![]() |
יפה מאוד. אני זוכר שהסתכלתי פה רק שפתחת את זה,והסתכלתי היום,שמע אתה ממש ירדת באופן מרשים. אגב,הרגליים שלך גדולות,מעולה תמשיך ככה =)
|
אופיר,נראה בנזונה..
נעלמת פתאום,לא רואים אותך יותר.. האמת גם את שי לא רואים יותר הבנתי הוא התחיל ללמוד.. בכל מקרה יאללה תתחיל להפציץ במאסה שוב |
תודה לכולם, לגבי המגנט קנינו לפני 15+ שנה אני לא מגזים.
ברקן - דווקא בחיטוב אני כל יום במכון, ממש כל יום. מחר אני ב6~ יהיה, יש סקוואט כבד בתוכנית, היום היה אימון מעולה למרות שהייתי מאוד עייף. מחר אני אופטימי ואולי אצליח להגיע לשיא שעשיתי במאסה, או להתקרב אליו בחזרה אחת. התחלתי גם פאוורקלין בשביל הכיף כי היה זמן דווקא היה כיף. לגבי מאסה - אמרתי שאני הולך לקחת את זה מאוד מאוד לאט ולהיות הרבה זמן על נייטראלי, אני כבר לא ארדוף אחרי היפרטרופיה אלא אחרי התחזקות אבל לא במחיר של עליה בא.ש. גם במחיר של חוסר התקדמות. |
מעולה.. בדיוק ביום שאמא שלי מנקה ויש לי פה טרור עם האוכל אז אוכלים ב4 אתה בא ב6..
היום אמור להיות 80 קילו סקוואט |
אופיר,או שאין לך מילה או שאני מטומטם..
אם התכוונת שאתה היום ב6 אז אין לך מילה,אם התכוונת למחר אז אני מפגר,אבל לא משנה.. פספת אותי שובר שיא אישי בדדליפט.. 102.5 קילו לחמישייה |
ציטוט:
אני לעומת זאת הצלחתי רק חזרה אחת על המשקל שיא בסקוואט (הצלחתי פעמיים חזרה אחת) אבל אני מניח כי התאמנתי שלשום ואתמול ואירובי וכאלה זה בטוח השפיע. |
אחלה חיטוב אחי..!
ד"א אמרת שקיבלת החלטה להמשיך את המאסה עד לחורף אז מתי התחלת את החיטוב ? |
ציטוט:
אני כבר קרוב ל4 חודשים בחיטוב... |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ד"א היתקדמות מעולה! |
ציטוט:
אני טס ב04/09 עד 30/09. דבר איתי בפייסבוק / מסנג'ר אני אתן לך 1001 טיפים, הייתי שם חודשיים וחצי, אני בטוח שאני יכול לחדש לך המון. ofir birenboim פייסבוק ofirbirenboim@hotmail.com / co.il מסנג'ר |
נראה מעולה קבל ח"ח על החיטוב.
|
ציטוט:
|
משכר אנשים
|
ציטוט:
תאילנד יעלה 7000-8000. פשוט סתם היה לי "לחוץ" לטוס לפני הלימודים שעוד אפשר... ציטוט:
ציטוט:
|
יש קצת כרס אחיי
תעשה חיטוב ויראו תוצאות גבר |
ציטוט:
|
יש לך מבנה טוב
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ