ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   פלסטינאים שחטו צבת ים נדירה שנסחפה לחוף (https://israelbody.com/showthread.php?t=32476)

BodyKilo 08-04-08 14:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
איך גזענות? ערבים ויהודים שייכים לאותו גזע שמי.
לא כל דבר שהוא נגד ערבים זה גזענות,האם מחאה על פיגועי טרור למשל זה גזענות? מחאה פוליטית זה גזענות?
גם לא מדובר על ערבי ישראל שהם אזרחי המדינה, אלא על הפלסטינאים בעזה, בדיוק כמו שלהגיד דברים על הסורים או האיראנים זה לא גזענות, אז אותו דבר על הפלסטינאים,אין הבדל.

הבעיה היא כשאנשים אומרים ערבים הם "בלי לשים לב" מכלילים גם את ערביי ישראל... זה יכול להיות מאוד פוגע כשצועקים "מוות לערבים".. זה כמו שיצעקו לעברנו את אותו הדבר..

ושמעו אתם גם צריכים לדעת לעשות הפרדות, אז הם שחטו צב ים אוקיי... זה סיבה לומר מוות לערבים?
ולשחוט בן אדם בסכין זה לא יותר חמור?

החינוך בעזה קשה וצריך לעשות שם באמת טיפול רציני, אבל זה שכל הזמן תקללו לא יעזור לכם בדין.

וקצת תרבות חבר'ה לא תזיק.

Bodybuilder 08-04-08 14:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BodyKilo
הבעיה היא כשאנשים אומרים ערבים הם "בלי לשים לב" מכלילים גם את ערביי ישראל... זה יכול להיות מאוד פוגע כשצועקים "מוות לערבים".. זה כמו שיצעקו לעברנו את אותו הדבר..

ושמעו אתם גם צריכים לדעת לעשות הפרדות, אז הם שחטו צב ים אוקיי... זה סיבה לומר מוות לערבים?
ולשחוט בן אדם בסכין זה לא יותר חמור?

החינוך בעזה קשה וצריך לעשות שם באמת טיפול רציני, אבל זה שכל הזמן תקללו לא יעזור לכם בדין.

וקצת תרבות חבר'ה לא תזיק.

תראה אם הם היו תופסים נער יהודי או אפילו 10 והיו רוצחים את כולם, זה לא היה מחדש לנו שום דבר, זה נורא,זה היה כואב לנו, אבל בתאכלס זה היה דבר טבעי והיתנהגות טבעית מצידם, כי הרי אנחנו האויבים שלהם והם האויבים שלנו, אבל העובדה הזאת שהב*י ז*נ*ת רצחו משהו שלא אויב שלהם, משהו שלא עשה להם שום דבר, המשהו הזה זאת חיה נדירה, לא אוכלים אותה, סתם ככה לקחו ושחטו אותה מול כול הילדים הקטנים שלהם, זה אומר משהו נכון ? לדעתי זה אומר רק דבר 1, צריך לבחור או הם או אנחנו, או פלסטינה או ישראל, ועד שהראש ממשלה שלנו לא יעשה את הבחירה הזאת, אנחנו נמשיך לסבול !
ועכשיו תענה לי למה לעזאזל החינוך הזה שלהם אמור לעניין לי את הביצים ? מה איכפת לי מהחינוך שלהם ? למה אבא,אח,אמא או כול בן משפחה אחר שלי צריך למות בגלל פלסטיני לא מחונך שמפציץ את שדרות ?

sason 08-04-08 14:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zoond
בקיצור הוויקינגים בסוף ינצחו ... :)
לדעתי זאת לא גזענות , חופש ביטוי
ויש לנו את כל הפריבילגיות לדבר כך עליהם

תפסיקו לחיות בבועה , הם שונאים אותנו
הם אויבים שלנו ..
אנחנו חיים באזור מלחמה 24/7

ולא שסתם עכשיו אנחנו יוצאים עליהם על פארש
הם חיות אדם , ויש לנו את הזכות לומר זאת !

חיות אדם

סוף סוף תגובה לעניין..
קיצר בסופו של דבר כל הערבים אותו דבר גם אם זה ערביי ישראל שעושים לינץ בירושלים על שני פקחים או אם זה ערבים שחיים בעזה שרק מחפשים להשמיד אותנו

BodyKilo 08-04-08 15:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
תראה אם הם היו תופסים נער יהודי או אפילו 10 והיו רוצחים את כולם, זה לא היה מחדש לנו שום דבר, זה נורא,זה היה כואב לנו, אבל בתאכלס זה היה דבר טבעי והיתנהגות טבעית מצידם, כי הרי אנחנו האויבים שלהם והם האויבים שלנו, אבל העובדה הזאת שהב*י ז*נ*ת רצחו משהו שלא אויב שלהם, משהו שלא עשה להם שום דבר, המשהו הזה זאת חיה נדירה, לא אוכלים אותה, סתם ככה לקחו ושחטו אותה מול כול הילדים הקטנים שלהם, זה אומר משהו נכון ? לדעתי זה אומר רק דבר 1, צריך לבחור או הם או אנחנו, או פלסטינה או ישראל, ועד שהראש ממשלה שלנו לא יעשה את הבחירה הזאת, אנחנו נמשיך לסבול !
ועכשיו תענה לי למה לעזאזל החינוך הזה שלהם אמור לעניין לי את הביצים ? מה איכפת לי מהחינוך שלהם ? למה אבא,אח,אמא או כול בן משפחה אחר שלי צריך למות בגלל פלסטיני לא מחונך שמפציץ את שדרות ?

אחי, כשאמרתי טיפול... התכוונתי לכוח צבאי. ללמד אותם בדרך הקשה... (את אותם טרוריסטים)

ותשמע, הגיוני שהם מתנהגים כמו חיות... מגיל קטן עושים להם שם שטיפות מוח, אבל אם הם היו קצת חכמים היום הם היו יכולים לחיות ברמה הרבה יותר טובה... אבל תמיד העדיפו בדרך הקשה... אין בעיה.

kaga 08-04-08 15:01

גנון.... יענו יהודים לא הורגים חיות? לא מתעללים?

הסיבה היא כי אין להם מה לעשות כל היום ויענו ראו משהו זז באיטיות רבה חשבו שהוא גוסס וחשבו להקל על יצור זה וערפו לו תראש. זהו.

Bodybuilder 08-04-08 15:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason
סוף סוף תגובה לעניין..
קיצר בסופו של דבר כל הערבים אותו דבר גם אם זה ערביי ישראל שעושים לינץ בירושלים על שני פקחים או אם זה ערבים שחיים בעזה שרק מחפשים להשמיד אותנו

אתה קצת טועה אחי, אני נגד האנשים האלה שצועקים מוות לככווול הערבים, כי זה פשוט מטומתם להגיד את זה !
אבל פלסטינאים שכול יום צועקים מוות ליהודים, מוות לישאל, מפגיזים שטחי ישראל, ולא נרגעים, אותם היה צריך מזמן כבר להשמיד ולהפסיק ללקק להם את התחת וללחוץ לאבומאזון שלהם את היד !

BodyKilo 08-04-08 15:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason
סוף סוף תגובה לעניין..

שתוק.

Bodybuilder 08-04-08 15:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
גנון.... יענו יהודים לא הורגים חיות? לא מתעללים?

הסיבה היא כי אין להם מה לעשות כל היום ויענו ראו משהו זז באיטיות רבה חשבו שהוא גוסס וחשבו להקל על יצור זה וערפו לו תראש. זהו.

מה אתה מפגר ? תקרא עמודים קודמים, דפוק !
כולם הורגים חיות בשביל המזון, לא בשביל הנאה, ובתח לא מול ילדים קטנים, ובתח לא בחוף הים !

אני רואה יש פה יותר מדי אנשים חסרי סחל היום !

JoeTwille 08-04-08 15:07

אין לי כח להגיב ואין לי כח לקרוא את כל התגובות של כל העמודים.

אז רק תגובה לBodykilo הטיפש שהעיז להגיד "להגיד מוות לערבים זה מעליב את ערביי ישראל"

תן לי להגיב לך משהו,

אלף כל אין דבר כזה ערביי ישראל.
בית - כל אחד מה"ערביי ישראל" האלה אם הוא היה יכול הוא היה מטיס את כולנו מפה ושוחט אותנו כמו הנאצים.

אז תיצא מהבועה שאתה חיי בא.

BodyKilo 08-04-08 15:13

טיפש תקרא לאבא שלך, אידיוט.

kaga 08-04-08 15:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
מה אתה מפגר ? תקרא עמודים קודמים, דפוק !
כולם הורגים חיות בשביל המזון, לא בשביל הנאה, ובתח לא מול ילדים קטנים, ובתח לא בחוף הים !

אני רואה יש פה יותר מדי אנשים חסרי סחל היום !

דבר ראשון, אני לא מפגר ולא דפוק. סתם להספים. אסור? יענו כל הטופיק הזה זה ספאם. ולמה ישר מפגר, דפוק... זה סך הכל פלסטינים וצב ים מסכן. מה כל הרגשות האלו... המזג אוויר היום די טוב. הרי לא אכפט לך שבאפריקה משמידים גורילות? באסיה טיגריסים, זאבים וכו... ומי אשם? האדם הלבן הרי הוא קונה את זה.
האדם זו אחת החיות היחידות בעולם שהורגות בשביל הנאה ולא רק אוכל. רובכם קפצתם עליהם יענו הם חיות יענו הכל "מוות לערבים"... אבל מצד שני אין להם לפלסטינים מה לעשות כל היום + נטייה להרג. אם אותו דבר היה קורה שאיזה אחד שבונה מסעדות על חוף ים ישראלי משמיד סרטני ים נדירים, אף אחד הרי לא היה צועק "איזה יהודים מסריחים אנחנו משמידים סרטנים סתם ככה". הסרטון הזה זה סתם להראות שהם פראים יענו לא רק שהם מתפוצצים הם גם עורפים ראש לצב ים נדיר בפומבי! תאמין לי שיש עמים שעשו יותר נזקים ואותם לא מחשיבים בגלל זה לפרא אדם.

sason 08-04-08 15:19

ציטוט:

שתוק.

שתוק תגיד לחברים שלך ועל תענה לי בכלל

Bodybuilder:
לפני כמה זמן הייתי באותה דעה איתך.. אבל יש מלא דוגמאות לזה שכל ערבים אותו דבר אולי יש פה ושם שבאמת רוצים שלום.. אבל את מי זה מעניין אם כל שאר הערבים רוצים רק להשמיד אותנו??

Eskimo :-) 08-04-08 15:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי JoeTwille
אין לי כח להגיב ואין לי כח לקרוא את כל התגובות של כל העמודים.

אז רק תגובה לBodykilo הטיפש שהעיז להגיד "להגיד מוות לערבים זה מעליב את ערביי ישראל"

תן לי להגיב לך משהו,

אלף כל אין דבר כזה ערביי ישראל.
בית - כל אחד מה"ערביי ישראל" האלה אם הוא היה יכול הוא היה מטיס את כולנו מפה ושוחט אותנו כמו הנאצים.

אז תיצא מהבועה שאתה חיי בא.

כןן + 111 יענו זה מעצבן אותי כול היפי נפש האלה כמו לוגאאוט בודי קילו גונס
למה אתם חושבים שאם זה היה הפוך ואנחנו היינו חיים ככה בתור מיעוט ..והערבים היו שולטים כאן תאמינו לי שהייתם יוצאים לרחובות והיו הורגים אותכם היו הורסים לכם תבתים והכול עד שהייתם עוזבים תבית שלכם............
אז עכשיו זה לא רק שאנחנו לא עושים את זה לנו הבהמות האלה שהם מיעוט כאן מרשה לעשות כאן בלאגנים לירות קסאמים לזרוק אבנים ולהרוס דברים וכול שאר הדברים הרעים.........
ואתם עוד מנסים להגן עליהם זה לא הם אשמתם זה החינוך שלהם.......
90 אחוז מהערבים כולל ערביי ישראל הם אנשים רעים בלי לב חיות אדם שצריכים לעבור שואה ודברים יותר גרועים רק ככה הם ירגשו ויחוו איך הם מתנהגים עם הרוע שלהם ואני לא מגזים שאני אומר 90 אחוז

Eskimo :-) 08-04-08 15:21

[דאבל

BodyKilo 08-04-08 15:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason
שתוק תגיד לחברים שלך ועל תענה לי בכלל

Bodybuilder:
לפני כמה זמן הייתי באותה דעה איתך.. אבל יש מלא דוגמאות לזה שכל ערבים אותו דבר אולי יש פה ושם שבאמת רוצים שלום.. אבל את מי זה מעניין אם כל שאר הערבים רוצים רק להשמיד אותנו??

ועל סמך מה אתה אומר שכל הערבים רוצים להשמיד אותנו ובמקביל אתה אומר שאתה רוצה להשמיד אותם?

ששון, איך שדיברת אני באמת מצטער שהגבתי לך... אתה לא שווה את זה.

אסקימו, לך לישון על האף.

Bodybuilder 08-04-08 15:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eskimo :-)
למה אתם חושבים שאם זה היה הפוך ואנחנו היינו חיים ככה בתור מיעוט ..והערבים היו שולטים כאן תאמינו לי שהייתם יוצאים לרחובות והיו הורגים אותכם היו הורסים לכם תבתים והכול עד שהייתם עוזבים תבית שלכם............
אז עכשיו זה לא רק שאנחנו לא עושים את זה לנו הבהמות האלה שהם מיעוט כאן מרשה לעשות כאן בלאגנים לירות קסאמים לזרוק אבנים ולהרוס דברים וכול שאר הדברים הרעים.........
90 אחוז מהערבים כולל ערביי ישראל הם אנשים רעים בלי לב חיות אדם שצריכים לעבור שואה ודברים יותר גרועים רק ככה הם ירגשו ויחוו איך הם מתנהגים עם הרוע שלהם ואני לא מגזים שאני אומר 90 אחוז

פחות היותר אני בדעה שלך !

Tal67 08-04-08 15:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason
בגלל שמאלנים מסריחים כמוך אנחנו נראים ככה..לך לך תדבר איתם בסוף תיהיה בים מת
כל ערבי רוצה לזיין אותך גם אם הם לא אומרים לך את זה בשניה שתיהיה להם אפשרות הם לא יחשבו לשניה אחת אם זה הוגן או לא כמו שאתה אומר..

ואי אחי אני רציני...יש לך תסמונת כל שהיא?

sason 08-04-08 15:31

ציטוט:

ועל סמך מה אתה אומר שכל הערבים רוצים להשמיד אותנו ובמקביל אתה אומר שאתה רוצה להשמיד אותם?

ששון, איך שדיברת אני באמת מצטער שהגבתי לך... אתה לא שווה את זה.

אסקימו, לך לישון על האף.

תגיד לי איפה אתה חי???
אתה לא רואה אחרי כל פיגוע שלהם/ או אחרי כל פגיעה שלנו בהם איך שכולם שם צועקים מוות ליהודים?
אתה לא רואה איך כל פעם שישראלי בטעות נכנס למקום של ערבים בירושלים/ או כל מקום אחר בארץ(שלנו) איך עושים עליהם לינץ?? כך דוגמאות.. שני הפקחים.. או קצת לפניהם היה איזה חיל שניכנס בטעות אם האוטו שלו לעזור של ערבים עשו בו לינץ ויש עוד מלא דוגמאות..בשורה התחתונה הם רוצים להשמיד אותנו

Logout 08-04-08 15:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eskimo :-)

מה יפה נפש?....
אני מצטט את עצמי..זאת הייתה התגובה שלי בפוסט הזה
"לא מבין למה להרוג...למה מה זה עזר להם....הרגו אותה..עכשיו מה?
איזה גועל נפש של אנשים"

הדעה שלי היא כזאת הנושא...לא רוצה ליפגוע סתם באזרחים חפים מפשע, אבל אם זה מה שצריך אז לעשות את זה באבועבוא....כי זה או אזרחים שלנו או אזרחים שלהם..שהם תוקפים אותנו (את האאזרחים שלנו) מבתים של אזרחים שלהם..אז צריך לפוצץ את כל האזור כדי להגן על האזרחים שלנו...
לא יפה נפש ולא בטיח

kaga 08-04-08 15:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason
תגיד לי איפה אתה חי???
אתה לא רואה אחרי כל פיגוע שלהם/ או אחרי כל פגיעה שלנו בהם איך שכולם שם צועקים מוות לישראל??
אתה לא רואה איך כל פעם שישראלי בטעות נכנס למקום של ערבים בירושלים/ או כל מקום אחר בארץ(שלנו) איך עושים עליהם לינץ?? כך דוגמאות.. שני הפקחים.. או קצת לפניהם היה איזה חיל שניכנס בטעות אם האוטו שלו לעזור של ערבים עשו בו לינץ ויש עוד מלא דוגמאות..בשורה התחתונה הם רוצים להשמיד אותנו

המממ מחזק חלקית כי אני בטוח שיש לא מעת ערבים שהם יודעים שברגע שלא יהיו יהודים חייהם יהיו דומים לאלא שחיים בעזה. סך הכל אחרי כל פיגוע או מקרה של זריקת אבנים על מכוניות אני הולך יותר ויותר לצד שלך.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:29.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ