![]() |
ציטוט:
|
הוא שמן! הוא שמן הוא שמן הוא שמן!!! הוא שמן הוא שמן הוא שמן!!!
סתם האמת שוואללה החיטוב עשה איתו טוב ברמות מטורפות... רואים על הבייספס ^^ |
ציטוט:
בטח ביישנים שאתה יושב בתוך חבורה של מפלצות עם היקפים של 45 + ואתה עם 35 בלחץ [ ממה שראיתי בתמונות :D ,( מצטער עם העלבתי מישהו ] הם מראים בייספ מראים דברים ואתה מה תראה ? תעצם ? :/ על מה תדבר על הסקווט שעשית עם 70 קילו ? :/ גם אני היתי שותק :jockey: נראה שניהנתם .. |
ציטוט:
אני קטן והיד שלי גדולה ביחס אלי. צריך להיות גאה בהישגים שלך גם אם הם ביחס לאחרים לא כאלה מרשימים. |
ציטוט:
זה נכון אבל סתם הבאתי איזה תירוץ למה היו ביישנים :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
קודם כל תשנה את הדיבור שלך אליי,אני רחוק מלהיות חבר שלך שתקרא לי "זבל" ואני לא מנסה לחמם אף אחד ,יש את התפקיד שלי כמנהל פורום ואני מבצע אותו (למרות שלכל העולם ואחותי יש עליי ביקורת ,וכולם על הזין שלי ) ,אבל אתה עשית צעד שנראה בעייני לא לעניין ,והחברות שלי עם גבריאל זה משהו שהולך הרבה מעבר לפורום הזה,אז מתחתי לך קו,פשוטו כמשמעו. |
ציטוט:
למה שאני אדפוק חשבון למישהו ? פוחד בדיוק משני אנשים ,מאמא שלי ובורא עולם (אין לכם מושג כמה חזק אמא שלי זורקת נעליים :boxing: ) |
אם לא הייתי בבסיס הייתי זורם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בידיוק שיצאתם מהסנטר לכיוון לחפש תמסעדה אני ראיתי אתכם
לצערי לא יכולתי לבוא רק אמרתי לעידן שלום ראיתי את ארבל עובר בונא זה היה אחד המפחידים מזה הדבר הזה איזה טנק |
ארבל אני צריך לעשות איתך קרב צ'יטינג, אתה נראה מתמודד ראוי, המפסיד משלם על הארוחה? P:
|
ציטוט:
|
חחחחחחח שיעשה עם גבריאל תחרות אכילה.
אני אוסף הימורים ביחס של 1:10 לטובת גבריאל. זה אומר אתם שמים שקל ומקבלים 10, אבל גבריאל מנצח אני שומר תכסף שלכם :) שימו 10 שקל קבלו 100 אם גבריאל מפסיד, הולך? יאללה דויד תתעורר תעלה לנו תתמונות!! |
ציטוט:
אי אפשר לנצח את גבריאל בתחרויות אכילה. |
ששששששששששש ארבל!!!!!!! שששששששש!!!!!!!!!!!!!!! אתה הורס כאן סיכויים לכסף קל.
|
בתמונה איפה שטימה..מי זה לידו?
|
ארבל
|
ציטוט:
? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ