ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   תמונות של לורנזו (https://israelbody.com/showthread.php?t=57929)

Tapit 12-08-09 12:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי overpower (הודעה 896364)
באדיבילדנג חובבני זה לא באדיבילדינג.

תעשו פעם חיטוב לתחרות, תתאמנו פעמיים ביום, תקריבו המון מהחיים שלכם בשביל התחום ורק אז תוכלו להגיד שאתם מתאמנים בבאדיבילדינג, עד אז חדל קשקשת.

אני מתאמן פעמיים ביום מקריב המון מהחיים שלי בלי קשר לבאדיבילדינג או ספורט מקצועני כלשהו, לא רואה משהו כל כך נורא בזה במיוחד כשאתה עוד לא בן 18.

Nitro Speed 12-08-09 12:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 896528)
אני מתאמן פעמיים ביום מקריב המון מהחיים שלי בלי קשר לבאדיבילדינג או ספורט מקצועני כלשהו, לא רואה משהו כל כך נורא בזה במיוחד כשאתה עוד לא בן 18.

אתה מתאמן פעמיים ביום?במה?

ThE HummeR 12-08-09 12:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי overpower (הודעה 896364)
באדיבילדנג חובבני זה לא באדיבילדינג.

תעשו פעם חיטוב לתחרות, תתאמנו פעמיים ביום, תקריבו המון מהחיים שלכם בשביל התחום ורק אז תוכלו להגיד שאתם מתאמנים בבאדיבילדינג, עד אז חדל קשקשת.

אם אתה חושב שהאימונים שאני עושה במכון זה לא באדיבילדינג אמיתי אז אתה טועה בגדול..
זה שאני לא משתמש וזה שאני לא אוכל כמוהם ועוד לא יודע מה... אני בלב שלם שאני לא יורד ברמת אימון ממפתח גוף גדול ואמיתי.
בוא תראה אותי מתאמן ותגיד לי שזה פאקין לא פיתוח גוף לכל דבר.

galSH 12-08-09 14:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the hummer (הודעה 896534)
אם אתה חושב שהאימונים שאני עושה במכון זה לא באדיבילדינג אמיתי אז אתה טועה בגדול..
זה שאני לא משתמש וזה שאני לא אוכל כמוהם ועוד לא יודע מה... אני בלב שלם שאני לא יורד ברמת אימון ממפתח גוף גדול ואמיתי.
בוא תראה אותי מתאמן ותגיד לי שזה פאקין לא פיתוח גוף לכל דבר.

מה הקשר רמת אימון? בודיבילדינג זה אורח חיים, ובין היתר הוא כולל הזרקות. בודיבילדר אמיתי (אחד שמתאמן לבודיבילדינג מקצועי) יצטרך להשתמש בזה בשלב מסוים (כמובן שלא בגיל 16).

hanna666 12-08-09 14:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 896528)

שמע אם אתה מתאמן פעמיים ביום זה מראה עד כמה אתה מבין

ThE HummeR 12-08-09 15:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי galsh (הודעה 896586)
מה הקשר רמת אימון? בודיבילדינג זה אורח חיים, ובין היתר הוא כולל הזרקות. בודיבילדר אמיתי (אחד שמתאמן לבודיבילדינג מקצועי) יצטרך להשתמש בזה בשלב מסוים (כמובן שלא בגיל 16).

זה ועוד איך קשור.
אם תבוא אל מישהו רציני בתחום כשהוא כולה בן 15-20 ואפילו יותר והוא לא משתמש ותגיד לו זה לא בודיבילדינג אמיתי אז אתה לא מבין בשיט.
כי מכאן זה מתחיל ולאט לאט מתקדמים לאן שצריך..אבל זה שלא מתחילים עם הדברים האלה מגיל צעיר זה כי יש סיבה וזה לא אומר שאותו בן אדם לא רציני בדיוק כמו אחד שכן משתמש.

galSH 12-08-09 20:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the hummer (הודעה 896632)
זה ועוד איך קשור.
אם תבוא אל מישהו רציני בתחום כשהוא כולה בן 15-20 ואפילו יותר והוא לא משתמש ותגיד לו זה לא בודיבילדינג אמיתי אז אתה לא מבין בשיט.
כי מכאן זה מתחיל ולאט לאט מתקדמים לאן שצריך..אבל זה שלא מתחילים עם הדברים האלה מגיל צעיר זה כי יש סיבה וזה לא אומר שאותו בן אדם לא רציני בדיוק כמו אחד שכן משתמש.

מצטער זה לא בודיבילדינג, בודיבילדינג=לעשות חיטובים לא נורמלים, להעלות על במה עם תחתונים, לקנות מלא תוספי תזונה. אתה עושה אחד מהדברים האלה?

Nitro Speed 12-08-09 21:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי galsh (הודעה 896857)
מצטער זה לא בודיבילדינג, בודיבילדינג=לעשות חיטובים לא נורמלים, להעלות על במה עם תחתונים, לקנות מלא תוספי תזונה. אתה עושה אחד מהדברים האלה?

אתה מדבר כאלה שטויות.
אתה לא חייב לעמוד על במה כדי לעסוק בבאדיבילדינג.
באדיבילדינג=פיתוח גוף.
אתה עושה מסה?אתה עושה חיטוב?אתה מעלה מסת שריר?מוריד אחוזי שומן?אם ענית כן על אחד מאלה אז אתה מפתח גוף.(נקודה)

Sugarzaza 12-08-09 21:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hanna666 (הודעה 896598)
שמע אם אתה מתאמן פעמיים ביום זה מראה עד כמה אתה מבין

:lol::lol:
מלך

HTS 12-08-09 21:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 896899)
אתה מדבר כאלה שטויות.
אתה לא חייב לעמוד על במה כדי לעסוק בבאדיבילדינג.
באדיבילדינג=פיתוח גוף.
אתה עושה מסה?אתה עושה חיטוב?אתה מעלה מסת שריר?מוריד אחוזי שומן?אם ענית כן על אחד מאלה אז אתה מפתח גוף.(נקודה)

תתחכם עם עצמך, אחרים רק יחשבו שאתה טיפש אם תגיד את זה
ברור לך למה הוא התכוון, לבאדיבילדינג אמיתי. אם אתה תגיד שאתה לא מבין ורוצה הסבר למה הכוונה אתה אחד האנשים הצבועים.

Nitro Speed 12-08-09 22:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hts (הודעה 896906)
תתחכם עם עצמך, אחרים רק יחשבו שאתה טיפש אם תגיד את זה
ברור לך למה הוא התכוון, לבאדיבילדינג אמיתי. אם אתה תגיד שאתה לא מבין ורוצה הסבר למה הכוונה אתה אחד האנשים הצבועים.

"אל תתווכח עם אידיוט,הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח בגלל נסיון" לכן אני לא אכנס איתך לוויכוח.

LoveToBe 12-08-09 22:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nitro Speed (הודעה 896930)
"אל תתווכח עם אידיוט,הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח בגלל נסיון" לכן אני לא אכנס איתך לוויכוח.

חחח אהבתי

רועי ב.א 12-08-09 22:09

כל עוד לא עליתם לבמה פעם אחת אתם לא עשיתם ושם דבר בספורט הזה

מסכם את הכול

אין בכלל מה להשוות בין מי שלוקח את זה סתם כתחביב למי שזה בשבילו דרך חיים וחי בשביל זה

Nitro Speed 12-08-09 22:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי רועי ב.א (הודעה 896933)

מסכם את הכול

אין בכלל מה להשוות בין מי שלוקח את זה סתם כתחביב למי שזה בשבילו דרך חיים וחי בשביל זה

אתה לא חייב להיות שוורצנגר כדי להגיד שאתה מפתח גוף.
מייקל לואיס עלה על במה?לא
הוא מפתח גוף?כן
ואל תתחילו לזי*ן לי בשכל שמייקל לואיס נקבה ואין לו מסת שריר,כי זאת הקנאה שלכם מדברת,אני בטוח שאם זה היה מישהו אחר שהוא לא דוגמן הייתם אומרים "יש לך מסת שריר יפה מאוד"

Tapit 13-08-09 09:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 896531)
אתה מתאמן פעמיים ביום?במה?

כרגע כבר לא, אבל עד לא מזמן חדר כושר+2 אומנויות לחימה.
אז לא חנה, אל תדאג לכמה אני מבין :]

Tamir D 13-08-09 11:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי רועי ב.א (הודעה 896933)

מסכם את הכול

לא מסכים, תראה את אולג מהפורום, הוא עלה על במה, אלון (סיקספאק) עלה על במה, ארבל עלה על במה? ויש עוד דוגמאות וכולם עשו ועושים חיל בספורט הזה.

ציטוט:

הוא מפתח גוף?כן
ואל תתחילו לזי*ן לי בשכל שמייקל לואיס נקבה ואין לו מסת שריר,כי זאת הקנאה שלכם מדברת,אני בטוח שאם זה היה מישהו אחר שהוא לא דוגמן הייתם אומרים "יש לך מסת שריר יפה מאוד
"
:):):):)
אם הדבר הזה: http://mad.walla.co.il/archive/302849-5.jpg
אם אתה אומר שזה מפתח גוף, אתה מעליב את עולם פיתוח הגוף.

אנדרוליזם 13-08-09 14:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nitro Speed (הודעה 896937)
הוא מפתח גוף?כן
ואל תתחילו לזי*ן לי בשכל שמייקל לואיס נקבה ואין לו מסת שריר,כי זאת הקנאה שלכם מדברת,אני בטוח שאם זה היה מישהו אחר שהוא לא דוגמן הייתם אומרים "יש לך מסת שריר יפה מאוד"

הייתי אומר לו להתחיל לעבוד על החזה שלו כי הוא על הפנים...
ויעשה דדליפט :laughing:

רועי ב.א 13-08-09 14:37

[quote=Tamir D;897180]לא מסכים, תראה את אולג מהפורום, הוא עלה על במה, אלון (סיקספאק) עלה על במה, ארבל עלה על במה? ויש עוד דוגמאות וכולם עשו ועושים חיל בספורט הזה.

אני לא מסכים איתך

מי שלא עלה על במה לא נחשב באדיבילדר פשוט ככה..עם כל הכבוד ויש כבוד פשוט ענק לאולג ארבל ואלון שנראים מדהים הם עדיין לא באדיבילדרים כי הם לא עלו על במה

אפשר להגיד אבל שהם מתאמנים בחדר כושר ורואים תוצאות מדהימות אבל באדיבילדרים הם עדיין לא

עכשיו שלא תבין לא נכון יש כאלה שעולים על במה אבל עדיין לא נחשבים באדיבילדרים כי הם לא מציגים רמה שמתאימה למושג Bodybuilding

Nitro Speed 13-08-09 15:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tamir d (הודעה 897180)
לא מסכים, תראה את אולג מהפורום, הוא עלה על במה, אלון (סיקספאק) עלה על במה, ארבל עלה על במה? ויש עוד דוגמאות וכולם עשו ועושים חיל בספורט הזה.

:):):):)
אם הדבר הזה: http://mad.walla.co.il/archive/302849-5.jpg
אם אתה אומר שזה מפתח גוף, אתה מעליב את עולם פיתוח הגוף.

כן הוא מפתח גוף,כזה גוף לא בא ברגל,צריך לעבוד בשבילו ותאמין שהוא עבד קשה כמו כל אחד אחר,זה פשוט מעצבן אותכם שהוא מדגמן ואתם לא,זאת לא סיבה לשנוא.
אני בטוח שאם זה היה מישהו מהפורום והיה מפרסם את זה בתמונות גולשים,לא היו מגיבים לו ככה.

[quote=רועי ב.א;897268]
ציטוט:

פורסם במקור על ידי tamir d (הודעה 897180)

אני לא מסכים איתך

מי שלא עלה על במה לא נחשב באדיבילדר פשוט ככה..עם כל הכבוד ויש כבוד פשוט ענק לאולג ארבל ואלון שנראים מדהים הם עדיין לא באדיבילדרים כי הם לא עלו על במה

אפשר להגיד אבל שהם מתאמנים בחדר כושר ורואים תוצאות מדהימות אבל באדיבילדרים הם עדיין לא

עכשיו שלא תבין לא נכון יש כאלה שעולים על במה אבל עדיין לא נחשבים באדיבילדרים כי הם לא מציגים רמה שמתאימה למושג bodybuilding

אתה יודע כמה אנשים בגודל של שוורצנגר וקולמן לא עלו על במה?חבל לך על הזמן אתה מדבר כאלה שטויות שלא להאמין.
זה כמו שתגיד בן אדם שלא התחרה בתחרות powerlifting הוא לא פאוורליפטר,ובכל זאת הוא מעיף יותר מכל הפורום אז חלאס לבלבל בשכל.

galSH 13-08-09 15:45

[quote=Nitro Speed;897281]כן הוא מפתח גוף,כזה גוף לא בא ברגל,צריך לעבוד בשבילו ותאמין שהוא עבד קשה כמו כל אחד אחר,זה פשוט מעצבן אותכם שהוא מדגמן ואתם לא,זאת לא סיבה לשנוא.
אני בטוח שאם זה היה מישהו מהפורום והיה מפרסם את זה בתמונות גולשים,לא היו מגיבים לו ככה.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי רועי ב.א (הודעה 897268)

אתה יודע כמה אנשים בגודל של שוורצנגר וקולמן לא עלו על במה?חבל לך על הזמן אתה מדבר כאלה שטויות שלא להאמין.
זה כמו שתגיד בן אדם שלא התחרה בתחרות powerlifting הוא לא פאוורליפטר,ובכל זאת הוא מעיף יותר מכל הפורום אז חלאס לבלבל בשכל.

באמת בן אדם שלא התחרה בתחרות פאוור ליפטינג הוא לא פאוור ליפטר. הוא פשוט בן אדם חזק. אותו דבר בבודיבילדינג - אם לא עלית על במה, אתה פשוט בן אדם שרוצה להעלות מסת שריר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:02.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ