![]() |
הייתי מעשן 5 שנים, כקופסא ליום[כשהייתי בן 13 הייתי מסתובב עם חבר'ה גדולים ממני ב3-4 שנים, באמת שהם הרסו אותי]
הפסקתי לפני כ7-8 חודשים. גאה בעצמי אחושרמוטה! ורק שתבינו, בגללי הרבה אנשים התחילו לעשן, רק שאני הפסקתי לאחר 5 שנים והם כבר לא מצליחים אחרי חצי שנה. באמת שאני גאה בעצמי. |
אם מישהו רוצה להפסיק לעשן הוא יפסיק...אני הפסקתי פעם בהחלתה של רגע וחזרתי כי אני אוהב את זה
זה לא באמת כזה קשה להפסיק |
ציטוט:
:tongue::tongue: |
ציטוט:
יש בזה משהו. אבל מצד שני- יש המון שיקולים מעבר להנאה. אז מצד אחד של המאזניים יש הנאה, אבל מהצד השני יש ריח רע מהפה,ריח רע על הבגדים,ריח רע בחדר שלך.בנוסף, יש שיקול כלכלי, כל חפיסה זה לפחות 10-12 שקל.ולקינוח יש את השיקול הבריאותי. מדובר בהנאה רגעית מול נזק תמידי ומתמשך. העולם מלא באנשים שאומרים "אני לא רוצה להפסיק לעשן", אפילו לי בבית יש 2 כאלה. זה הרי הכי בולשיט שיכול להיות. לא בא להפסיק בגלל שזה גדול עליהם. כל מי שאומר אחרת מרמה את עצמו. |
ציטוט:
אז פעם בשבוע,שבועיים זה בסדר מבחינתי,כמו שארוחת ציט פעם בשבוע שבועיים זה בסדר מבחינת אנשים פה. כמו שאתה אומר מזיק לעתיד אבל נותן כוח להמשיך,אז אותו דבר. לחיות זה מזיק,כל דבר בחיים מזיק,צריך לדעת פשוט לסדר לעצמך סדר עדיפויות,מה שווים החיים שאתה כל הזמן רק אוכל בריא ולא מעשן ולא שותה ולא עושה שום דבר כיף?הרי כמעט כל דבר כיף הוא מזיק.. בקיצור קצת חפרתי אבל הבנת את הפואנטה נראלי :) |
ציטוט:
כל דבר במידה. כל עוד זה לא נעשה בתדירות וכמויות קיצוניות זה לא מאוד נורא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
מעשן כן, אני פשוט אוהב את זה ואני מבין כמה זה מזיק והכל.
אבל להפסיק זה פשוט אי אפשר,אי אפשר להפסיק לעשן בכלל אבל אפשר להפחית את הכמות הניקוטין שנכנס לגוף כמו שאני עושה עם פילטרים,30 יחידות 10 שקל. עושה תעבודה שלו,אחרי שבוע הרגשתי הבדל. אבל יהיה יום שאני כבר יפחית בצורה משמעותית את העישון. |
ציטוט:
נדפק לך המוח... אחרי 15 שנה שעישנתי הפסקתי ועישנתי מגיל 9 עד גיל 24 והגעתי גם למצב שאני מעשן 2 קופסאות ביום.. תעשה לי טובה... מי שאומר שהוא לא יכול להפסיק מתכוון שהוא לא מספיק חזק בשביל להפסיק ואם הוא רוצה אני אקנה לו שמלה תואמת לגישה הכוסית שלו... כל עוד אתה מעשן אפילו שאכטה אחת , אתה מזיין את עצמך ... ומזיין לעצמך ת'מוח עם ההפחתת עישון הזו . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כתבתי שאני לא מעשן סיגריות בכלל אני מדבר על נרגילה שזה בשבילי מהנה וגם ככה אני מעשן רק פעם בשבועיים ככה,בבשבילה הנאה. |
ציטוט:
מבחינתי נרגילה זה אותו הטמטום רק יותר מסוכן ובלי התמכרות, אבל שיהיה. תהנו. |
ציטוט:
מה אם אני אגיד לך שהסיגריה הראשונה שלי היית לבד, בחדר, בלי אף אחד? ברור שיש עניין בלהדליק סיגריה עם כל החבר'ה ולהרגיש שייכות, אבל זה רק ב 50% מהזמן. במקרה הטוב. לא כולם מתחילים לעשן מתוך פוזה, באמת שלא, אל תחפש את הפסיכולוגיה אחרי העניין. |
ציטוט:
לא ציני, שואל באמת. |
ציטוט:
רוב האנשים מאמינים שזה מרגיע,אולי כי זה כן,אולי כי זה מה השחברה הרגילה אותם. |
ציטוט:
ביגלל זה מיתמכרים לסיגריות, כשאתה מעשן הרבה המוח "שוכח" איך להפריש את ההורמונים האלה בלי עזרה של הניקוטין. |
ציטוט:
בדיוק כמו שסם מרגיע נרקומן. זה צורך של הגוף בשלב כלשהו. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ