![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה שאני לא משתמש וזה שאני לא אוכל כמוהם ועוד לא יודע מה... אני בלב שלם שאני לא יורד ברמת אימון ממפתח גוף גדול ואמיתי. בוא תראה אותי מתאמן ותגיד לי שזה פאקין לא פיתוח גוף לכל דבר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם תבוא אל מישהו רציני בתחום כשהוא כולה בן 15-20 ואפילו יותר והוא לא משתמש ותגיד לו זה לא בודיבילדינג אמיתי אז אתה לא מבין בשיט. כי מכאן זה מתחיל ולאט לאט מתקדמים לאן שצריך..אבל זה שלא מתחילים עם הדברים האלה מגיל צעיר זה כי יש סיבה וזה לא אומר שאותו בן אדם לא רציני בדיוק כמו אחד שכן משתמש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא חייב לעמוד על במה כדי לעסוק בבאדיבילדינג. באדיבילדינג=פיתוח גוף. אתה עושה מסה?אתה עושה חיטוב?אתה מעלה מסת שריר?מוריד אחוזי שומן?אם ענית כן על אחד מאלה אז אתה מפתח גוף.(נקודה) |
ציטוט:
מלך |
ציטוט:
ברור לך למה הוא התכוון, לבאדיבילדינג אמיתי. אם אתה תגיד שאתה לא מבין ורוצה הסבר למה הכוונה אתה אחד האנשים הצבועים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל עוד לא עליתם לבמה פעם אחת אתם לא עשיתם ושם דבר בספורט הזה
מסכם את הכול אין בכלל מה להשוות בין מי שלוקח את זה סתם כתחביב למי שזה בשבילו דרך חיים וחי בשביל זה |
ציטוט:
מייקל לואיס עלה על במה?לא הוא מפתח גוף?כן ואל תתחילו לזי*ן לי בשכל שמייקל לואיס נקבה ואין לו מסת שריר,כי זאת הקנאה שלכם מדברת,אני בטוח שאם זה היה מישהו אחר שהוא לא דוגמן הייתם אומרים "יש לך מסת שריר יפה מאוד" |
ציטוט:
אז לא חנה, אל תדאג לכמה אני מבין :] |
ציטוט:
ציטוט:
אם הדבר הזה: http://mad.walla.co.il/archive/302849-5.jpg אם אתה אומר שזה מפתח גוף, אתה מעליב את עולם פיתוח הגוף. |
ציטוט:
ויעשה דדליפט :laughing: |
[quote=Tamir D;897180]לא מסכים, תראה את אולג מהפורום, הוא עלה על במה, אלון (סיקספאק) עלה על במה, ארבל עלה על במה? ויש עוד דוגמאות וכולם עשו ועושים חיל בספורט הזה.
אני לא מסכים איתך מי שלא עלה על במה לא נחשב באדיבילדר פשוט ככה..עם כל הכבוד ויש כבוד פשוט ענק לאולג ארבל ואלון שנראים מדהים הם עדיין לא באדיבילדרים כי הם לא עלו על במה אפשר להגיד אבל שהם מתאמנים בחדר כושר ורואים תוצאות מדהימות אבל באדיבילדרים הם עדיין לא עכשיו שלא תבין לא נכון יש כאלה שעולים על במה אבל עדיין לא נחשבים באדיבילדרים כי הם לא מציגים רמה שמתאימה למושג Bodybuilding |
ציטוט:
אני בטוח שאם זה היה מישהו מהפורום והיה מפרסם את זה בתמונות גולשים,לא היו מגיבים לו ככה. [quote=רועי ב.א;897268] ציטוט:
זה כמו שתגיד בן אדם שלא התחרה בתחרות powerlifting הוא לא פאוורליפטר,ובכל זאת הוא מעיף יותר מכל הפורום אז חלאס לבלבל בשכל. |
[quote=Nitro Speed;897281]כן הוא מפתח גוף,כזה גוף לא בא ברגל,צריך לעבוד בשבילו ותאמין שהוא עבד קשה כמו כל אחד אחר,זה פשוט מעצבן אותכם שהוא מדגמן ואתם לא,זאת לא סיבה לשנוא.
אני בטוח שאם זה היה מישהו מהפורום והיה מפרסם את זה בתמונות גולשים,לא היו מגיבים לו ככה. ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ