![]() |
סקואט
145 1x3 בנץ' 70 1x3 דדליפט 155 1x3 רבע שעה אליפטי שבוע הבא זה שבוע אחרון לדיאטה |
יאאלה תתחיל לתת בראש בלחיצות
|
חודשים וחצי בחיטוב מתוכם חודש וחצי לא לחצתי... זה התוצאות גם החזה שלי נראה בהתאם
|
בקקטנה
|
משקל אחרי הפיפי של הבוקר 79.8 pr!!!!! נעגל את זה ל80 חח
היקף תבור 81-82 שבוע הבא זה השבוע האחרון לדיאטה ובשישי הבא אני מתחיל נטרלי לשבוע ואז חוזר לss |
נהיית שחיף חסר מאסה, כל מה שהיה עליך בss זה רק שומן
|
קנאי.
|
תעלהתמונותתעלהתמונותתעלהתמונותתעלהתמונותתעלהתמונות תעלהתמונות
|
יפה ד"ר
|
ציטוט:
אמרתי לך כבר שאתה יותר מדי זמן בחיטוב הזה |
יואש אני יותר רזה ממך חחחחח
לא נורא שבוע הבא זה השבוע האחרון לדיאטה ואז נטרלי |
סקואט
3x5 135kg בנץ' 3x5 70kg מתח 3x5 משקל גוף+7 קילו קל נורא נראלי אני יכול לעשות עם 10 קילו בכיף כמובן שלהקשית תגב זה ישבור לי תגב אז מדריכה באה לזיין תמוח לשים רגלים או על הספסל או על ארגז צצצצצ |
למדת להקשית?
|
ככה ככה
אבל יותר טוב עכשיו המדריכה התחילה לזיין תשכל חושבת אני ילד שיעשה מה היא רוצה |
ל1לז4
|
יום חמישי אני מתחיל נטרלי קולולו בשבת חוזר לss חח
|
בכל הכוח!!!!!!!!! יש מטרות לסוף ss ?
|
להגיע למשקל נורמלי בלחיצות בחיטוב חודש וחצי לא לחצתי בגלל פציעה אני רוצה להחזיר תבנץ' לפחות ל85 לאקרוס לפני שאני מתחיל טקסס
|
הבנתי אותך ..
|
אני מקווה שהפעם אני יסגור ss על
160 סקואט לחמישיה(סגרתי פעם 150 לחמישיה ו165 לחזרה) 170 דדליפט לחמישיה(פעם שעברה סגרתי 165 לחמישיה ו175 לחזרה עם אני לא טועה) פרס 65 לחמישיה (לא בשמים פעם שעברה סגרתי על 62.5) בנץ' 90 לחמישיה(פעם שעברה סגרתי על 85 לחמישיה ו100 לחזרה) כנראה ביוני\תחילת יולי אני עושה חודש דיאטה בשביל להעיף נוזלים הכול תלוי בכמה משקל אני יעלה עד הקיץ כרגע אני שוקל 80 אני כבר מת להתחיל.... אולי בשבת אני יעשה אימון 1RM לבדוק כמה כוח נעלם לי ובשני נתחיל SS לא סגור על זה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ