ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
קודם כל אני התחלתי להתעסק בידע של פיתוח גוף כשהייתה בגנון, דבר שני כשתרים חצי מהמשקל שלי נדבר :) ודבור שלישי דווקא החמאתי בכמה פוסטים לאחרונה, כנס לפוסט של DI BOL מי שיש מה להחמיא לו אני מחמיא מי שאין לו אני לא מחמיא לא נקודה, יש לך בעיה אם האגרסיביות של הביקורות שלי?? אל תקרא את ההודעות שלי
|
דבר ראשון אני מתעסק בעניין של הפיתוח גוף כבר 4 שנים ,אני במגמת ספורט[כמו קורס של 3 שנים בוינגייט לתזונה , הדרכת כושר , קיצר הכל..] אז תיהיה בטוח שגם אם אתה מתעסק בפיתוח גוף מגיל 2 אתה מבין פחות ממני .
דבר שני אני לא מתחרה איתך בהרמת משקולות ואני עוסק אך ורק במה שבריא [סביר להניח שאתה סתם מרים 100 קילו בלי הרבה ידע על מה זה משפיע פשוט "מאסה] , חוץ מזה כשתרוץ 10% מהמרחק שאני רץ בחצי מהקצב שלי דבר איתי.
דבר שלישי - לפי דעתי אתה סתם בור עקבתי אחר מספר הודעות שלך ואתה סתם זורק הערות מטומטמות בלי שום בסיס שרק אתה חושב עליהן -לדוגמא SixPack-פוטושופ..מטופש..
ואנלא יודע אם זה מקנאה או מטיפשות .
וכן יש לי בעיה עם ה"ביקורות" שלך , זה פוגע , אנשים באים לפה ושמים תמונות בשביל לקבל הודעות בונות שיעזרו להם ויתנו להם מוטיבציה ואתה סתם זורק הערות פוגעות כמו "יש לך מאסה כמו שיש לי בביצים".
אז אני מקווה שתפנים ותפסיק להתנהג כמו ילד קטן קנאי ושחצן
|