ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   לוגי אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   MASS Log (https://israelbody.com/showthread.php?t=28977)

denous 22-04-08 23:40

עדכון לא עדכנתי מזמן :]
שקילה אחרונה 78.5 ! אבל זה היה אחרי על האש לא נחשב יום אחרי נשקלית היה 77.6 משמע עלייה של 300 גרם ככה מצווין בשבילי :]
אין כמו מאסה !
עוד מעט אני אעלה תמונות אני מרגיש שממש השתפרתי !
התחלתי Abcde תוכנית פצצה בחיים לא היה לי כזה דומס בכל שריר פאמפ מטורף עם הנו-אקספלוד קצת קשה לבצע דבר אחרי דבר כמו יד קדמית אחרי כתפיים למשל אבל מסתדרים ממליץ על התוכנית עוד חודש נעדכן אם אני מקבל גירוי טוב או לא :]
דרך אגב עוד פחות מחודשיים חיטוב שואף להגיע למשקל 80+ !
ביינתים מעריך את עצמי 15 אחוז שומן ככה אני מקווה חלק מהעור מתחיל להעלם נשאר די הרבה אבל פחות ממה שהיה ! :}
חייב להגיד החדר כושר הזה באמת שזה אחד הדברים הכי חשובים לי בחיים בלעדיו לא יודע מה היה הולך....!
חג שמח וכשר לכולם אנשים !!!

Blabla144 23-04-08 05:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous
עדכון לא עדכנתי מזמן :]
שקילה אחרונה 78.5 ! אבל זה היה אחרי על האש לא נחשב יום אחרי נשקלית היה 77.6 משמע עלייה של 300 גרם ככה מצווין בשבילי :]
אין כמו מאסה !
עוד מעט אני אעלה תמונות אני מרגיש שממש השתפרתי !
התחלתי Abcde תוכנית פצצה בחיים לא היה לי כזה דומס בכל שריר פאמפ מטורף עם הנו-אקספלוד קצת קשה לבצע דבר אחרי דבר כמו יד קדמית אחרי כתפיים למשל אבל מסתדרים ממליץ על התוכנית עוד חודש נעדכן אם אני מקבל גירוי טוב או לא :]
דרך אגב עוד פחות מחודשיים חיטוב שואף להגיע למשקל 80+ !
ביינתים מעריך את עצמי 15 אחוז שומן ככה אני מקווה חלק מהעור מתחיל להעלם נשאר די הרבה אבל פחות ממה שהיה ! :}
חייב להגיד החדר כושר הזה באמת שזה אחד הדברים הכי חשובים לי בחיים בלעדיו לא יודע מה היה הולך....!חג שמח וכשר לכולם אנשים !!!

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

bundy 23-04-08 13:04

צא מהסרט, מהתנונות שראיתי אתה לפחות 11 אחוז שומן..

The Sun 23-04-08 13:06

אתה עומד על 13% אסף. ואתה תותח ואתה יודע שאני חולה עלייך.

denous 23-04-08 13:08

חחח איזה נשמות תודה אנשים ונראה אני חייב כבר למצוא קליפר כדי לדעת בערך איפה אני עומד...!
מת עלייך קורן !!!

bundy 23-04-08 13:14

תגיד אחי, כמה כסף אתה משקיע בחודש באבקות חלבון?

denous 23-04-08 13:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי y2j
תגיד אחי, כמה כסף אתה משקיע בחודש באבקות חלבון?

פעם בחודש ? אין מצב...
אני לא אחד שלוקח את האבקה בבוקר לפני אימון או בלילה...
אין לי בעיה עם אוכל לוקח טונה או קוטג או משהו חבל לבזבז את זה ...
אז רק אחרי אימון לוקח סקופ ככה שזה מספיק לי לכמה חודשים טובים משהו כמו 4-5 לפעמים...

bundy 23-04-08 13:34

אז 400 שקל בערך ל5 חודשים.. נשמע לא רע.. והסקוף הזה אחרי אימון, הוא תורם במשהו? מה ההבדל אם אחרי אימון תאכל טונה?

The Sun 23-04-08 13:35

אין הבדל.
יותר טעים ויותר נוח זה הכל, אני לדוגמא לוקח את החלבון בשייק כי הבית שלי נמצא 10דק באוטו ולא תמיד יש לי אוטו ואז זה לוקח לי 40-50 דקות עד שאני מגיע הביתה... אז יותר נוח לי לשתות שייק וזהו בלי למהר.

denous 23-04-08 14:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי y2j
אז 400 שקל בערך ל5 חודשים.. נשמע לא רע.. והסקוף הזה אחרי אימון, הוא תורם במשהו? מה ההבדל אם אחרי אימון תאכל טונה?

שמע אין הרבה הבדל כמו שאומרים...
אבל כמו שקורן אמר גם הרבה יותר נוח לא צריך להכין את זה לא צריך כלום שנייה לשתות וגם ככה שעה אחרי דופקים ארוחה טובה...
זה לדעתי א,ב של כל מתאמן צריך אבקת חלבון...
גם הספיגה יותר מהירה והוא מכיל עוד דברים לא רק חלבון יותר טוב לדעתי מאשר טונה או חזה עוף אבל אם אין אפשרות לקנות את זה אז כמובן אפשר טונה או חזה עוף או קוטג וכו'....

Rendi Orton 23-04-08 16:16

ואללה אחי,שמח שאתה נהנה בנאדם נשמה :)
בהצלחה אחי במסה,אתה דווקא נראה על 12-13% אפילו פחות :)
בהצלחה עם Abcde שמח שזה משפיע עלייך טוב :d

חג שמח אחי.

P-a-n-1-c 23-04-08 16:34

ציטוט:

שמע אין הרבה הבדל כמו שאומרים...
אבל כמו שקורן אמר גם הרבה יותר נוח לא צריך להכין את זה לא צריך כלום שנייה לשתות וגם ככה שעה אחרי דופקים ארוחה טובה...
זה לדעתי א,ב של כל מתאמן צריך אבקת חלבון...
גם הספיגה יותר מהירה והוא מכיל עוד דברים לא רק חלבון יותר טוב לדעתי מאשר טונה או חזה עוף אבל אם אין אפשרות לקנות את זה אז כמובן אפשר טונה או חזה עוף או קוטג וכו'....

:crazy:

Sugarzaza 23-04-08 17:31

התוסף היחיד שמתאמן צריך זה קריאטין, זהו

CriminaL 23-04-08 17:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
התוסף היחיד שמתאמן צריך זה קריאטין, זהו

גם,לא לכולם.

denous 23-04-08 18:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
:crazy:

:O
אמרתי משהו לא בסדר ?
וSUGRAZA קריאטין גם חשוב אני משתמש גם בקריאטין אבל לא יודע לדעתי אם הייתי צריך להחליט מה לקנות בכסף שלי או קריאטין או אבקת חלבון הייתי לוקח אבקת חלבון....

BodyKilo 23-04-08 18:13

אללה בהצלחה אחשלי... אני רואה אתה מתקדם יפה.. תותח!
מחכה לראות אותך אחרי החיטוב הבא שלך ;]

P-a-n-1-c 23-04-08 18:23

ציטוט:

:O
אמרתי משהו לא בסדר ?
וSUGRAZA קריאטין גם חשוב אני משתמש גם בקריאטין אבל לא יודע לדעתי אם הייתי צריך להחליט מה לקנות בכסף שלי או קריאטין או אבקת חלבון הייתי לוקח אבקת חלבון....

אמרת משהו לא בסדר? תעשה חיפוש + תקרא נעוצים + תקרא קצת אשכולות ותבין שדיברת שטויות.

אבקת חלבון או קריאטין - חלבון אפשר להשיג מהמוצרים שעל המדף בסופר, קריאטין לא.

CriminaL 23-04-08 18:25

ציטוט:

אמרת משהו לא בסדר? תעשה חיפוש + תקרא נעוצים + תקרא קצת אשכולות ותבין שדיברת שטויות.

אפשר להשיג קריאטין רק אם בזין שלך לאכול מעל קילו בשר :11:

Rendi Orton 23-04-08 18:29

חחחחח הייתה לי את ההתלבטות הזאת..
בסוף לקחתי אבקה.

denous 23-04-08 18:40

ציטוט:

לא סתם רשמתי לדעתי אחי...
כמובן שאפשר להשיג חלבון וקריאטין לא אבל בלי שום קשר לדעתי אם אני הייתי צריך לבחור בין חלבון לקריאטין הייתי לוקח קריאטין אפשר לגדול גם בלי שניהם פשוט עדיף לדעתי חלבון...
ולא הבנתי מה שטויות במה שאמרתי ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:12.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ