ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   אם כבר כולם מעדכנים אז גם סיקס צריך p: (https://israelbody.com/showthread.php?t=47498)

Angel_Danik 11-01-09 11:57

מה הנתונים שלך?

roladr 11-01-09 12:50

בס"ד

לא מספיק לגדול, נראה מעולה אחי, נותן מוטיבציה

פומה 11-01-09 13:42

מדהים איך רואים בתמונה הזו את ההפרדות שיש לך
ממש רואים דלתא קדמי/אמצעי ואחורי
גם את המסור קדמי רואים

http://i40.tinypic.com/10pskkw.jpg

R1s7ur3T 11-01-09 15:22

אלון, אתה יודע שאנשים מתוסכלים רושמים בסרטונים שלך ומנסים לשכנע אנשים אחרי שאתה על סטרואידים?
חחחחחח

הנה דוגמא מהסרטון הכי חדש שלך:
guys he took steroids i know it because he had said it to me in messenger guys lets think why he has a bald head?? steroids! the most bodybuilder have not hairs because that is the point steroids makes hairloss you know that?????? no? than take a look on wikipedia about the drawbacks of steroids and you will see it!

SiX PACK 11-01-09 16:36

כן אני יודע במקום לדבר על הסרטונים, להביע דיעה, כל דיון הופך לדיון על סטרואידים האם אני משתמש או לא..

וזה לא רק ככה בסרטון אלא גם במציאות.

haas 11-01-09 19:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 742416)
כן אני יודע במקום לדבר על הסרטונים, להביע דיעה, כל דיון הופך לדיון על סטרואידים האם אני משתמש או לא..

וזה לא רק ככה בסרטון אלא גם במציאות.

קח את זה כמחמאה..חבל סתם לבזבז עצבים על אנשים כאלה

AB6Killer 11-01-09 19:48

הקטע שהוא גאה בזה שהוא לא משתמש ב"ממתקים", והגיע לרמה הזאת. !!!!
מראה את ההשקעה שלו בתחום בכל האספקטים.

SiX PACK 11-01-09 19:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ab6killer (הודעה 742550)
הקטע שהוא גאה בזה שהוא לא משתמש ב"ממתקים", והגיע לרמה הזאת. !!!!
מראה את ההשקעה שלו בתחום בכל האספקטים.

לא ממש גאה בזה ת'אמת. אני אפילו לא אוהב לדבר על זה מכמה סיבות..

הסיבה העיקרית היא שאנשים מסויימים חושבים שאני שקרן, פשוט לא מאמינים לי, וזה מעצבן.
אני מדבר על אנשים מהעבודה למשל, או מוכרים, בדרך כלל אין להם מוסג מה זה פיתוח גוף וישר נותים לחשוב שאין סיכוי לפתח גוף בלי סטרואידים.
בנוסף בזמן האחרון יש כמה חברה מהמכון, וחברה מפורומים שונים בחו"ל שכן מתעסקים בספורט, ואפילו כמה רציניים, שפשוט סגורים על זה ב- 100% שאני מריץ סייקלים על ימין ועל שמאל, זה הכי מעצבן אותי.
עוד סיבה שאני לא גאה בזה זה שאני לא נגד חומרים באופן כללי, ולהשאר טבעי זה כאילו אני לא לוקח את הספורט עד הסוף. אבל זה לא ככה אני תמיד משקיע את הנשמה ונותן הכל עבור הספורט הזה.

haas 11-01-09 20:49

ח אנלא סגור על זה אם זה רעיון כזה טוב אבל אם כל כך חשוב לך שידעו שאתה לא משתמש עדיין, תבקש לעשות בדיקות דם שיוכיחו מה שאתה אומר ...תראה את התוצאות למי שחשוב לך שידע שאתה לא משתמש ונגמר העניין

Avi555 11-01-09 22:53

אחי אתה אחד הסוסים . אין מה להוסיף אתה פשוט סוס

SiX PACK 11-01-09 22:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haas (הודעה 742585)
ח אנלא סגור על זה אם זה רעיון כזה טוב אבל אם כל כך חשוב לך שידעו שאתה לא משתמש עדיין, תבקש לעשות בדיקות דם שיוכיחו מה שאתה אומר ...תראה את התוצאות למי שחשוב לך שידע שאתה לא משתמש ונגמר העניין

זה בערך מה שאני עושה, כל מי שטוען שאני על חומרים אני פשוט אומר בו נתערב על 500 אירו ונלך ביחד לעשות בדיקה, אז הם בדרך כלל אומרים לי אולי עכשיו אתה נקי אבל בטוח לקחת משהו..

אולי אני פשוט יגיד שאני מזריק ויעזבו אותי בשקט..

toxicity 11-01-09 23:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 742742)
זה בערך מה שאני עושה, כל מי שטוען שאני על חומרים אני פשוט אומר בו נתערב על 500 אירו ונלך ביחד לעשות בדיקה, אז הם בדרך כלל אומרים לי אולי עכשיו אתה נקי אבל בטוח לקחת משהו..

אולי אני פשוט יגיד שאני מזריק ויעזבו אותי בשקט..

מי אומר לך שאתה על סטרואידים? סתם אנשים במכון או משהו? או אנשים שאתה מכיר?

rosilio 11-01-09 23:11

הלוואי שאלה יהיו בצרות שלנו,תשמע ,אתה פלא גנטי,החסרון היחיד פה זה שחושבים שאתה לא נקי.

וזה דבר דפוק להגיד "אז לקחת ועכשיו אתה נקי",ממה שהבנתי זה הכי קשה בעולם לקחת ואז להפסיק ועוד להמשיך להתאמן,המון משקלים יורדים וגם השרירי עצמו (תקנו אותי עם אני טועה)

בכל מקרה
יום אחד תתפוס פרייאר ותרוויח 500 אירו

hasman90 11-01-09 23:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 742556)
לא ממש גאה בזה ת'אמת. אני אפילו לא אוהב לדבר על זה מכמה סיבות..

הסיבה העיקרית היא שאנשים מסויימים חושבים שאני שקרן, פשוט לא מאמינים לי, וזה מעצבן.
אני מדבר על אנשים מהעבודה למשל, או מוכרים, בדרך כלל אין להם מוסג מה זה פיתוח גוף וישר נותים לחשוב שאין סיכוי לפתח גוף בלי סטרואידים.
בנוסף בזמן האחרון יש כמה חברה מהמכון, וחברה מפורומים שונים בחו"ל שכן מתעסקים בספורט, ואפילו כמה רציניים, שפשוט סגורים על זה ב- 100% שאני מריץ סייקלים על ימין ועל שמאל, זה הכי מעצבן אותי.
עוד סיבה שאני לא גאה בזה זה שאני לא נגד חומרים באופן כללי, ולהשאר טבעי זה כאילו אני לא לוקח את הספורט עד הסוף. אבל זה לא ככה אני תמיד משקיע את הנשמה ונותן הכל עבור הספורט הזה.

אין מה להתעצבן דוגרי אתה לא נראה טבעי..
כי אם אתה לא זה גנטקיה של אחד ל.....................
לא רואים אנשים שמגיעים לרמה כזאת כל יום..

בהצלחה בהמשך

SiX PACK 12-01-09 00:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity (הודעה 742748)
מי אומר לך שאתה על סטרואידים? סתם אנשים במכון או משהו? או אנשים שאתה מכיר?

אנשים מהמכון, אנשים שאני מכיר, בעבודה וכו'..

SiX PACK 12-01-09 00:18

אבל החבר'ה שמכירים אותי, או שלומדים להכיר אותי, יודעים ממה אני עשויי ובנוי, וכשאשתמש אז לא אראה כמו שאני נראה עכשיו זה מה שבטוח. (=

Pro_XXL_Universe 12-01-09 01:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haas (הודעה 742585)

מזה בן אדם שחשוב לו שידע?מי שלא מאמין לו זה בן אדם שלא סומך עליו וחושב שהוא שקרן אז למה שהוא יטרך בישבילו?
איזה טירחה מיותרת שבן אדם ילך ויעשה בדיקת דם בגלל שכמה אפסים מהאינטרנט מדברים מתוך קינאה?!סתם כאב ראש לקום מוקדם בבוקר ולהיות בצום לילה לפני בגלל כמה לוזרים באינטרנט?
אתה הייתה עושה את זה אם כמה אנשים מהאינטרנט היו זורקים לך הערות אחי?
שימותו הקנאים בספורט הזה לא חסרים קנאים מזדיינים.

haas 12-01-09 01:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 742828)
מזה בן אדם שחשוב לו שידע?מי שלא מאמין לו זה בן אדם שלא סומך עליו וחושב שהוא שקרן אז למה שהוא יטרך בישבילו?
איזה טירחה מיותרת שבן אדם ילך ויעשה בדיקת דם בגלל שכמה אפסים מהאינטרנט מדברים מתוך קינאה?!סתם כאב ראש לקום מוקדם בבוקר ולהיות בצום לילה לפני בגלל כמה לוזרים באינטרנט?
אתה הייתה עושה את זה אם כמה אנשים מהאינטרנט היו זורקים לך הערות אחי?
שימותו הקנאים בספורט הזה לא חסרים קנאים מזדיינים.

בשביל שכולם יסתמו ת'פה הייתי עושה את זה...אני בעצמי חשבתי לעשות את זה כי בתקופה שעליתי מאסה רצינית כולם זלזלו ואמרו "אין מצב שהוא לא בולע כדורים" או ש"התחת שלו מלא חורים" וכל מיני דברים כאלה...זה מעצבן אחושרמוטה ורק בשביל להשתיק אותם הייתי עושה את זה . במילא צריכים מדי פעם לעשות בדיקות דם לבדוק כל מיני עניינים אז מה הבעיה פעם אחת לעשות בדיקה לטסט' ולהשתיק את כל הקנאים המתים שיושבים בבית ומגרבצים בזמן שאנחנו שוחטים את עצמנו בחד"כ וטוחנים אוכל עד שבא להקיא..

lakerfan 12-01-09 02:26

מקנא... :(

DeathAngel 13-01-09 20:17

גוף קטלני,בהצלחה בהמשך הדרך!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ