ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   סיכום מפגש פורום (https://israelbody.com/showthread.php?t=33495)

Mr.Bazooka 24-04-08 00:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *DAVID*
מר בזוקה למה לא באתה?

אתם לא לרמה שלי :thumbdown:

The Sun 24-04-08 00:17

הוא שמן! הוא שמן הוא שמן הוא שמן!!! הוא שמן הוא שמן הוא שמן!!!
סתם האמת שוואללה החיטוב עשה איתו טוב ברמות מטורפות... רואים על הבייספס ^^

hasman90 24-04-08 00:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
סיכום מפגש מפורט יותר

אז הגעתי לחנות באיזה 3 ככה וישבתי עם גבריאל חברה שלו וחברה שלה שבאה לבקר ,קפצנו לכלי זמר לנגן קצת עד שאיזה מוכר :):):):):):) החליט שדווקא אני ,היחידי מבין הילדים בני 13 שלא יודעים לנגן שבאו לעשות קרחנה על החנות מפריע שם.קצת עשיתי פרצופים והוא התנצל אבל הלכתי בקריזה.

הלכנו לחנות והרצתי קצת בדיחות על חשבונה של מיטל ,הרצנו Gat Jokes עם יותר טלר (כפרה עליך יא נסיך !!! ) וחיכינו לאנשים שיגיעו ...אחרי שבערך כולם היו שם התחלנו הליכה לעבר מרמורק לבורגריה (בין הטובות שהייתי בהם ) המלצר קצת הרגיז אותי (מה זאת אומרת אין קלמרי Nigga ?!) ,אבל פיציתי על זה עם שתי סלסלות של צ'יפס בטטה וצ'יפס רגיל ,שני המבורגרים (אחד עם גבינה אחד רגיל ) וחצי מהבורגר של דויד (יצאת עומו !! )

אחרי זה הלכנו חזרה לחנות ובדרך צחקתי על איזה בחור שעבר עם חברה שלו (" לא מסתדר לי ,היא כזאת יפה והוא כזה קוף ) ,והוא שמע את זה ,צחקתי כל כך חזק מזה חחח
בחנות עשינו סבב צילומים ואז חזרו איתי לכלי זמר ושמעו אותי מנגן קצת ,היה מגניב לאללה ,סימנתי גיטרה שאני אקנה בקרוב מאוד (פנדר מדהימה !)

הערות שוליים:
גביראל מלך וכפרה עליו ! (אוהב אותך אח שלי)
טימה בהמה ובחור מצחיק לאללה
קורן אני חולה עליך (מסכן כל היום ירדתי עליו)
והשאר היו קצת ביישנים,לא יודע למה.

בטח ביישנים שאתה יושב בתוך חבורה של מפלצות עם היקפים של 45 + ואתה עם 35 בלחץ [ ממה שראיתי בתמונות :D ,( מצטער עם העלבתי מישהו ]
הם מראים בייספ מראים דברים ואתה מה תראה ? תעצם ? :/ על מה תדבר על הסקווט שעשית עם 70 קילו ? :/ גם אני היתי שותק :jockey:

נראה שניהנתם ..

The Sun 24-04-08 00:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hasman90
בטח ביישנים שאתה יושב בתוך חבורה של מפלצות עם היקפים של 45 + ואתה עם 35 בלחץ [ ממה שראיתי בתמונות :D ,( מצטער עם העלבתי מישהו ]
הם מראים בייספ מראים דברים ואתה מה תראה ? תעצם ? :/ על מה תדבר על הסקווט שעשית עם 70 קילו ? :/ גם אני היתי שותק :jockey:

נראה שניהנתם ..

אווייש שטויות תשאל את האנשים שהיו שממש לא הרגשתי לא בנוח לעשות פוזינג עם טימה ולעשות פריסת גב עם ארבל. איך אמרו לי שם? זה הכל יחסי. הם גדולים והיד שלהם גדולה ביחס אליהם.
אני קטן והיד שלי גדולה ביחס אלי. צריך להיות גאה בהישגים שלך גם אם הם ביחס לאחרים לא כאלה מרשימים.

hasman90 24-04-08 00:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun
אווייש שטויות תשאל את האנשים שהיו שממש לא הרגשתי לא בנוח לעשות פוזינג עם טימה ולעשות פריסת גב עם ארבל. איך אמרו לי שם? זה הכל יחסי. הם גדולים והיד שלהם גדולה ביחס אליהם.
אני קטן והיד שלי גדולה ביחס אלי. צריך להיות גאה בהישגים שלך גם אם הם ביחס לאחרים לא כאלה מרשימים.

זה נכון אבל סתם הבאתי איזה תירוץ למה היו ביישנים :)

Mr.Bazooka 24-04-08 00:24

ציטוט:

יפה אמרת :winked:

arbel2 24-04-08 00:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי extremeisback
עד כדי-כך אתה חושב שאני מניאק?
סתם מעניין לראות איך הן נראות. ואתה סתם זבל מנסה לחמם את כולם שיתחילו לרדת עליי.

קודם כל תשנה את הדיבור שלך אליי,אני רחוק מלהיות חבר שלך שתקרא לי "זבל"
ואני לא מנסה לחמם אף אחד ,יש את התפקיד שלי כמנהל פורום ואני מבצע אותו (למרות שלכל העולם ואחותי יש עליי ביקורת ,וכולם על הזין שלי ) ,אבל אתה עשית צעד שנראה בעייני לא לעניין ,והחברות שלי עם גבריאל זה משהו שהולך הרבה מעבר לפורום הזה,אז מתחתי לך קו,פשוטו כמשמעו.

arbel2 24-04-08 00:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
איפה התמונות של ארבל וטימה ? :o
והתמונה של ארבל עושה עם קורן סקוואט :):):):)
היה חזקק...מצחיק..ארבל אומר מה בראש שלו בלי חשבון חחח...

למה שאני אדפוק חשבון למישהו ?
פוחד בדיוק משני אנשים ,מאמא שלי ובורא עולם

(אין לכם מושג כמה חזק אמא שלי זורקת נעליים :boxing: )

Danzig 24-04-08 00:53

אם לא הייתי בבסיס הייתי זורם

Elevation 24-04-08 01:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
קודם כל תשנה את הדיבור שלך אליי,אני רחוק מלהיות חבר שלך שתקרא לי "זבל"
ואני לא מנסה לחמם אף אחד ,יש את התפקיד שלי כמנהל פורום ואני מבצע אותו (למרות שלכל העולם ואחותי יש עליי ביקורת ,וכולם על הזין שלי ) ,אבל אתה עשית צעד שנראה בעייני לא לעניין ,והחברות שלי עם גבריאל זה משהו שהולך הרבה מעבר לפורום הזה,אז מתחתי לך קו,פשוטו כמשמעו.

כפרעלייך.

Eskimo :-) 24-04-08 02:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
http://img398.imageshack.us/img398/3623/dsc03154op1.jpg
הארוחה של ארבל....ואחרי זה הוא אכל חצי מההמבורגר של דוד חחחחחחחחח

מזה אתה מתלהבים זה כלום לעומת מה שאני מסוגל לאכול..... בתקופת מאסה

imported_NIR_B 24-04-08 02:18

בידיוק שיצאתם מהסנטר לכיוון לחפש תמסעדה אני ראיתי אתכם
לצערי לא יכולתי לבוא רק אמרתי לעידן שלום
ראיתי את ארבל עובר בונא זה היה אחד המפחידים מזה הדבר הזה איזה טנק

OverPower 24-04-08 04:22

ארבל אני צריך לעשות איתך קרב צ'יטינג, אתה נראה מתמודד ראוי, המפסיד משלם על הארוחה? P:

arbel2 24-04-08 11:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OverPower
ארבל אני צריך לעשות איתך קרב צ'יטינג, אתה נראה מתמודד ראוי, המפסיד משלם על הארוחה? P:

אני זורם

The Sun 24-04-08 11:19

חחחחחחח שיעשה עם גבריאל תחרות אכילה.
אני אוסף הימורים ביחס של 1:10 לטובת גבריאל. זה אומר אתם שמים שקל ומקבלים 10, אבל גבריאל מנצח אני שומר תכסף שלכם :)
שימו 10 שקל קבלו 100 אם גבריאל מפסיד, הולך?

יאללה דויד תתעורר תעלה לנו תתמונות!!

arbel2 24-04-08 11:20

ציטוט:

חחחחחחח שיעשה עם גבריאל תחרות אכילה.
אני אוסף הימורים ביחס של 1:10 לטובת גבריאל. זה אומר אתם שמים שקל ומקבלים 10, אבל גבריאל מנצח אני שומר תכסף שלכם :)
שימו 10 שקל קבלו 100 אם גבריאל מפסיד, הולך?

יאללה דויד תתעורר תעלה לנו תתמונות!!

אי אפשר לנצח את גבריאל בתחרויות אכילה.

The Sun 24-04-08 11:21

ששששששששששש ארבל!!!!!!! שששששששש!!!!!!!!!!!!!!! אתה הורס כאן סיכויים לכסף קל.

Shauder 24-04-08 11:29

בתמונה איפה שטימה..מי זה לידו?

The Sun 24-04-08 11:35

ארבל

Shauder 24-04-08 11:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Terminator
בתמונה איפה שטימה..מי זה לידו?

http://img215.imageshack.us/img215/7044/9rj5aomc8.jpg

?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ