![]() |
ציטוט:
ניר-תראה בעמוד הראשי תמונות ממר צפון. |
ראיתי לא מצאתי
זה ההוא השחום שבתמונה שיש פה שארבל שם של כל ה 6 מתחרים זה ההוא מצד ימין של אור? |
http://www.israel-muscle.com/display...lbum=4&pos=270
בתמונה הזאת מאור מזכיר את קולמן :( איפה אני ואיפה הבחור הזה ... |
פיי איזה זקופי גב
|
יאאלהה גם כשהוא לא חטוב ויבש תראו איך רואים את כל הפרטים בגב
|
ציטוט:
אבל איפה הוא ואיפה קולמן חחחחחח בכלל איפה קולמן ואיפה הבודיבילדינג הישראלי?!?!?!?! |
ציטוט:
זאת הייתה דוגמא ,הוא רחוק מלהיות מאסיבי כמו רוני ,אבל תסתכל על תמונות של רוני מתחילת הדרך ,הגב של מאור מזכיר את הגב שלו בקטנה. |
זרזד נראה מדהים. לפי דעתי שיצא לחו"ל, כבר אין לו מה לחפש פה...
|
מזל טוב לשניהם, כל הכבוד גם למישל על הראשון וגם לאור על השני, עלו והצליחו
|
מאור מדהיםם יתן לנו הרבה כבוד בחו"ל
|
המבנה האנטומי של מאור מזכיר מאוד את של רוני קולמן.
שימו לב לידיים,גב,חזה,רגליים - כמובן לא מבחינת גודל, אלא צורה ויחסים. |
ציטוט:
אבל מי זה הענק אם החולצה שחורה של fox ? |
ציטוט:
בהחלט ענק! |
ציטוט:
מצטער שלא יכלתי להגיע בסוף, ראית בעצמך שלא היה לי ולנתי איך =/.. אבל סחתיין על המקום2 זה מכובד מאוד ועוד יש שיפור ענקי מהתחרות של שנה שעברה.. התמונה שלך עם ארבל רואים כמה אתה חטוב ומיובש אחי .. סעמק איזה ידיים.. גם אני רוצה חיחעחיחע..:bow: שמתי לב לרגליים שלך בתמונות שהם התחטבו מאוד.. :) בקיצור אחי יש לך יכולות ענקיים.. יאללה סוף שנה לוס אנג'לס אני ואתה.. :) |
ציטוט:
אני רק מציע לך שאתה טס ללוס אנג'לס תבקש מקום לנכה כי זה מה שיקרה לך אחרי שאני אפגוש אותך על הליכלוכים שלך אז אתה תשלם ביוקר מתוקי וגלעד לא שוכח ובטח שלא סולח:happy: :yup: :winked: ועל הליכלוכים בפורום שרירים לפני יומיים אתה באמת תצטער:yup: נחמד מצידך להתחזות לאור ולהכנס לשם לקלל אותי ועוד אנשים חחח אחי יעשו בך לינצ' בסוף מה הסרט שלך?!:laughing: נ.ב אין לך מה להגיב לי כי לא משנה מה תגיד אני לא אשנה את דעתי בנושא! רק הזכרתי לך שיש לנו חשבון קטנטן:flowers: שלא תברח הא?חח יאלה יום טוב בנתיים ,אור שוב פעם כל הכבוד אחי:ok: |
ציטוט:
נראה לך אין לי חיים חוץ מהפורום הזה? אני נכנס פעם בחודש לפורום וגם זה אולי.. כנראה מישהו ניסה לחם אותך יותר עליי.. תנסה לראות את זה לבד.. ותשלח לי בבקשה לינק של הליכלוכים כמו שאתה אומר אני רוצה לראות.. ועוד משהו... בחייאת תפסיק כל הזמן לנסות להרביץ לי מה אתה ילד קטן.. באמת אין לי מושג על מה אתה מדבר על הליכלוכים האלה.. תשאל את אור אם הוא חושב שזה אני ותיראה לבד.. אור מכיר אותי מצויין.. אני לא משחק בקקה אין לי זמן וזה וכוח ויום טוב גם לך.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עזוב אחי אל תיתערב בזה. |
גלעד אני מבקש ממך לא לערב פה עניינים מפורומים אחרים ,תאכלס ? זה לא מעניין אף אחד.
אתה רוצה להרביץ לאלון ? תרביץ לאלון,שיהיה בכבוד. אל תפרסם את זה בפורום ,זה לא עניינו של אף אחד פה. |
ציטוט:
חולה על התגובות שלך אחי :laughing: :laughing: עזוב אותך שטויות אחי, אל תתיחס .... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ