![]() |
ציטוט:
ושמעו אתם גם צריכים לדעת לעשות הפרדות, אז הם שחטו צב ים אוקיי... זה סיבה לומר מוות לערבים? ולשחוט בן אדם בסכין זה לא יותר חמור? החינוך בעזה קשה וצריך לעשות שם באמת טיפול רציני, אבל זה שכל הזמן תקללו לא יעזור לכם בדין. וקצת תרבות חבר'ה לא תזיק. |
ציטוט:
ועכשיו תענה לי למה לעזאזל החינוך הזה שלהם אמור לעניין לי את הביצים ? מה איכפת לי מהחינוך שלהם ? למה אבא,אח,אמא או כול בן משפחה אחר שלי צריך למות בגלל פלסטיני לא מחונך שמפציץ את שדרות ? |
ציטוט:
קיצר בסופו של דבר כל הערבים אותו דבר גם אם זה ערביי ישראל שעושים לינץ בירושלים על שני פקחים או אם זה ערבים שחיים בעזה שרק מחפשים להשמיד אותנו |
ציטוט:
ותשמע, הגיוני שהם מתנהגים כמו חיות... מגיל קטן עושים להם שם שטיפות מוח, אבל אם הם היו קצת חכמים היום הם היו יכולים לחיות ברמה הרבה יותר טובה... אבל תמיד העדיפו בדרך הקשה... אין בעיה. |
גנון.... יענו יהודים לא הורגים חיות? לא מתעללים?
הסיבה היא כי אין להם מה לעשות כל היום ויענו ראו משהו זז באיטיות רבה חשבו שהוא גוסס וחשבו להקל על יצור זה וערפו לו תראש. זהו. |
ציטוט:
אבל פלסטינאים שכול יום צועקים מוות ליהודים, מוות לישאל, מפגיזים שטחי ישראל, ולא נרגעים, אותם היה צריך מזמן כבר להשמיד ולהפסיק ללקק להם את התחת וללחוץ לאבומאזון שלהם את היד ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
כולם הורגים חיות בשביל המזון, לא בשביל הנאה, ובתח לא מול ילדים קטנים, ובתח לא בחוף הים ! אני רואה יש פה יותר מדי אנשים חסרי סחל היום ! |
אין לי כח להגיב ואין לי כח לקרוא את כל התגובות של כל העמודים.
אז רק תגובה לBodykilo הטיפש שהעיז להגיד "להגיד מוות לערבים זה מעליב את ערביי ישראל" תן לי להגיב לך משהו, אלף כל אין דבר כזה ערביי ישראל. בית - כל אחד מה"ערביי ישראל" האלה אם הוא היה יכול הוא היה מטיס את כולנו מפה ושוחט אותנו כמו הנאצים. אז תיצא מהבועה שאתה חיי בא. |
טיפש תקרא לאבא שלך, אידיוט.
|
ציטוט:
האדם זו אחת החיות היחידות בעולם שהורגות בשביל הנאה ולא רק אוכל. רובכם קפצתם עליהם יענו הם חיות יענו הכל "מוות לערבים"... אבל מצד שני אין להם לפלסטינים מה לעשות כל היום + נטייה להרג. אם אותו דבר היה קורה שאיזה אחד שבונה מסעדות על חוף ים ישראלי משמיד סרטני ים נדירים, אף אחד הרי לא היה צועק "איזה יהודים מסריחים אנחנו משמידים סרטנים סתם ככה". הסרטון הזה זה סתם להראות שהם פראים יענו לא רק שהם מתפוצצים הם גם עורפים ראש לצב ים נדיר בפומבי! תאמין לי שיש עמים שעשו יותר נזקים ואותם לא מחשיבים בגלל זה לפרא אדם. |
ציטוט:
Bodybuilder: לפני כמה זמן הייתי באותה דעה איתך.. אבל יש מלא דוגמאות לזה שכל ערבים אותו דבר אולי יש פה ושם שבאמת רוצים שלום.. אבל את מי זה מעניין אם כל שאר הערבים רוצים רק להשמיד אותנו?? |
ציטוט:
למה אתם חושבים שאם זה היה הפוך ואנחנו היינו חיים ככה בתור מיעוט ..והערבים היו שולטים כאן תאמינו לי שהייתם יוצאים לרחובות והיו הורגים אותכם היו הורסים לכם תבתים והכול עד שהייתם עוזבים תבית שלכם............ אז עכשיו זה לא רק שאנחנו לא עושים את זה לנו הבהמות האלה שהם מיעוט כאן מרשה לעשות כאן בלאגנים לירות קסאמים לזרוק אבנים ולהרוס דברים וכול שאר הדברים הרעים......... ואתם עוד מנסים להגן עליהם זה לא הם אשמתם זה החינוך שלהם....... 90 אחוז מהערבים כולל ערביי ישראל הם אנשים רעים בלי לב חיות אדם שצריכים לעבור שואה ודברים יותר גרועים רק ככה הם ירגשו ויחוו איך הם מתנהגים עם הרוע שלהם ואני לא מגזים שאני אומר 90 אחוז |
[דאבל
|
ציטוט:
ששון, איך שדיברת אני באמת מצטער שהגבתי לך... אתה לא שווה את זה. אסקימו, לך לישון על האף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא רואה אחרי כל פיגוע שלהם/ או אחרי כל פגיעה שלנו בהם איך שכולם שם צועקים מוות ליהודים? אתה לא רואה איך כל פעם שישראלי בטעות נכנס למקום של ערבים בירושלים/ או כל מקום אחר בארץ(שלנו) איך עושים עליהם לינץ?? כך דוגמאות.. שני הפקחים.. או קצת לפניהם היה איזה חיל שניכנס בטעות אם האוטו שלו לעזור של ערבים עשו בו לינץ ויש עוד מלא דוגמאות..בשורה התחתונה הם רוצים להשמיד אותנו |
ציטוט:
אני מצטט את עצמי..זאת הייתה התגובה שלי בפוסט הזה "לא מבין למה להרוג...למה מה זה עזר להם....הרגו אותה..עכשיו מה? איזה גועל נפש של אנשים" הדעה שלי היא כזאת הנושא...לא רוצה ליפגוע סתם באזרחים חפים מפשע, אבל אם זה מה שצריך אז לעשות את זה באבועבוא....כי זה או אזרחים שלנו או אזרחים שלהם..שהם תוקפים אותנו (את האאזרחים שלנו) מבתים של אזרחים שלהם..אז צריך לפוצץ את כל האזור כדי להגן על האזרחים שלנו... לא יפה נפש ולא בטיח |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ