ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   דעה על תוכנית אימונים ab למסה (https://israelbody.com/showthread.php?t=70298)

Shai 22 01-03-11 18:02

[quote=subzero1122;1065397]נראה לך שביום ראשון הוא עושה סקבט ואחר כך בשני הוא עושה דדליפט ועושה אותו כמו בן אדם?
וממתי בכלל דדליפט הוא תרגיל לגב?[/quote]

שאלה טובה...
גם אני התחבטתי רבות בפתרון לבעיה הזאת, איזה עוד תרגיל מפעיל יחדיו את כל שרירי הגב בצורה כמעט אופטימלית?!
כולם אומרים שדדליפט... אני חושב שזה --- :1:

!Demon! 01-03-11 19:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ugs (הודעה 1065929)
כן אחי אני מכיר את התוכניות כוח.
אבל אני רוצה פיתוח גוף , ואני גם רוצה להיות אתלטי יותר לא לעשות סקוואט כל אימון.
אז יש המלצה לתוכנית??
ואני מבין שלא abc?

לפיתוח גוף לדעתי יהיה עדיף לפצל אחרי ss שבא בנית בסיס של כוח ומסה...תתחיל ab אם אתה נתקע, אחרי הרבה זמן שאתה איתה ויש לך ותק מסוים תפצל לabc עם יותר סטים לכל שריר מab...
אם אתה רוצה יותר כוח ואטלטיות תוכניות כוח יהיו עדיפות

ugs 01-03-11 19:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !demon! (הודעה 1065972)
לפיתוח גוף לדעתי יהיה עדיף לפצל אחרי ss שבא בנית בסיס של כוח ומסה...תתחיל ab אם אתה נתקע, אחרי הרבה זמן שאתה איתה ויש לך ותק מסוים תפצל לabc עם יותר סטים לכל שריר מab...
אם אתה רוצה יותר כוח ואטלטיות תוכניות כוח יהיו עדיפות

כן אחי תודה , אבל לא לגמרי הבנת אותי.
אני שואל יותר איך לעשות את הab, אם יש איזה תוכנית מוכנה שאפשר להעזר בה.
ואם לא אז איך לפצל את השרירם וכמה תרגילים לשריר
ואיזה תדירות ועצימות.

כי אני לא רוצה סתם להמציא תוכנית כמו איזה טמבל.

מבחינת אתלטיות אני מתכוון שיהיה יותר קל להתאושש מהריצות עם פחות סקאווטים. אני לא מדבר להיות ספרוטאי , אני מדבר על לשמור על שריר הלב.

!Demon! 01-03-11 19:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ugs (הודעה 1065987)
כן אחי תודה , אבל לא לגמרי הבנת אותי.
אני שואל יותר איך לעשות את הab, אם יש איזה תוכנית מוכנה שאפשר להעזר בה.
ואם לא אז איך לפצל את השרירם וכמה תרגילים לשריר
ואיזה תדירות ועצימות.

כי אני לא רוצה סתם להמציא תוכנית כמו איזה טמבל.

מבחינת אתלטיות אני מתכוון שיהיה יותר קל להתאושש מהריצות עם פחות סקאווטים. אני לא מדבר להיות ספרוטאי , אני מדבר על לשמור על שריר הלב.

אין לי כוח להנדס עכשיו תוכנית אבל שלי אישית בנויה :abxaxbx

תוכנית עצמה אין לי כוח לרשום תנסה לראות פה בפורום ,מה גם אני לא עושה רגליים אז אם אתה כן תעשה זה פחות רלוונטי לך(למרות שהשבוע עברתי לabc)

ugs 01-03-11 21:37

מישהו יכול לתת איזה המלצה
לא הינדוס רק עקרונות.
ורגע אז אם אני עובד על רגליים אתה ממליץ גם abc ?

Roman_Kosher 02-03-11 15:17

xני יכול לתת לך תכנית ABC טובה.
A
1)דדליפט 3X6-8
2)מתח 3X8
3)מקבילים\לחיצה צרה 3X8
בטן

B
1)לחיצת חזה רגיל 3X8
2)לחיצת חזה בשיפוע 3X8
3)הרמת מוט יד קדמית 3X8

C
1)סקווט 3X6-12 (כפי רצונך ומטרתך)
2)לחיצת כתפיים 3X8
3)המרת מוט לסנטר בעמידה באחיזה צרה 3X8
בטן

IGOR 02-03-11 15:25

לא מספיק אתה נותן לו בטן ב a ועוד באותו אימון עם דדליפט,אתה גם נותן לו לעשות פעמיים בשבוע? תוריד תבטן מ a ותעשה רק ב-C

קיצר תוכנית חרא..

!Demon! 02-03-11 18:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ugs (הודעה 1066048)
מישהו יכול לתת איזה המלצה
לא הינדוס רק עקרונות.
ורגע אז אם אני עובד על רגליים אתה ממליץ גם abc ?

לא...פשוט לתכנן ab עם רגליים
עדין מוקדם לך לabc

Roman_Kosher 02-03-11 20:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1066191)
לא מספיק אתה נותן לו בטן ב a ועוד באותו אימון עם דדליפט,אתה גם נותן לו לעשות פעמיים בשבוע? תוריד תבטן מ a ותעשה רק ב-c

קיצר תוכנית חרא..

למה לקרוא לדבר שאתה לא מכיר חרא ? רק בגלל שיש שם בטן פעמיים ואתה אומר שפעם אחת מספיק?
או שלא מספיק לך הנפח??

יניב צוות ישראלבודי 03-03-11 00:44

אני באמת חושב שלמתאמן שעכשיו דרך במכון כושר עדיף לעשות ss למצות אותה לגמרי, להמשיך להתקדם הלאה בתוכנית המשך כמו טקסס או הלינארית ואחרי זה לעבור לתוכנית עם יותר נפח.
לתת לאיזה שחיף ששוקל 50 תוכנית פיצולים לא תעזור לו, עדיף לו לחזק את הבסיס של הכל. אחרי זה הירידה בנפח והמעבר ללינארית ייתן לו לעלות עוד במשקלי עבודה, אחרי זה הוא יפתח בסיס טוב ואפשר יהיה להוסיף נפח וחזרות גבוהות יותר אם זה מה שהוא עדיין רוצה. כמובן שגם בפיצולים הוא עדיין יצטרך לשמור על הגיון בתוכנית

hypertrophy 03-03-11 00:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי (הודעה 1066390)
אני באמת חושב שלמתאמן שעכשיו דרך במכון כושר עדיף לעשות ss למצות אותה לגמרי, להמשיך להתקדם הלאה בתוכנית המשך כמו טקסס או הלינארית ואחרי זה לעבור לתוכנית עם יותר נפח.
לתת לאיזה שחיף ששוקל 50 תוכנית פיצולים לא תעזור לו, עדיף לו לחזק את הבסיס של הכל. אחרי זה הירידה בנפח והמעבר ללינארית ייתן לו לעלות עוד במשקלי עבודה, אחרי זה הוא יפתח בסיס טוב ואפשר יהיה להוסיף נפח וחזרות גבוהות יותר אם זה מה שהוא עדיין רוצה. כמובן שגם בפיצולים הוא עדיין יצטרך לשמור על הגיון בתוכנית

שחיף ששוקל 50 לא אמור לעלות במאסה לפני הכל?
מי אמר שפותח הפוסט הוא שחיף ששוקל 50?
למה ללכת כל כך רחוק עד אחרי סיום תכנית טקסס..?
למה דווקא ss עם דגש על רגליים יותר מארש על כל דבר אחר?
לא חושב שעדיף תכנית יותר פרופורציונאלית?

subzero1122 03-03-11 01:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1066393)
שחיף ששוקל 50 לא אמור לעלות במאסה לפני הכל?
מי אמר שפותח הפוסט הוא שחיף ששוקל 50?
למה ללכת כל כך רחוק עד אחרי סיום תכנית טקסס..?
למה דווקא ss עם דגש על רגליים יותר מארש על כל דבר אחר?
לא חושב שעדיף תכנית יותר פרופורציונאלית?

בן אדם ששוקל 50 קילו צריך להעלות בבהילות 20 קילו במינימום בלי קשר למה הוא עושה ולמה, ואת זה הוא עושה בss הכי מהר, כי את המאסה מוסיפים הכי מהר ברגליים ובגב.

hypertrophy 03-03-11 01:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1066400)
בן אדם ששוקל 50 קילו צריך להעלות בבהילות 20 קילו במינימום בלי קשר למה הוא עושה ולמה, ואת זה הוא עושה בss הכי מהר, כי את המאסה מוסיפים הכי מהר ברגליים ובגב.

מממממממ לא

subzero1122 03-03-11 01:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1066403)
מממממממ לא

כן אחי
מתאמן ששוקל 50 קילו צריך לפצל.

איש הלילה 03-03-11 01:24

מי החליט שבss יש דגש על הרגליים? אולי בגוף שלנו באופן כללי יש "דגש" על הרגליים? ואת רוב הפעולות שאנחנו מבצעים אנחנו מבצעים בעזרת הרגליים?

סקוואט מבוצע 3 פעמים בשבוע כי אפשר לחוות אדפטציה 3 פעמים בשבוע, מה שלא יכול לקרות בשאר התרגילים. אם אתה רוצה בכוח "לתת דגש" לחלקים אחרים בגוף זה אפשרי להוריד את התדירות של הסקוואט ולהעלות תדירות/נפח של תרגילים אחרים, אבל בפועל הדבר היחידי שיקרה זה שהתוצאות (כוח וגם מאסה) יפגעו.

SS היא התוכנית הכי פרופורציונלית שיש. זה שבילדרים רגילים שהידיים שלהם יותר גדולות מהרגל זאת כבר בעיה אחרת.

subzero1122 03-03-11 01:37

אתה טועה
האצבעות בידיים צריכות להיות גדולות לפחות כמו הירך

moo 03-03-11 02:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איש הלילה (הודעה 1066407)
מי החליט שבss יש דגש על הרגליים? אולי בגוף שלנו באופן כללי יש "דגש" על הרגליים? ואת רוב הפעולות שאנחנו מבצעים אנחנו מבצעים בעזרת הרגליים?

סקוואט מבוצע 3 פעמים בשבוע כי אפשר לחוות אדפטציה 3 פעמים בשבוע, מה שלא יכול לקרות בשאר התרגילים. אם אתה רוצה בכוח "לתת דגש" לחלקים אחרים בגוף זה אפשרי להוריד את התדירות של הסקוואט ולהעלות תדירות/נפח של תרגילים אחרים, אבל בפועל הדבר היחידי שיקרה זה שהתוצאות (כוח וגם מאסה) יפגעו.

Ss היא התוכנית הכי פרופורציונלית שיש. זה שבילדרים רגילים שהידיים שלהם יותר גדולות מהרגל זאת כבר בעיה אחרת.

פרופורציונאלית למה ?
ריפ לא מתעסק בהיפרטרופיה סקפטומלית והוא אמר את זה
זו תוכנית בסיסת טובה, זה הכל

רוב האנשים לא יסכימו איתך לגבי רגליים ותחת גדולים לפי הפרופורציות של ss
(אני כן מעדיף יחס כזה כי זה תורם לי בספורט ובכוח)

shalom9 03-03-11 07:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי (הודעה 1066390)

קודם כל אני שוקל 73.... אז לא צריך להגזים אני לא שחיף וגם בתוכנית פיצולים עליתי כמעט כל אימון משקלים

איש הלילה 03-03-11 12:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 1066413)
פרופורציונאלית למה ?
ריפ לא מתעסק בהיפרטרופיה סקפטומלית והוא אמר את זה
זו תוכנית בסיסת טובה, זה הכל

רוב האנשים לא יסכימו איתך לגבי רגליים ותחת גדולים לפי הפרופורציות של ss
(אני כן מעדיף יחס כזה כי זה תורם לי בספורט ובכוח)

היא לא מתיימרת להיות יותר מתוכנית בסיסית, ככה שאני לא רואה על מה הויכוח.

אנדרוליזם 03-03-11 13:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איש הלילה (הודעה 1066407)

SS היא התוכנית הכי פרופורציונלית שיש. זה שבילדרים רגילים שהידיים שלהם יותר גדולות מהרגל זאת כבר בעיה אחרת.

+

להגיד שיש בה דגש מטורף לרגליים,
אז אפשר להגיד שיש בה יותר מדי דגש ליד אחורית, כל אימון לחיצה.

ואיש הלילה צודק בעיקר במשפט האחרון,
רוב הבילדרים (בעיקר בארץ) לוחצים יותר מהסקוואט שלהם (שאגב הוא גם חצי בדרך כלל)

moo, רגליים ותחת גדול?
אם אתה יכול להביא לכאן דוגמה של אחד כזה אני אשמח.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:50.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ