![]() |
ציטוט:
|
אתה חולה נפש גבר, מה שאכלת זה בכיף 1500 קלוריות :|
|
ציטוט:
בגלל זה עדיף לחלק את כמות הקלוריות, נכון 5-6 ארוחות ביום זה "קשה" יחסית אבל 4 ארוחות זה בסדר (שוב תלוי בבן אדם,ובכמות הקל' היומית) |
Sugarzaza, באמא שלך תביא איזושהי תמונה שלך, לא משנה איכות וכו'... תמונה אחת...
אני חייב לראות מי עומד מאחורי מאחורי כול הפקה פקה. |
ציטוט:
תאמין לי כיף לך הלוואי עליי... אם אני אוכל ארוחה כזאת זה לוקח לי חצי תפריט אז נגיד שתי ארוחות כאילו ואני לא אוכל יותר ביום... זה קצת בעיה זה לא משביע כאילו... זה לא בעיה בשבילך לאכול 3 ארוחות ? כולם פה חופרים כאילו זה ארוחה ענקית בל בתאכלס אם אני אוכל 3 כאלו גם עדיין אני יודע שאני אהיה רעב בלילה נגיד או בצהריים או משהו בסגנון... לא בעיה קצת שזה לוקח לך את כל הקלוריות ? |
אורי אתה בחיים?????? כנס למסן
|
איזה מסן אחי? נדפק לי המחשב נמחק לי הכל... רק איסיקיו עכשיו אין לי כוח להתקין את התוכנה
|
תתקין!!!!!!!!!
|
קורן כמה אתה חופר על המסנג'ר..
תתקין אייסיקיו וזהו |
ששששש מה אתה מתערב תשאר רקוב עם האיסי שלך :d
אורי תתקין מחדש חובה! |
גם אני הייתי רעב בבוקר אז נשנשתי לאפה וחצי שקניתי עם צ'יפס (גנבתי חצי לאחי)
מקודם גם לקחתי איזה 12 בורקסים כי לא נשאר אורז וזה בדיוק היה בתנור והייתי רעב עכשיו נשתה 2 סקופים של חלבון נאכל קוטג' חצי אחוז, נכין איזו חביתה מ-5 ביצים ולמיטה אז היום אכלתי 3 ארוחות.. קצת ג'אנק פוד (פעם אחרונה שאכלתי בורקסים הייתה לפני שבועיים~ ולאפה אפילו יותר ככה שזה לא תמיד) אבל זה בערך מה שאני עושה |
ציטוט:
בבקשה לא להעלות תמונות של גולשים בלי אישורם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כמעט שנה... תעלה באוגוסט תמונות נראה את השיפור. כמה שקלת שם? ראיתי איפשהו שעכשיו אתה שוקל 85...
|
ציטוט:
סליחה, זה היה קצת מאוחר יותר בנובמבר או משהו ושקלתי כבר 74-5 ככה ואין תמונות לפני ה90-95 קילו.. לא יודע למה גיל העלה בלי לשאול אותי, אבל לא נורא שטויות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ