![]() |
ציטוט:
בן :):):):)... |
חלאס כבר?
|
ציטוט:
חחחחח אז עשה טובה , תצטרף אליהם... או שאתה בוחר להיות בצד שלי ולהתרחק מהגנון פה |
ציטוט:
|
[quote=kma_2]סבבה זה לא פוטושופ אבל התמונה מעוכה אז אתה ניראה יותר מסיבי.....אתה לא מכיר את זה במראות?!.quote]
בואנה מאיפה ניקרצת פתאום אתה? תפסיק לזיין תשכל תעשה לי טובה... עובדה שיש פה מישהו שאמר שהוא ראה אותי במציאות במועדון בתל אביב ואמר שבמציאות אני נראה פי 100 יותר גדול מהתמונה , ויש פה עוד כמה חברה' שמכירים אותי אישית ויכולים להעיד על זה אף פעם לא ימאס לכם? תמיד תמצאו משהו להגיד אה? תשלימו עם זה שאתם קטנים ממני וזהו... |
אתה לא צריך להתעצבן אחי.....
רואים שאתה ענק ואני בטוח שבמציאות, אתה יותר! אני שמח שאתה מבריא לאט לאט... בהצלחה. |
ציטוט:
תודה נשמה! :jockey: |
ציטוט:
|
אליאב אתה צריך לעבור סדנאות הירגעות
אחי אתה מתעצבן על כל שטות שאומרים לך, מה אתה לוקח ללב?? |
המצב בקנטים אני רואה :s חח אליאב זה לא אני
|
מה אתה לוקח ללב אחי אתה ענק =]
|
נראה מצוין.
קח עצה : אל תקח ללב, אפילו אם יגידו לך "קטן" "שחיף" "מכוער" או לא יודע מה. מה אכפת לך מה הם אומרים, אתה והחברים שלך יודעים מה אתה שווה אז בשביל מה להתעצבן? |
ציטוט:
|
[quote=אליאב קרייסלר]
ציטוט:
|
תשמע אליאב ראיתי את התמונה שלך ורואים שאתה בחור מאוד מסיבי במיוחד לילד בן 16 אז באמת כל הכבוד זאת תוצאה של השקעה לאורך זמן אין מה להגיד...
יחד עים זאת זה לא מקנה לך את הזכות להיתנשאות פה על אנשים אחרים או להחליט שאתה מזיין פה יותר מכולם כי בתאכלס 90 אחוז מהאנשים פה אתה לא מכיר. |
כמה אתה עושה בנג' אליאב?
|
:diractor: כולם פה נדפקו חחחחחחחחחח
אנשים תשלימו אם זה אליאב סוס רציני וכל הקנאים יחנקו :diractor: ואליאב אתה תיחנק אחי על ידי היד הגדולה שלי שהיקפה 45 סנטימטר:) אם לא תבוא לנפשונית לתת איתי ואם עומר איזה אימון בודיבילדינג מאסיבי:jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אליאב יא טיפש dormazor זה לא אני איזה טיפש אתה
עכשיו זה אני ,חח אתה צריך להפסיק לשתות אתה מפוצץ נוזלים אחי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ