ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תמונות עדכניות של גדי טרוני! שבעה שבועות לפני התחרות. (https://israelbody.com/showthread.php?t=37301)

LAMPARD 19-07-08 15:22

דבר ראשון כל הכבוד לגדי על הביצים שיש לו לבוא פתאום משום מקום, להתחרות ולקרוא תיגר לכל התמחרים במשקל שלו.
רוב המתאמנים גם כשהם מתכוננים כל השנה לפעמים מפחדים להתחרות וגם נשברים בדיאטה, כי אחרי הכל באדיבילדר זה לא אחד שמיתאמן כל היום מזריק חומרים אוכל מסביב לשעון ועושה פוזות של מפתח גוף מקצוען- זה כל אחד בתכלס יכול לעשות, באדיבילדר זה אופי- זה המושג האמיתי והיחידי ולגדי לא חסר אופי ואם הוא מחליט הוא עושה ואני מתלהב מאנשים חזקים שמאמינים בעצמם למרות כל הקשיים.
לי באופן אישי נורא קשה להאמין שגדי מסוגל לעשות את כל התהליך בתקופה של שלושה חודשים ועוד לעלות במישקל כבד יותר משנה שעברה ולהראות טוב ליד המתחרים, אני לא מדבר על לנצח, אבל הלוואי ואני טועה, כי אז יווכח לי שאין דבר העומד בפני הרצון-שיהיה לך המון בהצלחה והלוואי שתעשה את הבלתי אפשרי, מבחינתי אתה מקום ראשון רק בזכות התעוזה שלך.

Kachok 19-07-08 17:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גדי 21 (הודעה 588076)
בעשרים ושמונה באוגוסט - זה יוצא ביום חמישי.. שעה עוד לא נקבעה, מן הסתם בשעות הערב.

אז אני בטוח בא!
יש זה בדיוק נופל על חמשוש שאני יוצא , אני אבוא ישר מהבסיס , אז אל תתפלאו לראות אותי על מדים :)
אני בשמחה אעודד אותך כמו שנה שעברה (אני אילן ומאיר באנו לחצנו לך את היד אחרי התחרות אם אתה זוכר)

הרבה בהצלחה אחינו הקרנף :)

denous 19-07-08 19:37

נחמד אחי שיהיה לך בהצלחה.

דרך אגב אל תעלב אבל אם תיקח קטגוריה כלשהי ככה זה יהיה בושה...
ושוב אל תעלב פשוט אנשים הכינו את עצמם כל כך הרבה זמן ואתה כולה 3 חודשים אם אני זוכר נכון ועוד הזנחת לפני.
זה פשוט יהיה בושה לרמה בארץ אם תקח איזשהי קטגוריה.

גדי 21 19-07-08 20:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 588405)
נחמד אחי שיהיה לך בהצלחה.

דרך אגב אל תעלב אבל אם תיקח קטגוריה כלשהי ככה זה יהיה בושה...
ושוב אל תעלב פשוט אנשים הכינו את עצמם כל כך הרבה זמן ואתה כולה 3 חודשים אם אני זוכר נכון ועוד הזנחת לפני.
זה פשוט יהיה בושה לרמה בארץ אם תקח איזשהי קטגוריה.

בושההה??? אתה לא מעליב אותי, אתה מעליב את שאר המתמודדים.. אותי אתה משבח. הרמה שנה שעברה הייתה מעולה אז אין קשר לכמה זמן התאמנתי או איך אני נראה, אם המתמודדים נראים טוב ואני בטוח שהם ייראו טוב אז על איזו בושה אנחנו מדברים???

וכן, kachok, אני זוכר אתכם למרות שהייתי חצי מעולף אחרי התחרות.

arbel2 19-07-08 20:02

הבן אדם הבא שאומר "גדי" ו"בושה" באותו הקשר מקבל סטירת בולבול..

גדי 21 19-07-08 20:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 588439)
הבן אדם הבא שאומר "גדי" ו"בושה" באותו הקשר מקבל סטירת בולבול..

:-) אוי ואבוי.. זה באמת מסוכן.

arbel2 19-07-08 20:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גדי 21 (הודעה 588444)

:boxing:

denous 19-07-08 21:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גדי 21 (הודעה 588435)
בושההה??? אתה לא מעליב אותי, אתה מעליב את שאר המתמודדים.. אותי אתה משבח. הרמה שנה שעברה הייתה מעולה אז אין קשר לכמה זמן התאמנתי או איך אני נראה, אם המתמודדים נראים טוב ואני בטוח שהם ייראו טוב אז על איזו בושה אנחנו מדברים???

וכן, kachok, אני זוכר אתכם למרות שהייתי חצי מעולף אחרי התחרות.

אנחנו מדברים על בושה שאחד כמוך יבוא כמעט בלי זמן להכין את עצמו ובלי תקופת אוף סיזן שעבר ויקח מקום ראשון שני או שלישי מול אנשים שהכינו את עצמם במשך שנה שלמה. זה נראה לך נורמלי ? לדעתי זה יהיה בושה לשאר המתחרים...ובכללי לרמה כאן.
וכן שאני חושב על זה שוב אני די משבח אותך אם זה יקרה...

וארבל... - :|.

עלוש 19-07-08 22:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 588507)
אנחנו מדברים על בושה שאחד כמוך יבוא כמעט בלי זמן להכין את עצמו ובלי תקופת אוף סיזן שעבר ויקח מקום ראשון שני או שלישי מול אנשים שהכינו את עצמם במשך שנה שלמה. זה נראה לך נורמלי ? לדעתי זה יהיה בושה לשאר המתחרים...ובכללי לרמה כאן.
וכן שאני חושב על זה שוב אני די משבח אותך אם זה יקרה...

וארבל... - :|.

גם קווין לברוני עשה ככה , התאמן 6 חודשים בשנה .. זה גם בושה ?
ואם גדי יבוא מוכן ויקח אז סחטין , אף אחד מהשופטים לא אכפת לו מה עשו המתחרים בכל השנה , רק יום התחרות הוא החשוב , לילה טוב :)
אני אובייקטיבי אחי , ואוהב אותך אבל אל תדבר שטויות ככה :)

TheGift 19-07-08 22:44

דניוס,
תסלח לי אבל אתה מדבר שטויות... לאף אחד מהשופטים לא אכפת כמה זמן הבנאדם התאמן במשך השנה, מה הוא אכל ומה הוא הזריק, אלא אך ורק איך שהוא נראה ביום התחרות.

ברנץ' וורן מתאמן קשה פי 10 מרוב המתחרים באולימפיה, אבל עדיין הוא לא יהיה בטופ 6 כנראה. הבנת את זה?

וכמה חבל שהצבא לא איפשר לי לראות את המפלצת הזאת בלייב :mad:

big_boss 19-07-08 22:53

לאיזה קטגוריה אתה נכנס?

שייקה 19-07-08 23:40

יפה מאוד שיהיה בהצלחה בהמשך ובתחום פיתוח הגוף

gilad1234 20-07-08 00:07

גדי יש מה לשפר נשמה עדיין

שייקה 20-07-08 00:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilad1234 (הודעה 588612)
גדי יש מה לשפר נשמה עדיין

גלעד גם אני גר בראש העין אתה מתאמן בוילייף ? ואתה בשכונת דנייה אחי ?

denous 20-07-08 00:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עלוש (הודעה 588537)
גם קווין לברוני עשה ככה , התאמן 6 חודשים בשנה .. זה גם בושה ?
ואם גדי יבוא מוכן ויקח אז סחטין , אף אחד מהשופטים לא אכפת לו מה עשו המתחרים בכל השנה , רק יום התחרות הוא החשוב , לילה טוב :)
אני אובייקטיבי אחי , ואוהב אותך אבל אל תדבר שטויות ככה :)

אחי אני לא מדבר על השופטים...
בטח שלא אכפת לשופטים ולא כלום הם פשוט שופטים...
אני מדבר מבחינת המתחרים שזה יהיה להם בושה לא לבוא מוכנים כמו שצריך ולהראות יותר טוב אחרי שנה ארוכה של אוף סיזן וחיטוב עם חומרים לא כמו גדי...
אתה לא חושב שזה יהיה מבייש אם אחד שהזניח את עצמו ופתאום 3 חודשים לפני תחרות עושה רק חיטוב יקח מקום ראשון או שני או שלישי ליד אנשים שהתאמנו קשה כל השנה.

וגדי אחי אתה נראה בסדר גמור שלא תחשוב שאני אומר שאתה נראה טוב פשוט אני מצפה משאר המתחרים שעבדו קשה כל השנה אלו שיעמדו לידך על הבמה שיראו טוב יותר...

bigbit 20-07-08 19:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גדי 21 (הודעה 588444)

אחי זה שטויות..מה שמשנה בסוף של דבר זה הדירוג שלך..אם תקח את הגביע אף אחד לא יזכור באיזה כושר היית..זוכרים מי לקח את הגביע בסופו של דבר..אחרי כמה חודשים לא זוכרים איך נראית בתחרות אבל יודעים אם היית מר ישראל או לא..
תספק את הסחורה תביא את הגביע..אתה תצא מאושר תשתיק כמה פיות בדרך..שיהיה בהצלחה
זה ספורט אכזרי..לא תמיד מי שהכי טוב ומי שהכי בכושר מנצח..

באיזה קטגוריה אתה מתחרה אגב?

noel clarck 20-07-08 21:32

:clap::clap:
ציטוט:

פורסם במקור על ידי גדי 21 (הודעה 587729)
הניצחון רחוק מלהיות בכיס - וזה באמת חבל.
אחי, אני לא עושה לאף אחד דווקא, למה כולם נפגעים? :-)
חזרתי להתאמן ובא לי להתחרות, מה הבעיה של כולם? אני לא רוצה להגיד פה מה אני שם על אנשים כאלה כי ארבל לא אוהב את זה :-)
ואם לא בא לי להתאמן בחורף אז אני לא אתאמן בחורף ואם אני לא רוצה ללכת ברגל אז אני לא אלך ברגל.. מה, אני צריך לעשות מה שכולם עושים כדי להיות בקומונה. מעניין לי את הזין.
תיכף תגיד לי גם שזה הכל סטרואידים ואני רק אוויר... אני לא עושה את זה בשבילך, נכון? אני עושה את זה בשבילי..
אם היית מממן לי את האימונים הייתי מקשיב לך ובא להתאמן גם בשלג ובחמסין.

:clap:
אוהבים אותך, גדי!
אין על התגובות שלך! - הנאה צרופה!
תרים את הראש, אל תשים לב לקנאים, שלרוב רק יודעים לדבר ולהעביר ביקורת ותלך עם הלב שלך!

ThE HummeR 20-07-08 22:00

איפה הרגליים ?

גדי 21 20-07-08 23:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי noel clarck (הודעה 589211)
:clap::clap:

:clap:
אוהבים אותך, גדי!
אין על התגובות שלך! - הנאה צרופה!
תרים את הראש, אל תשים לב לקנאים, שלרוב רק יודעים לדבר ולהעביר ביקורת ותלך עם הלב שלך!

תודה, אלופה.. את האמת אני נהנה פה מהכל - מאלה שמגיבים יפה ומאלה שפחות יפה.
ל - Big Bit - ככל הנראה אתחרה עד 75 קילו שוב פעם.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:57.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ