ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   הגיע הזמן קצת להתעדכן במצבינו :) (https://israelbody.com/showthread.php?t=45831)

TheRock 10-12-08 18:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ido (הודעה 716885)
תירק לי בפרצוף? אין בעיה. תבוא לתחרות יום שבת ותירק לי בפרצוף. ונראה מה ייצא ממך.
ילד אומלל..יא חרטטן עלוב ורקוב עלק ידיים 38 על קר.. אולי 34 על חם..עוד בן 16 שלאר יודע מה זה טונה...

בוא תמצוץ לי את הזין יא ילד מסכן

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי חחחחחחחחחחחחח

והכי מצחיק שילד קטן בן 14 מאיים על אחד כמוך בן 20

V-Two 10-12-08 18:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 716977)
לא צבוע ולא כלום ואתה תוריד תאף שלך יחתיכת אוכל בתחת שוקל 65 ואתה חושב שאתה יזזה סוס... תרגע מבין לא אכפת לי איך אתה נראה לירון עושה שטויות כל הזןמ ומתנשא חש מעצמו .

הזין שלי יותר רחב מהגב שלך ישחיף!
עוד 10 שנים לא יהיה לך גוף אפילו דומה לשלי!אני 65 קילו על גובה 1.72 והמשקל נמוך יחסית ביגלל הרגליים שעכשיו משתפרות מהר מאוד!
ואתה איזה 70 קילו על 1.85 ישחיף מת אתה תת משקל!אתה כל הזמן יוצא על אנשים אבל לך אין כלוםםםםםםם!וזה מה שמעצבן!
בחיים לא יהיה לך חיטוב כמו שלי פרופורציות כמו שלי ואסתטיקה כמו שלי אתה סתם פלצן!
ואני לא עושה פוזות אני בחיים לא יגיד למישהוא משהו רע...אני תמיד מנסה להביא לאנשים מוטיבציה להתקדם ולהשקיע!אבל אתה הומו שצריך להרוג אותו!
ואל תנסה להגיב לי אפילו שחיף ****** אתה אפילו לא נחשב אחת שמתאמן היקף יד 30 חברה שלי הוקפת אותך!

or16 10-12-08 18:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ido (הודעה 716885)
תירק לי בפרצוף? אין בעיה. תבוא לתחרות יום שבת ותירק לי בפרצוף. ונראה מה ייצא ממך.
ילד אומלל..יא חרטטן עלוב ורקוב עלק ידיים 38 על קר.. אולי 34 על חם..עוד בן 16 שלאר יודע מה זה טונה...

בוא תמצוץ לי את הזין יא ילד מסכן

איזה תחרות?

or16 10-12-08 18:22

ואתם מיתנהגים כמו חולי נפש רבים על קקה ופיפי.

bodybuilding4everr 10-12-08 18:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי v-two (הודעה 716990)
עוד 10 שנים לא יהיה לך גוף אפילו דומה לשלי!אני 65 קילו על גובה 1.72 והמשקל נמוך יחסית ביגלל הרגליים שעכשיו משתפרות מהר מאוד!
ואתה איזה 70 קילו על 1.85 ישחיף מת אתה תת משקל!אתה כל הזמן יוצא על אנשים אבל לך אין כלוםםםםםםם!וזה מה שמעצבן!
בחיים לא יהיה לך חיטוב כמו שלי פרופורציות כמו שלי ואסתטיקה כמו שלי אתה סתם פלצן!
ואני לא עושה פוזות אני בחיים לא יגיד למישהוא משהו רע...אני תמיד מנסה להביא לאנשים מוטיבציה להתקדם ולהשקיע!אבל אתה הומו שצריך להרוג אותו!
ואל תנסה להגיב לי אפילו שחיף ****** אתה אפילו לא נחשב אחת שמתאמן היקף יד 30 חברה שלי הוקפת אותך!

חזקקק

the one אני לא מבין לפני זמן מה ליקקתה ללירון תתחת כמו ועכשיו כולך יורד עליו!?
או שנדפקתה או שאנסו אותך....

Vodex 10-12-08 19:17

אם היית יודע מה אתה עושה אני לפחות למדתי על עצמי מתי הגוף כבר עולה עודף מיותר בשומן באיזה כמות קלוריות הכוונה אתה העלת רק שומן ואתה אומר שאתה מפוצץ בנוזלים סתם תירוץ מאיפה אתה יודע מה אתה מפוצץ?? בקיצר לא נראה מתאמן

bodybuilding4everr 10-12-08 19:49

לירון תעשה גרעון קלורי חיובי של 200 קלוריות בפעם הבאה!

The-One 10-12-08 19:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי v-two (הודעה 716990)

שמע חלתיתכ אוכל בלונים על תדבר עלי בכלל מבין.. היקף 30 עלק לא מעניין אותי ההיקפים אני לא מודד כמוך כל יום אני יודע שאני מתדקם ועולה שריר ונקי ואני לא אסטתי כנראה שאתה טועה ידידי אסטתיקה אצלי זה הצד החזק וגם מחוטב... אז תוריד תאעף שלךך מבין... אתה לא תפתח תפה שלך עלי אני לא איזה **** שלך .

Holy_Templar 10-12-08 19:59

אני חושב שהפוסט הזה הגיע לסיומו ...

אם אתם לא מסוגלים לדבר לעניין, וחייבים לקלל אחד את השני כמו ילדים קטנים . אז פשוט נמנע מכם מלהגיב .

אם יפתחו פוסטים שמכילים בתוכם קללות כאלה שנית , אני אישית אעיף כל אחד מכם לקיבינימט...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:23.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ