אני עושה חיטוב בשביל לא להגיע לעוד תוכנית במשקל גבוהה ולעלות עוד.

שלישית - אתה עדיין כועס, ואם לא שמת לב אני עדיין שם עליך זין, גבר. (גדול כמו שיש לי בין הרגליים)

לנושא - אני מזמין אותך להדביק את כל ההודעות שכתבתי שבילדינג זה לגייז.

רביעית (בונוס) - תפסיק עם הסומק, זה לא יפה.

hypertrophy 31-05-11 00:03

ככללל ההתכתשויות יפסקו בזה הרגע
מבין?
מבין!

nadavmoore 31-05-11 00:04

סתום יא כורדי מסריח

hypertrophy 31-05-11 00:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1095154)
סתום יא כורדי מסריח

ילד חרא....תפסת תחת מאז שפיספסתי כמה חסימות באימון?
אוטוטו מעלים הילוך כפרה... :)

קפטן שלד 31-05-11 00:25

טוב יאיר צודק, אין לי חשק להכנס לשטויות האלה איתך כי אתה מסכן. מצטער שהפרעתי לדיון על אראל אורן הלץ.

איש הבוקר 31-05-11 00:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1095162)
טוב יאיר צודק, אין לי חשק להכנס לשטויות האלה איתך כי אתה מסכן. מצטער שהפרעתי לדיון על אראל אורן הלץ.

אתה עגבניה גבר.

hypertrophy 31-05-11 00:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איש הבוקר (הודעה 1095173)
אתה עגבניה גבר.

שי יא קוקסינל תרגע
ותבקש סליחה

איש הבוקר 31-05-11 07:34

לא יקרה http://www.gmx.co.il/files/smileys/smileys/88.gif

Cuba 31-05-11 07:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smurf (הודעה 1095131)
אני חושב שאנחנו עדים לרגע היסטורי חברים - קובה ולשלד ביחד בפורום בילדינג. מי אמר שאראל אורן לא תותח?:)

איפה כתבתי שאני שונא בילדינג?

איש הבוקר 31-05-11 07:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1095197)
איפה כתבתי שאני שונא בילדינג?

קובה קובה
קובה קובה
קובה קובה

Cuba 31-05-11 07:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1095148)
שנית - אתה באמת רוצה שאני אדביק כאן את כל ההודעות שלך שבהן אמרת שבילדינג זה להומואים, שכרס זה מה שצריך להיות לגבר, ושפאוורליפטינג רולזזזזזזזזזזזזזזזזז? (אם כרס רולזזזזזז גבר אז למה אתה עושה חיטוב gever????)

ג2222222רררר

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ