![]() |
ציטוט:
זה שיאים ראשונים בלוג (טפו טפו טפו) |
יאללה קובות כפרה לך תעיף ת'משקל ואל תחזור בלי pr
|
חחח יאלה הכנתי קפה עוד שעה אני יצא לכיוון המכון נקווה שלא יהיה יותר מידי ליצנים היום
|
אז ככה:
Squat: bar 2X8 60Kg 1X5 80Kg 1X5 100Kg 1X3 107.5Kg 3X5 BP Bar 1X8 40KG 1x5 60Kg 1X5 80Kg 1X3 87.5Kg 3X5 DL Bar 1X8 60Kg 1X5 100Kg 1X5 120KG 1X2 130Kg 1X5 הסקואט היה לי קל... הריסט עשה לי טוב.. הבנץ' היה קשה במיוחד חזרה ראשונה..כמעט ונפל עלי המוט.. אני מקווה שאני לא יצתרך שוב לעשות ריסט.. הדדליפט היה יחסית קל אבל אני חושב שאני מפסיק לעשות קפיצות של 5 קילו בדדליפט ועובר לקפיצות של2.5 סרטונים של הסקואט: צילמתי סט 2 וסט 3: סט 2: סט 3: שמתי לב שקשה לי לא להתנדנד לפני כל חזרה בסקואט כמה שהשתדלתי לא לעשות את זה אני לא מצליח.. יש אולי פתרון מה לעשות כדי לשפר את זה? |
יפה
רק תפסיק ליפול ולהתנדנד איפה אתה מתאמן? |
בחרא של מכון
בקאנטרי בכפר סבא קשה לי לא להתנדנד מה אפשר לעשות נגד זה? |
סקוואט טוב. תנסה לעשות בלי זה, אולי תצליח, מי יודע.
|
ניסיתי לא להתנדנד ובכל זאת התנדנדתי.. אני מקווה שזה ישתפר בהמשך.. אימון הבא אני ישתדל יותר
|
סקוואט יפה מאוד, הלוואי עליי הברכיים היו נשארות מקובעות ככה, צרה תאמין לי:1eye:
יאללה אחי תאכל הרבה תן בprים |
תודה חח
יאלה עוד 2 אימונים של דדליפט אני מגיע ל3 פלטות :) נקווה שלא נתקע בדרך לשם כי עוד לא נתקעתי בדדליפט |
ציטוט:
וכדי לא להתנדנד פשוט לא מתנדנדים |
כל הכבוד, ניראה שמאוד קל לך, לדעתי יכולת להתקדם ב-5 קילו עד 120 בשקט.
לגבי הטכניקה, ברגע שהמשקל יהיה מספיק כבד אתה לא תזוז ככה. מה שכן, תסתכל למטה, זה יתן לך היפ דרייב כמו שצריך. בהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
ודדליפט נראלי אני היחיד |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל ראיתי אנשים מרימים עם מוט קצר ה1.40 מהריצפה עם פלטה של 2 וחצי בכל צד ועושים רבע תנועה מאחורי הראש |
ציטוט:
|
עם מוט w
|
ציטוט:
|
לא ראיתי
אבל בגלל שאין לנו ראק במכון אני שם את המוט אולימפי על המקבלים\בטן המכשיר הזה עם אתה מכיר יש כמעט בכל מכון אז באים ליצנים אחרי שאני שם את ה100 קילו על זה שואלים אותי עם אפשר להכנס איתי בסט אז אני עושה להם בכיף עם תצליח להוריד את זה לריצפה ולהחזיר |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ