![]() |
ציטוט:
|
גוף יפה איתי
מה המשקל :} ? |
ציטוט:
|
איתי תמיד שאני רואה אותך בתמונות הגב שלך כל פעם מפתיע אותי מחדש
רק שתהיה בעניינים אני לוקח ממך מוטיביציה ואני עובד עכשיו Extra כל הכנפיים כדי להשיג את המשולש שיש לך או לפחות משהו דומה לזה.. היד גם יפה היה נחמד אם היה יותר גולה/פיק ביד ... כנראה בגלל שהביספס לא עומד בקצב או משהו. בקיצור אחי סוס ! |
טחחחחח זה השמוק מעפולה?
הוא מעיז להגיד לי ולאיתי שחיף? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
אתה לא ראית כלום עדיין ראית תמונות שלי במצב רפוי
ואם ככה הוא נראה הוא בכלל לא מגיע לקרסוליים שלי |
לא לא שלא תבין אותי לא נכון
אני לא בא להעליב אז למה לדבר הרבה? תעלה תמונות שכולנו נידע מי גדול יותר |
סבבה ב"ה אני אצלם תמונות נורמליות
עד אז אני לא רוצה לשמוע ממך מילה. |
אתה לא רוצה לשמוע ממני מילה?
מטומטם. |
אני ראיתי את התמונות שלך אתה באמת נראה מצויין, אתה ענק אתה מאסיבי, אתה הרבה יותר גדול ממני אני מודה
אבל זה עדיין לא מקנה לך שום זכויות לרדת עליי או על אף אחד אחר, להפך אתה אמור לתת מוטיבציה לאנשים יותר קטנים ממך אבל שתידע שאני לא מתרגש משום הערה שלך, ולא כלום. אני אעלה תמונות שלי ב"ה ואתה כבר תראה אם אני שחיף או לא |
ציטוט:
BAN יתאים לו בפאנן חחחחחחחחח חרוז :1eye: |
שים עליהם זין על כל פורום שרירים האלה
|
גימר פשושון חמודון תעלה כבר תמונה של פרונט רפוייייייייי!!!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אדרי ענק?
אדרי קטן! כולם פה קטנים! גם אני קטן! אלי האנה....הוא קטןןןן! רק רון קולמן גדול! אז תשתקו כבר עם הריבים האלו! אדרי תן לו בראש! |
ציטוט:
תתחבר לאייסי משעמם |
ציטוט:
המדריך המעפן שלי אומר שקולמן ואלי האנה באותה רמה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:helpsmilie: :helpsmilie: |
איתי
שלום אני חדש פה אולי אני יסים תמונות שיהיה לי כח אני מיתאמן 5 חודשים
יש לך גוף פצצה אחי באמת אחי כל הכבוד לך אניי יודע כמה קשה להתמיד ואני עוד נוסע 40 דקות בשביל המכון שלי ... הלוואי ועוד שנה אני יראה כמוך :) יום שישי אני הולך ליבנות תפריט אצל דני אחד אמרו לי שהוא טוב ניראה איך ילך בהצלחה אחי בהמשך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ