![]() |
התמונות האלה הם של סטס ושל מקום ראשון?
|
סטס נראה מעולה...
ניגרי? יש תמונות של זה שלקח את המקום הראשון? נראה לי שמשו פה קצת מוזר... סטס נראה הרבה יותר טוב מהמתחרים האלו |
איזה קטע :):):):) נכון יש את הערוצים ספורט 1 ו-2
אז תמיד במחצית של משחקי כדורגל היו מראים את התחרות ואני זוכר שראיתי אותו והוא זכה.. ואוו איזה כבוד לפורום! אחד המפלצותתת המשך כך! כבוד! |
חבר'ה מה אין יחס???
|
ציטוט:
|
מחר כתבה גדולה ומושקעת על סטאס ברשת המקומונים של ידיעות תקשורת מבית ידיעות אחרונות, כולל ראיון איתו עם כמה התבטאויות מפתיעות, דעתו של אלי האנה עליו, וצילומים חדשים ועדכניים של צלם ידיעות.
קיבלתי כמובן את הכתבה לפני שירדה לדפוס...מבטיח להעלות אותה מחר לאחר שתתפרסם, יצא פיצוץ! מצד שני יש איזה אתר שהרגיז אותי מאוד, אבל יהיה בסדר. מעדיפים לשחק בכאילו ולכתוב על הכדורגלנים העלובים המגעילים הפרזיטים השיכורים הבטלנים והאפסים, עאלק כדורגל. בחצר של מתנס ג משחקים כדורגל יותר טוב, אבל כל גיהוק של פאקינג יוסי שבחון זה סיפור בשבילם, אידיוטים. אבל כאמור יש פריצת דרך. אני יודע שתוכניות בוקר ותוכניות רדיו מתבססות הרבה מאוד על פולו אפ לכתבות צבע בידיעות תקשורת, לכן מעריך שבעקבות החשיפה מחר יגיעו עוד דברים. והכל כמובן מגיע לו! |
ציטוט:
|
ל - orev
אתה יכול להשאיר לי את המספר של סטס? ברור שאני לא יתקשר כרגע כי אני יודע שהוא בחו"ל והוא מתכונן לתחרות, תשאל אותו, ותחזיר לי תשובה אני ממש צריך את עזרתו, אני מוכן לשלם לו כסף תגיד לו, וגם פעם לפני איזה שנתיים דיברתי איתו בפלאפון אבל ניתקנו קשר ולא שמרתי את המספר לצערי |
ציטוט:
|
אוקיי, מה האימייל שלו?
|
ציטוט:
תרשום לפה,אני אעביר לך במייל. |
כמה זמן מתאמן סטס?
|
ל - orev - שלחתי
|
|
ציטוט:
|
גאה להיות אשדודי בזכות אנשים כמוהו!
|
Status76 כמה זמן אתה מתאמן?
|
ציטוט:
הרגליים שלך יותר גדולות.. המראה שלך בכללי יותר עגול... הידיים שלך יותר טובות... הוא פשוט היה טיפה יותר חטוב ממך... אולי זה מה שהכריע אבל עדיין.... |
כן הוא תותח
הכי אהבתי את התמונות האלה http://newforum.israsport.org/upload...7_IMG_3998.JPG http://newforum.israsport.org/upload...7_IMG_3998.JPG |
ציטוט:
סרטון ממש מעולה , זה שניצח את סטס היה פחות מאסיבי מסטס אבל היה יותר יבש ממנו ולכן ניצח לפי דבריי סטס השיפוט היה הוגן ומצויין והוא קיבל את החלטת השופטים בצורה מלאה ביותר . סליחה על ההקפצה רק עכשיו ראיתי את הסרטון :jockey: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ