![]() |
ציטוט:
|
תכניות בנפח גבוה זה מצויין, אבל תכניות ה 9 לשריר גדול ו 6 לקטן הן החלק האידיוטי מהתכניות האלו.
למי שרוצה נפח גבוה אמיתי ולא אימון של אינפנטילים סגנון וינגייט, נסו את התכנית של לייל ואת החלוקות שלו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מישהו יכול להביא את התוכנית?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט יש אנשים שמסתכלים למה שכתוב מתחת לכינוי לפני שהם מתחילים להקשיב למישהו |
ציטוט:
תביא שם של באדיבילדר שלא מבודד ידיים טפרזים תאומים ידיים וכו רק אם אני ארשום את התוכנית שלי את תבינו מה זה תוכנית שממש כוללת את הכל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רוב המתאמנים ליצנים גם ככה לליצנים עדיף תוכניות בנפח גבוה כי ליצן לא מסוגל לעבוד בעצימות גבוהה איך הוא יתאושש שהקרקס נודד ? הרי אין זמן לנוח |
ציטוט:
|
חנה פרסם את התוכנית שלך נשמע מעניין
|
ציטוט:
|
זה כל הקטע,מי יתווכח עם התוכנית שלך,כל מי שראה תמונה שלך ישתוק ואפילו לא יקטול אותה חח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בתוכנית abc כמה לשריר גדול כמה לקטן ? |
ציטוט:
|
תוכניות בנפח שונה
איזה וויכוח עקר באמא שלי ..
תוכניות לא משנה באיזה נפח עובדות על כל אחד אחרת , מניבות תוצאות על כל אחד אחרת ולומר לכל מתאמן מתחיל קודם תעבוד בנפח נמוך ורק אחרי כן עבודה מבודדת או לסירוגין אל תעבוד עבודה מבודדת כי זה פוגע ב"שקר כלשהו" שלך ... זה בולשיט . כל אחד צריך לדעת מה עובד עליו טוב , כל אחד צריך לראות היכן הוא מניב תוצאות אופטימליות בהתאם למטרות שלו והלפיזיולוגיה שלו . כמו שאמר ארבל בפוסט על היד האחורית . לומר שמי שעובד בנפח גבוה זה טעות ... זה סתם להיות מטומטם , כמו שלומר שלעבוד בנפח נמוך זה טעות. אז תפסיקו להיות מטומטמים , אם לא קלטתם ששתי התוכניות מניבות תוצאות . למתאמן רגיל , ממוצע שמתעניין ב bb וחיטובים ... לעבוד בנפח נמוך זה לא פתרון אידאלי . לאנשים שמחפשים להתחזק וגדילה היא משהו שולי בשבילם . תוכניות בנפח נמוך זה אופטימלי. כמובן הכל בהתאם לכמות סיבים לבנים ואדומים בגוף . כל מקרה לגופו , כל אחד יודע מה עובד עליו הכי טוב וזהו ... מה שעובד עליכם לא בהכרח עובד על מישהו אחר . סוף וויכוח. |
חחח אחי תעשה טובה תנעל זה כמו ויכוחים על דת זה בחיים לא יגמר!!!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ