![]() |
אתה: את יפה מרחוק, ורחוק מלהיות יפה!
אתה: תגידי רוצה לבוא אליי הביתה? אחי ביקש שאני יביא לו קוף שאני יחזור. משפט לים: אתה: תגידי באת לתפוס צבע? היא: כן אתה: ומה עם פחחות יא מכוערת! אתה: וואו, את יפה כמו הטבע.. היא: באמת? אתה: כן, רק חבל שהטבע אכזר. |
ציטוט:
הכוונה לבחורה שהיא נעל יענו סתומה טילים! והשניה לבחורה שמן הסתם...היופי שלה מתבטא בצימיגים ולא בפנים! |
יש לך יופי ביתי...את דומה לאסלה
יש לך יופי טבעי את דומה לפרה הבת: היי מה קורה בן : מי את? הבת: נו מה אתה לא זוכר הבן : הא אני לא מזהה אותך עם בגדים מאמי |
אתה : יש לך אי סי קיו מאמי ?
היא: כן תרשום אחד אחד אחד, שתיים שתיים שתיים, שלוש שלוש שלוש... אתה : מסתכל אליה, ופתאום צועק וקופץ יש יש יש יששששששששש, המספר שלי יותר קצררררררררררררר, אכלת זיןןןןןןן ישששששששששש |
ציטוט:
הרגת אותי. גם זה וגם האורז. מישה אתה מקום ראשון :P |
ציטוט:
|
אתה: שלום מוטק איך קוראים לך ?
היא: אני נעמה ------------ (נגיד זאת מהישרדות) אתה: ולאחותך ? היא: מה אתה צוחק עלי ? אתה: לא פשוט שאלתי היום כבר יותר מ 100 זונות, ועוד לא מצאתי שם נורמאלי לבתי הקטנה... אתה: חמודה, אם אני יזמין אותך לשווארמה, את תשכבי איתי ? היא: מההההההההההההה ?????????????? אתה: ולפלאפל ? שאתה: מוטק ראית את הסרט מסור ? היא: כן, למה ? אתה: את נורא מזכירה לי את הבובה המכוערת שהסדיסט הזקן היה לובש על הראש... http://www.frightcatalog.com/i/120x120/1213056.jpg |
מישה זרוק נתונים שלך אחי :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
86 קילו 13 % שומן + - 177-8 גובה היקף האורז בקיבה 3 מטר :laughing: |
חחחחחחח ענק אחי !
|
יש לך יופי אקזוטי... את דומה לקוקוס.
|
יש לך יופי נסתר.. לא רואים אותו
תגידי אבא שלך גנן?? מחפש עבודהה.. |
אמצע דיבור איתה
אתה : תגידי אבא שלך מרצה במקרה ? היא : לא אתה : אז תפסיקי לזיין תמוח ובואי נקפוץ אליי |
20 שנה אני עובד בסופר עוד לא ראיתי עגלה כמוך!
|
35 שנה אני שוטף כלים, אבל "כוס" כמוך אני רואה פעם ראשונה
לשתוף לך אותו ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה תותח אחייי מאיפה כל אלה??? אתה: אבא שלך זמר דיכאון? היא: לא למה? אתה: לא יודע תראי איך את נראית |
ציטוט:
|
אתה: שלום, איך קוראים לך מדהימה ?
היא: קוראים לי ככה וככה... אתה: מה את אורמת, גם לסבתא רבה רבה רבה רבה רבה שלי קראו ככה, את האמת חשבתי לרגע שזאת היא ... רגע בת כמה את ? את נראת לי טיפה צעירה יותר ... וגם סיפרו לי שהסבבא הזאת נפטרה עוד לפני 200 שנה... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ