ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   המדריך בחדר כושר בנה לי תוכנית צריך אישור ממכם.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=61132)

Scylla 16-11-09 03:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 945318)
אני מתאמן חצי שנה (שבערך מתוך זה יש חודש חיטוב וחודשיים ליצנות) ואני 85 קילו (מלא נוזלים לדעתי) על 1.80 ו14% שומן.
אתה מתאמן שנתיים עם נתונים קרובים לשלי אם אני לא טועה?
בלי להתחיל את הויכוח, אני יודע שקשה לצאת מחדר כושר בלי פאמפ, אבל עד שלא תנסו לא תבינו.

בקשר להערות שמקבלים לדעתי זה מאוד קשור לאיך אתה מתלבש (גופיות או חולצות שגדולות עליך וכו') וגם תלוי בלכמה אחוז שומן אתה מוכן להגיע.

אני 5 ס"מ נמוך ממך, וכמובן שלא כל השנתיים התאמנתי בצורה אופטימלית כמובן, כל כמה חודשים אתה מסתכל אחורה ואומר איזה ליצן הייתי. ואל תזרוק את השטויות של הפאמפ אתה לא מכיר אותי אתה לא יודע איך אני עובד ובאיזה עקרונות ברזל אני דוגל.

Daniel2 16-11-09 13:03

לי יש יותר גדול משניכם

ppst 16-11-09 13:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel2 (הודעה 945448)
לי יש יותר גדול משניכם

לי יש יותר גדול משלך, ויש לו אחד משלו.

DanielML 16-11-09 13:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza (הודעה 945393)
זה עובד על הפרסה אחייי..

Blame bill not me

Tapit 16-11-09 21:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 945391)
:d

סתם בשביל להוציא את כולם מהשבלונה, תבינו שיש תכניות, אפילו של אותם מאמנים בעצמם, שמבוססים על אותם עקרונות רק עם שינויים קטנים כדי להתאים לאנשים מסויימים. הנה "תכנית פאמפ" כביכול למתאמן שספציפית ביקש ידיים גדולות יותר מביל סטאר בשנות ה70 (יש פה לא מעט שטויות של התקופה אבל עדיין)

squats, 5 x 5
clean-grip high pulls, 5 x 5
bench presses, 3 x 5, 3 x 3, 8
chins, 4 x max
incline dumbbell bench presses, 2 x 20.

(על תקן פרס) incline bench presses, 5 x 5, 8
light squats, 5 x 4
good mornings, 4 x 8
straight-arm pullovers, 2 x 20
weighted dips, 4 x 8.

Squats, 3 x 5, 2 x 3, 8
flat benches, 4 x 8
shrugs, 5 x 5
straight-arm pullovers, 2 x 20
chins, 4 x max
dips 3xmax.

שימו לב, העקרונות זהים ל5*5. יש משיכות לחיצות וסקוואט, טווחי חזרות טובים להתקדמות, תדירות גבוהה. פשוט יש הרבה יותר תשומת לב לתרגילי עזר, טווחים גבוהים יותר וכו'. אז כמובן שלא הכל שבלונה, זה לא שעושים או סט עבודה אחד ומתרגלים חצי תרגיל באימון 3 פעמים בשבוע, או שעושים תכנית של 50 סטים לאיבר. צריך תכנית חכמה עם עקרון שיגרום לך להתקדם, משחקים בין נפח ועצימות שיתאימו לרמת אימון שלך, ולתרגל את התנועות הרבה, כבד וחזק

ראיתי את זה בפורום השני, השאלה היא האם הוא היה נותן את זה היום?

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 945402)
אני 5 ס"מ נמוך ממך, וכמובן שלא כל השנתיים התאמנתי בצורה אופטימלית כמובן, כל כמה חודשים אתה מסתכל אחורה ואומר איזה ליצן הייתי. ואל תזרוק את השטויות של הפאמפ אתה לא מכיר אותי אתה לא יודע איך אני עובד ובאיזה עקרונות ברזל אני דוגל.

אני קורא מדי פעם את ההודעות שלך, תעשה מה שאתה רוצה, ביקשתם אנשים שגדלו בתוכניות לא-משאבה אז הבאתי את עצמי כדוגמה, זה הכל.

Sugarzaza 17-11-09 02:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 945630)
ראיתי את זה בפורום השני, השאלה היא האם הוא היה נותן את זה היום?

עם כמה שינויים לא עקרוניים ובחירה קצת יותר חכמה של תרגילים. למה לא. התכנית סה"כ טובה. אגב שים לב שמדקאו עם ה-Assitance שהם מציעים באתר של מדקאו זה די בדיוק הגרסא המודרנית של התכנית הזו.

Sugarzaza 17-11-09 02:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 944977)
אני מתאמן שנתיים באופן רציני ומתמיד.
לא אמרתי הרבה יותר ממני אמרתי יותר ממני, לפי הסרטונים נראה שיש הבדל די גדול בגודל ביני לבינם (מנקודת הראות שלי ואני מנסה להיות אובייקטיבי ואני לא חושב שאני מפלצת או משהו). ברגע שאני אראה בחור שעבר את כל התהליך מss ל5x5 והגיע בטווח זמן קצר למאסה מדהימה ביחס לזמן, אני אתחיל לחשוב פעמיים.

אתה לא תראה אנשים באמת מרשימים בסוף ss, לפחות לא בפרמטרים של התחום, כי זה תכנית למתחילים, ואתה לא בונה גוף בכמה חודשים. ההשואה שלך לא מתחשבת בפקטור של ותק. אני אישית עוקב אחרי לוגים עם מספרים מדהימים - כמו 23 קילו ב10 שבועות, 19 בחודשיים, 40 בשנה וכו'. כמובן שהמשקלים בהתאם ויש גיבויים עם תמונות והכל

Scylla 17-11-09 04:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 945711)
אתה לא תראה אנשים באמת מרשימים בסוף ss, לפחות לא בפרמטרים של התחום, כי זה תכנית למתחילים, ואתה לא בונה גוף בכמה חודשים. ההשואה שלך לא מתחשבת בפקטור של ותק. אני אישית עוקב אחרי לוגים עם מספרים מדהימים - כמו 23 קילו ב10 שבועות, 19 בחודשיים, 40 בשנה וכו'. כמובן שהמשקלים בהתאם ויש גיבויים עם תמונות והכל

אשמח לראות תמונות, אני מאמין לך השאלה היא כמה עלו בשומן. כמובן שבמסה מלוכלכת תמיד יעלו הכי הרבה שריר, ושיש חיטוב פעם ב3 שנים... אפשר לראות את העליה ה"איטית" שלי בעובדה שאני מקפיד להשאר על אחוז שומן בינוני-נמוך לא משנה מה, חורף קיץ וכו'. וזה עולה לי במאסה ובהתקדמות זה מובן מאליו.

Sugarzaza 17-11-09 05:26

לאנשים שבאים מתת משקל או קרוב לזה לא פשוט לעלות במסת שומן כזה בקלות. בכל מקרה אני אתן לינקים פה מתישהו שיהיה לי כוח

Scylla 17-11-09 05:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 945727)
לאנשים שבאים מתת משקל או קרוב לזה לא פשוט לעלות במסת שומן כזה בקלות. בכל מקרה אני אתן לינקים פה מתישהו שיהיה לי כוח

אני לא אומר שקל לעלות להארד גיינרים אמיתיים,
אבל מאסת שומן זה לא משהו שאמור להרשים. אני מדבר על מסת שריר, אם תראה לי שחיף ששקל 60 ועלה 40 קילו מתוכם 10 שומן ברור שזה מרשים, אבל לא מתוכם 20-25 שומן...

Sugarzaza 17-11-09 06:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 945728)
אני לא אומר שקל לעלות להארד גיינרים אמיתיים,
אבל מאסת שומן זה לא משהו שאמור להרשים. אני מדבר על מסת שריר, אם תראה לי שחיף ששקל 60 ועלה 40 קילו מתוכם 10 שומן ברור שזה מרשים, אבל לא מתוכם 20-25 שומן...

לא הבנתי מה אתה אומר פה... שעם ss משמינים?

arbel2 17-11-09 10:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 945729)

אני מאוד בספק שזאת הכוונה שלו.

Scylla 17-11-09 15:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 945729)

ברור שלא. השמנה נובעת מתזונה לא מאימונים...

אני מדבר שאם אתה נותן לי מהפכים של 20-40 קילו בתור דוגמא, אז להראות מישהו שגדל אבל השמין המון זה לא מרשים במיוחד. גם אם הוא היה שחיף על סף אנורקס מצידי.

Sugarzaza 17-11-09 18:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 945810)
ברור שלא. השמנה נובעת מתזונה לא מאימונים...

אני מדבר שאם אתה נותן לי מהפכים של 20-40 קילו בתור דוגמא, אז להראות מישהו שגדל אבל השמין המון זה לא מרשים במיוחד. גם אם הוא היה שחיף על סף אנורקס מצידי.

מי אמר שהם השמינו המון? סתם הנחת?

Tapit 17-11-09 21:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 945710)
עם כמה שינויים לא עקרוניים ובחירה קצת יותר חכמה של תרגילים. למה לא. התכנית סה"כ טובה. אגב שים לב שמדקאו עם ה-assitance שהם מציעים באתר של מדקאו זה די בדיוק הגרסא המודרנית של התכנית הזו.

לא רואה סיבה לעשות פאקינג pullover של 20 חזרות בשביל לעבוד על הטרייספ, שיעשו לחיצה צרפתית או משהו ם0

Sugarzaza 18-11-09 00:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 945970)
לא רואה סיבה לעשות פאקינג pullover של 20 חזרות בשביל לעבוד על הטרייספ, שיעשו לחיצה צרפתית או משהו ם0

אמרתי שיש כמה שטויות של התקופה. זה מן הסתם רחוק מלהיות חובה

Scylla 18-11-09 00:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 945885)
מי אמר שהם השמינו המון? סתם הנחת?

הנחתי שחלק מהמהפכים מלווים בעלייה תלולה באחוז השומן. לא כולם. עדיין ממתחיל לראות...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ