![]() |
1.הייתי מתאמן כל יום וכל אימון היה נמשך כ-3 שעות
2.פנאט אחושר*וטה לגבי מה שאני אוכל(עדיין כזה) 3.שקלתי 70 קילו בגיל 13 ותוך חצי שנה הייתי קרוב לאנורקסיה(חס וחלילה לא עליינו!) 4.אפשר להבין מ-3 שלךא הייתי אוכל כלום 5.לא אימנתי רגליים 6.לא הייתה לי תוכנית אימונים בחודש הראשון בחדר כושר=] |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
התגייסתי לצבא... :):):):)
|
ציטוט:
|
אשכרה טעות של החיים נירן ;[ נשבר הזין
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נכנסתי לעולם פיתוח הגוף
לא בטוח שתבינו אותי כל כך במשפט הזה . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הייתי בא מאמן רק חזה וקדמית במשך הרבה זמן...
הייתי בלי תוכנית ובלי תזונה גם הרבה זמן... עשיתי את הטעות הכי גדולה בחיים שלי כשירדתי 30 קילו בזמן מהיר מדי והשארתי עודפי עור שיש לי עד היום שישרפשו כוסאמאמא שלהם... המשכתי לחטב כמו טמבל בתקווה שיצאו קוביות והכל יסתדר והעור ירד אבל רק ממשיך לפגוע בעור המזדיין הזה שילך רק במאסה.... |
ציטוט:
אני שונא אותך! :p |
ציטוט:
העיקר אשכול שלם ירדו עליי... שאני טועה :) ודווקא הכבדים בתחום מצדדים בדעה הרווחת וזו שאני אמרתי.. |
ציטוט:
|
ששרשור איכותי סוף כול סוף אז אני יגיד גם כן לגבי עצמי שהיתחלתי חומרים רק ליפני שנה ולא ליפני 3 אבל אני מיתכוון לפצות על זה בשנים הקרובות שעשיתי מסה יותר מידי מלוכלכת כלומר אני מאמין שצריך לעלות והכול אבל אפשור גם לסדר את זה עים אירובי וחומרים נכונים ככהב שהעליה היא תיהיה יותר איכותית נגיד סביבות 15 אחוז אבל לא מעל 20 זה אפשרי ואני יעשה את זה וכמובן פעם לא היה לי יגדע מספיק בתזונה ותוספים קיאק בלעט יובני וורוט כול הכבוד לך אדמור על הדיון הזה
|
ציטוט:
אני אשלח לו כעת :) תודה שהזכרת לי |
הארדקור מה זה קיאק?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא מת לענות לך אתה שונא את הספורט שינאת מוות אבל עושה רושם של יחלד נחמד ואינטלגנט רק אני לא מבין מה לפאקינג הל אתה עושה כאן??????????? טוב נו קיאקי בלעט זה סלנג של המאפיה הרוסית שמיתאמנת איפה שאני מיתאמן מין בדיחה פרטית... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ