![]() |
ציטוט:
אני מסכים איתך לגבי הטווח תנועה למרות שיש תרגילים כמו בנט אובר וטי באר שאני לא מבצע מהרצפה. לא אמר לעבוד עם רצועות, ואני לא עובד עם רצועות למרות שאני מבין את ההגיון שמאחורי זה, ברגע שהאמות שלי יהיו הצוואר בקבוק בדדליפט נחשוב הלאה בנתיים הן רחוקות מזה. לגבי אם bb עובדים נכון או לא, חוץ ממנו לא יצא לי לדבר אפילו עם מתחרה מקצועי (למרות שהוא התחרה עד 75 או אפילו עד 70 שזה אומר משהו) ככה שאין לי מקור להשוואה. ככה או ככה אני חושב שבאופן גורף מי שיותר גדול ממך צריך לפחות להקשיב לו ולא לשלול ישר (מה שלא היה במקרה הזה) |
אני אומר שתקשיב לתוכן ולא להתרשמויות חיצוניות שאין להם שום רלוונטיות לדיון
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה כמו להגיד לבאדיבילדר אל תקח חומצות אמינו או bcaa ואז יגידו שזה מוכח מדעית שזה לא עוזר אבל על מחקר שאתם מביאים אני מביא מחקר מנוגד לו שמוכיח שהם כן עוזרים אז מה אתם מנסים לשכנע את האנשים לעשות ss ותמש שוורגזא אתה יודע כמה אני אוהב אותך אבל אני לא מסכים איתך אני מקווה שלא תכעס ותרביץ (אךךךך במסיבות :d ) |
אתה יכול להפעיל גם שכל וללמוד איך מתכננים אימון שיתאים למטרות שלך ולא להעתיק אנשים שלא יוכלו להסביר לך למה הם עושים מה שהם עושים גם אם החיים שלהם יהיו תלויים בזה
|
ציטוט:
מישהו עם מושג קלוש בתכנון אימונים לא יתמוך בss ודומותיה אתה רואה?עכשיו אנחנו שווים |
תראה את הרגליים של רוב ה bb בארץ
מזכיר לי לול תרנגולות |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה סימוכין משכנע..... זהו אתה צודק....אני עובר לעשות ss אני אגיד לך מה הסיבה שאני מאמין בה רוב מפתחי הגוף בארץ התחילו בתור סתם מתאמנים שרוצים קצת לעצב את הגוף וכמו רוב המתאמנים בארץ שלא רואים סיבה לאמן רגליים גם הם לא אימנו רגלים אח"כ כשהם התחילו להבין בתחום והתחילו לעבוד על הרגליים הן נשארו בפיגור תמידי מאחורי שאר הגוף שהיה בנקודת התחלה גבוהה יותר |
שהרגליים שלהם לא מפותחות ביחס לפלג גוף עליון
תראה תמונות מחו"ל שם יש רגליים יאיר היו כמה שלבים בדרך שהובילו אותם לכל מני דברים בגלל שהם לא ענו לעצמם וחיפשו את התשובה לשאלה איך גודלים ? |
ציטוט:
השאלה למה אתה אומר את זה? מה זה מוכיח עליהם? שהם עושים פיצולים? |
ציטוט:
שים לב איך בנויה ss והתוכניות היותר מורכבות הסקווט הוא פי 1.5 משאר התנועות (משיכה ולחיצה) |
ציטוט:
אבל, רוני קולמן גם עושה אימון רגליים אחד בשבוע, והרגליים שלו מטורפות... לא ניראה לי שיש למישהו הסבר לדברים האלה, רק להם (bb של אולימפיה) |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
למישהו יש הרגשה של דה ז'ה וו?? |
ציטוט:
|
טוב, ההודעות האחרונות היו באמת מגוחכות. אז אני מנסה להחזיר את זה לנושא,
יאיר יש לך טיעון מבוסס למה לפצל? |
ציטוט:
כי זה עובד |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ