![]() |
ציטוט:
אבל לא נורא אני מאמין בה ומאמין שכנראה אני לא הייתבסדר ואני אשם בכל מה שקרה לי אבל אני משנה את זה אני מישתטדל כמה שיותר זה שמדי פעם מישהו מוציא אותי מהכלים אני גם כמו בנאדם מיתעצבן ואם תיראה שניסיתי להשלים איתו ולהיות איתו בסדר אבל הוא המשיך בשלו ב תגובה ל DMX תודה אחי כנראה שזה הגיע לי |
03-5288171
|
ציטוט:
טוב חבר אני זז שיהיה לך שבוע טוב ומקווה שדעתך עלי הישתנתה או תישתנה בקרוב |
אל תשכח להרים לו צלצול.
|
ציטוט:
מה זה ההתחנפות ההאיומה הזאת:shok1: ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אולייי נבחר חבר מהפורום שהוא יעשה הכל יענו : מקום זמן וכו.. נעשה ככה אם יש אנשים שרוצים לארגן אז הם יהיו נציגים ואז הם יציגו את מה שהם רוצים לעשות, ומה שהכי נואהב אבל שלפחות 90 % מהפורום יסכימו. אז נקבע פגישה על סמך מה שהצבנו או מה שאהבהו וזהו.
זה היה סתם רעיון שלי אתם תחליטו אם זה טוב או לא , כי פשוט המפגש הפורום הזה לא מתקדם כמו שצריך , ואני רוצה שיהיה מפגש . הה זהו. וביניתיים היה רק נדב שהציע. |
יש מתנדבים?
|
:boxing: אני בעד שנעשה במפגש תחרות באולינג, ניפגש בחנות של גיל בראשל"צ ומשם נלך לפלאנט באולינג בראשון (זה באולינג ענק) וגם גיל יבוא.. ואז יבואו כמה חברה מהפורום השני להפריע לנו ואז יהיה באלגן ומכות וכולם יזרקו במבה אחד על השני ויהיה כיף
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נעשה תחרות מי זורק הכי מהר.. |
אני דווקא הייתי רציני בהצעה שלי (חוץ מהמכות והבמבה). השאלה האם לילדים פה יש מספיק כסף בשביל משחק באולינג אחד שעולה יותר מפלאפל..
למרות שבחיים שלי לא שמעתי על מפגש פורום בפלאפל חח |
לא נראה לי כל העניין הזה
|
ציטוט:
וואלה בכייף אחי:) אני אוהב באולינג !!! ושיבואו להפריע הראשון שיתקרב אני זורק עליו את כל הכדורים שם:laugh: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ