![]() |
:sbb3::sbb3::sbb3::sbb3:
|
אני בגובה שלו בחיטוב כרגע 98 קילו 11 אחוז,ויש פה כמה שקרים קטנים..לפי איך שהוא נראה מאמין למותן מידה 31,אבל מידה 38 ברגליים זה שקר קטן שהייתי 103.5 וגם עכשיו,עם רגליים טיפה גדולות יותר נכנסתי למידה 36..אבל שוב גם כאן יש גזרות..בלי קופר אפילו קצת רופף אבל קסטרו למשל-צמוד מאוד..יש כאן ספק..לגביי אחוז שומן אין לי ספק שהוא דובר אמת,לגבי הגודל שלו..93-4 קילו, בואו לא נשכח ש4 קילו שריר זה המווון הבדל.לגבי תזונה תיאורטית אפשר עפ הרבה אירובי וגנטיקה מתאימה..ללא ספק יש פה איזה 4 קילו שריר הגזמה ומידה/2 בג'ינס,אבל לא מכסה את העובדה שהוא תותח..אני בסוף החיטוב אגיע באחוז כזה על 91+-קילו ואני יודע כמה זה קשה,כבוד.
|
אני לא יודע אם הוא על חומרים או לא אבל..
יש לו גוף מטורףףףףףף עם נתונים בשמים!!! |
אין לי מושג מה נכון ומה לא וגם אין לי כוח לחפור על זה
אבל הבחור עם תוצאות...פיי יא,בשמיים. |
עזבו נגיד והוא לא מחרטט כלום והכל נכון, החיים של הבחור גן עדן הא?
מי שזוכר מהפוסטים הקודמים יש לו חברה שווה ביותר התקבל לרפואה 3000 שקל בחודש להוציא רק על אוכל... איכשהוא הוא מכניס את כל הדברים בפוסטים שלו ב"דרך אגב" אבל הוא בא להתנשא ... |
ציטוט:
אתה מקנא ? |
ציטוט:
|
חחחחח הוא עוד לא עשה פסיכומטרי אפילו
|
שמעתי שיש וועדת קבלה לטכניון על סמך כמה אתה ס1ס, אז תתחילו לשמוח-
יש לכם רופא חדש. |
כמו שאומרים הרוסים:
Хвастайся на здоровье, главное смотри не обосрись |
אתם שמים לב שהבנאדם פותח פוסט עם תמונות ואז הוא הולך ואנחנו נשארים פה לדבר איזה 17 עמודים והוא בכלל לא משתתף חחחחח בדיחה ממש.
|
Хвастайся на здоровье, главное смотри не обосрись
|
נראה עצום כרגיל,וזה אחרי שראיתי אותך אתמול בורטהיימר בחיפה וגם אחרי שהיית המדריך קרב מגע שלי בטירונות :cool:
|
בהחלט אחת מהגופות המרשימות ביותר בפורום
טבעי או מוזרק קבל ח"ח לדעתי כדי לסגור את סוגיית המשקל פשוט תצלם את הסקלה של המשקל כשאתה עליה(בלי תוספת משקל אם אתה חושב לעבוד על מישהו שלא תשקול לנו פתאום 108) |
ציטוט:
מצאת בסוף נעל? |
חח לא יודדע מה איתכם אני מאמין לו
|
חדש זרק לירקון את רוז פיזם
|
ציטוט:
חדש אחראי לנפילת התאומים |
ציטוט:
די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :mad: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ