![]() |
ציטוט:
פחות קריטי כי אתה יכול לזרוק את המשקל אחורה במקרה חירום ... בבנצ' אתה פשוט כנראה תמות, או תגיע לבית חולים . |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה לזרוק אחורה וניצלת אם זה קורה בבנצ' של 150 קילו אתה מת :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואז אתה מת |
ציטוט:
איך בדיוק חזרה יכולה להתפקשש? |
ציטוט:
דעתך מוסחת אתה מת לצחוק זה החזרה האחרונה .. אין לך ספוטר פתאום אתה מרגיש את ה 150 קילו הופה! כשל .. המשקולת על הגרון שלך אתה מחרחר את הגרוגרת השבורה שלך ומת .. קפיש? |
ציטוט:
אני לא מאמין שמישהו שעובד עם משקלים כאלה יעשה כאלה טעויות של מתחילים! |
ציטוט:
אם הוא רטוב אתה תקרע מצחוק , במיוחד אם יש אנשים לידך וגמרנו . |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה תחרחר את הגרוגרת שלך בעודך גוסס ונחנק חושב שבגלל מעט רטיבות תחתונים מצחינה נגמרו לך החיים .. what a pathetic ay to go הכל יהיה טוב אם יהיה ספוטר תביא ספוטר! |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחח
נוד רטוב והוא קורא לעצמו מנהל מקצועי :) |
ציטוט:
הוא ביקש סיבה שיכולה לגרום לחזרה להתפקשש הבאתי סיבה אנושית , נפוצה שלא קשורה לזמן אימון .. או וותק או מקצועיות של אימון . ויכולה לקרות לכל אחד.. מצחיק מצחיק, אבל לא תרצה שזה יקרה לך עם משקולת של 150 קילו מעל הגרון :) |
:):):):) נראה לי שלקחת את זה ברצינות ובתור זלזול בך
הכל בהומור פלצני תרתי משמע :) |
ציטוט:
:) אני צבעוני מעט.. אני מודה :) |
איזה ויכוח מיותר.
אני דוגל בעבודה עם פרטנר באופן קבוע, כל מה שאמרתי זה שבאימון חזה עניין הפרטנר הוא אקוטי, בעיקר בגלל הבנץ' פרס. אני מדבר מניסיון: עבדתי עם פרטנר במשך שנתיים וזה היה נהדר, לצערי הוא נפצע בתאונת עבודה קשה, ומאז אני נאלץ לעבוד לבד. אז אחרי ההלם הראשוני הצלחתי איכשהו להסתדר עם האימונים וגם להגיע בערך לאותם משקלי עבודה בכל השרירים, פרט לחזה ששם פשוט אי אפשר לקחת סיכון כי כמו שאמרו פה, אתה עלול להיפצע קשה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני פשוט צודק.. וזה די דבילי להתווכח על זה. ולא בעיה לזרוק את המשקל אחורה, שאתה למטה .. אם כבר שאתה למעלה זה יותר בעיה . |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ