![]() |
אלה ישרל מה קורה אחי שנים לא הגבתה פה
|
ציטוט:
חח ממש. |
ציטוט:
אני לא בא לעבוד עלייך או משו נכון הסיריוס מאס שלקחתי אותה תוך חודש אין ניגמרה כי לוקחים את זה איזה 2 ביום משו כזה ו.. אתה בטח הייתה לוקח 1? |
ולכול אבקה יש תצרכים שלה אחי ולכול גוף יש תכמויות שהוא צריך להכניס לגוף ככה שזה לא רלונטי להגיד חודש..כי יש אנשים זה מספיק ליותר יש אנשים שפחות כול אחד והצרכים שלו
|
ציטוט:
רציני אחי זה 125 גרם לסקופ תחלק ב 5500 גרם יוצא לך חודש וקצת |
--------------------------------------------------------------------------------
ולכול אבקה יש תצרכים שלה אחי ולכול גוף יש תכמויות שהוא צריך להכניס לגוף ככה שזה לא רלונטי להגיד חודש..כי יש אנשים זה מספיק ליותר יש אנשים שפחות כול אחד והצרכים שלו |
ציטוט:
רון שוב נידפק רוצה שאני יכין לו תפריט של 3אלף קלוריות |
ציטוט:
4 חודשים זה גם יכול חודשיים .. מה באמת רון רוצה?מה יש לו תגיד לי?זה נעשה לא נורמאלי לא??? |
ציטוט:
הוא דפוק ולא רציני |
הוא סתם מבלבל
|
ציטוט:
|
עומרי .ץ?
|
ציטוט:
הייתי כבר |
אור חבל שלא היית, אני אבי התאמנו באותם שעות..
|
ציטוט:
ניראלי אני מכיר את אבי ...אני זוכר אותו אחי אם אני לא טועה הוא נמוך ויש לו שער ארוך.. היום אני יבוא ב1וחצי 2 אחי |
לא חחח...
אני ב17 בפגישה עם גיל.. נקווה שעד אז אני אוריד את כל החרא שאכלתי באירוע שעבדתי בו.. |
תיירגע מה יש לך הורדתה את הפחממות שלך יום אחרי עשיתי פפעילות עריבית?אין סיבה שלא יהיה בסדר בטח עליתה אתה יודע שהגוף לא רגיל לכמות גדולה פיתאום מקבל אותו הוא מקבל מכות רצח חח
|
אור יקקי תדליק כבר את הפלאפון שלך אני מנסה להתקשר אלייך שתבוא תעשה איתי אימון רגליים והוא כבוי..
קיצור תקשר אליי (052-8-7-0-0-0-4-8) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ