![]() |
יפה אופיר. אחלה טכניקה בכל הסרטונים מה הם השיאים שלך?
|
סקוואט ברמת העקרון הגעתי ל152 לחמישיה, אבל אני יוצא מנק' הנחה שזה לא שבר מקביל.
בנץ' אשכרה הייתי יותר חזק לפני שנה~, אין לי הסבר מה קרה. עשיתי 111 ל4-5 חזרות, מלאות. היה נסיון לסינגל ל124~ שלא הלך ובחימום אליו עשיתי שלישיה של 111 בקלות. לא יודע מה קרה מאז. מנסה עכשיו לעבוד על זה. פרס 70~ לשלשה, 75~ לסינגל. דדליפט 165 לחמישיה בשיא המאסה, יצא לי לא מזמן לעשות 175 לסינגל, עלה די בקלות. בנט אובר קשה להגדיר... הייתי עובד פעם עם 111 אבל עם הגבהה, מהרצפה משכתי סביב 93~ לחמישיה. |
כל הכבוד,
בסקוואט אל תתבייש לרדת יותר לאט, זה רק יעזור. עבודה טובה. |
יייייייייייייייייייייייייייי
"איייייייייייייייייייייי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעכשיו אתה תהיה שוליית הקפטן, אתה צועק איייייייייי כמו פיראט! יפה היה קל, הפרס נראה בדיחה. |
בסקוואט תרד מבוקר זה נראה שאתה קורס, ותקפיד לא לגלוש עם הברכיים
הבנט אובר מעולה בפרס תגע כל חזרה בחזה (לא רואים בבירור אבל נראה לי) ואת הדדליפט תצלם מהצד, תחזיק יותר גב, ותתמקם יותר טוב כל חזרה מחדש (כנס לסט אפ) כי זה נראה שאתה פשוט מושך את המוט במקום לדחוף את הרצפה עם הרגליים בחלק הראשון של המשיכה סה"כ הפתעת אותי לטובה, הרמות יפות ומשקלים יפים גם כן בהצלחה |
ציטוט:
ל1ל |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
הצעקות דווקא נותנות לי המון וגם המוזיקה, פתאום לא שמים לב שמתאמצים... |
Let the kaki hit the floor
let the kaki hit the floor let the kaki hit the floor blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat |
קבל שיר חריף להתאמן איתו :)
עוד שיר בנזונה כשגם פה החל מ 3:00 יש ברייק לדלליפט :) |
[quote=hypertrophy;1037093]קבל שיר חריף להתאמן איתו :)
יאיר, לא אמרת אתה מתאמן עם זה: |
[quote=subzero1122;1037096]
ציטוט:
|
חח כבר אין לי כוח אלייכם...
|
תסמן שאתה בא לאימון מחר
|
אהלן איש הפיצולים. מאחר ואתה אחד מהאנשים שראיתי שעברו חיטוב לא רע בכלל, אני חייב לשאול אותך (למרות שזה לא כל כך קשור לפה אבל לא נורא) איזה תוכנית עשית בחיטוב?
|
האמת המשכתי עם p/rr/s בחיטוב, אבל יש מצב שזה לא היה הכי יעיל, איבדתי לא מעט ב0ר סה"כ. אבל מצד שני היה לי חיטוב ארוך (4 חודשים, שבועיים ניטראלי, חודש תאילנד, שבועיים חיטוב אחכ) ככה שזה לגיטימי לאבד יחסית.
|
דווקא לדעתי בחיטוב כדאי לעשות משהו בסגנון של נפח התאוששות עצימות עם עוד תרגילי עזר
לא כמו שעושים בטקסס ובלינארית אבל שיצא לך מספיק גירוי לשרירים כדי שתאבד כמה שפחות מהכוח ומהשריר... |
כל הכבוד א1פ*ר ב*רקנאו
|
אימון 3, שבוע 3
באתי אומנם אחרי אוכל אבל אחרי יומיים עמוסים בלימודים ועבודה והאימון נדחה ביום ולא עשיתי גם אירובי, לא נורא על האירובי אבל הגעתי קצת תשוש. סקוואט - אני מבסוט רצח שהצלחתי לתקן את הטכניקה (מבחינת עומק) וזה מרגיש הרבה יותר טוב ואני לא צריך לעשות שמיניות באוויר (או על הקרקע..) בשביל לשבור מקביל. סט 4 - 115 סט 5 - 134~ קילו. היה קל. בנץ' - עליתי למשקל עבודה לפני התוכנית שלא לגמרי סגרתי איתו חמישיה, עכשיו סגרתי שלישיה לא בקלות אבל היה בסדר גמור רחוק מכשל הרבה רבאק = תוצאות. בנט אובר - היה כבר לחוץ בזמן אז עשיתי הפסקות קצרות, גם כאן עליתי למשקל עבודה לחמישיה לפני התוכנית, שלישיה על 93~ היה די קשה אבל נחתי דקה אם לא פחות לפני הסט ובטוח זה פגע וגם ככה לא היה רצח, סתם קשה. |
ציטוט:
ככה ירדתי 10 קילו בלי לגעת במשקלי עבודה |
כל הכבוד על הסקוואט
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ