ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   איך אתם חושבים להיתאמן שתיתגייסו לצה"ל (https://israelbody.com/showthread.php?t=27052)

zuko 10-01-08 15:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
קראת בכלל מי הקים את האתרים האלה??

1.זה ממש לא משנה את עבודות של האתר.
2.גם "המישתמטים" הפמניסטים ופצפיסטים הם חלק מהאוכלוסיה,מה לעשות.

SuzukiR 10-01-08 15:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zuko

גועל נפש שאת המצדיק תאנשים האלה ועוד מצטט אותם

SuzukiR 10-01-08 15:20

ציטוט:

אבל מה אתה לא מבין שאם יש לי פרופיל קרבי ואני לא רוצה להיות קרבי לא שואלים אותי?? אתה אומר מי שרוצה שיהיה ביחידה כזאת או אחרת, מה זה מי שרוצה?

מה אתה רוצה שאני יגיד לך אמרתי כבר צה"ל זה מערכת לא הוגנת לא הגיונית ומפגרת

P-a-n-1-c 10-01-08 15:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zuko

לדעתי להשתמט זו טעות, מהסיבה הפשוטה שלך תדע מה יהיה עוד 10 שנים. אולי יכניסו איזה חוק שמי שלא עשה צבא לא יקבל פנסיה? [אני סתם מקצין, אבל וואלה עם הממשלה של היום אני לא אתפלא אם יום אחד יגידו שמי שלא עשה צבא ישלשו לו את הארנונה]

וסוזוקי:
בדיוק. ובגלל זה מי ששם עליי זין אני אשים עליו כפול.

SuzukiR 10-01-08 15:28

ציטוט:

לדעתי להשתמט זו טעות, מהסיבה הפשוטה שלך תדע מה יהיה עוד 10 שנים. אולי יכניסו איזה חוק שמי שלא עשה צבא לא יקבל פנסיה? [אני סתם מקצין, אבל וואלה עם הממשלה של היום אני לא אתפלא אם יום אחד יגידו שמי שלא עשה צבא ישלשו לו את הארנונה]

וסוזוקי:

תשים אל תשכח שכרגע אתה מאוד קטן

גם אני ככה בגלל זה יש לי מטרות מסוימות בחיים ואני הולך על פי הן ויום אחד אני לא יהיה כזה קטן

P-a-n-1-c 10-01-08 15:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
תשים אל תשכח שכרגע אתה מאוד קטן

גם אני ככה בגלל זה יש לי מטרות מסוימות בחיים ואני הולך על פי הן ויום אחד אני לא יהיה כזה קטן

לא הבנתי

Veron 10-01-08 16:05

ציטוט:

יש לי ערכים. פשוט שיטחנו אותי בצבא זה לא ערך בשבילי. אני מוכן לשרת בצבא בתפקיד שאני יודע שאני אתרום בו ושאני רוצה להיות בו ולא בתפקיד שהצבא שם אותי שם. כן, אני מודע לקלישאה שאומרת "הצבא זו לא תוכנית לפי בקשתך", אבל על הזין שלי. למה אני צריך לסבול 3 שנים באיזה חור שלא רציתי להיות שם בזמן שאני סמוך ובטוח שיכלתי לשרת בתפקיד אחר שהייתי תורם מעל ומעבר לצבא, ולא מתוך חובה אלא מתוך רצון! אה? למה אני לא יכול ?

בוא אסביר לך למה.
1. הצבא זו לא תוכנית לפי בקשתך. הצבא זה לא קייטנה. אתה לא משתמש בצבא ככלי, הוא משתמש בך. תכניס את זה טוב-טוב לראש שלך - גוף ששומר על ביטחון המדינה לא יכול להתנהל כמו קייטנה שכל אחד יבוא ויבחר בתפקיד שהוא הכי יכול לתרום בו. למה? כי אז הדבר היחיד שיישאר במחסומים זה קירות בטון ממוגנים שבתוכם אין שום חייל.
2. כי מאות אלפי חיילים סבלו בחור שהם לא רצו להיות בו, כמו גם החברים שלך. עכשיו תורך לשבת ולטחון שמירות כדי שלא יכנסו לך כל יום 10 חוליות מחבלים למדינה.

בסה"כ, אתה לא רוצה לתרום. אתה יכול לזיין תשכל עד מחר על שחיתות, ממשלה מחורבנת, התנהלות דפוקה ובלה בלה בלה - הכל תירוצים כדי שתעביר את ה-3 שנים האלה בנוחיות ובכיף.

trx--->sus 10-01-08 16:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
הטענים בתותחנים בחורים גדולים כל היום עושים דדליפט עם פגזים, נקודה למחשבה D:

לאבא שלי היו המון כאבי גב מזה

zuko 10-01-08 18:32

ציטוט:

וסוזוקי:

בחיים לא יהיה לזה רוב כנסת אפילו לא קרוב לזה,מה סיבה הפשוטה שממשלה צריכה לדעוג לחברה החלשה יותר,אם תדפדף באתר תראה סטטיסטית ותתפלע לכמה אנשים יש פתור 21 רפואי/ונפשי בכיס.הרבה.

אני לא תומך בכלום אין לי דעה מוצקה לגבי הנושא,אבל מה כן,
אני בטוח שלא כל אחד מתאים לצבא, ויש בחברה הישראלית גם אנשים שנפשית לא יכולים להתגייס (תקרא את מספר המתעבדים בצהל באתר) וגם אנשים שלא יכולים להתגייס מסיבות רפואיות.
לכן לא יהיה רוב כנסת בחוק שפוגע באוכלוסיה.

sixpounder 10-01-08 19:11

ציטוט:

אבל מה אתה לא מבין שאם יש לי פרופיל קרבי ואני לא רוצה להיות קרבי לא שואלים אותי?? אתה אומר מי שרוצה שיהיה ביחידה כזאת או אחרת, מה זה מי שרוצה?

זה לא נכון לי יש 97, ואני לוקח עתודה, וגם שלחו לי זימונים להרבה תפקידים לא קרביים.

AmitMa 10-01-08 19:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
מה אתה רוצה שאני יגיד לך אמרתי כבר צה"ל זה מערכת לא הוגנת לא הגיונית ומפגרת

וואי נכון! עכשיו כשהגדרת את זה... זהו! אני לא הולך לצבא! ואז לא יהיה צבא! ואז לא תהיה מערכת לא הוגנת, לא הגיונית ומפגרת! ואז לא יהיה מי שיגן עלינו! ואז הערבים יפיסיקו לירות קסאמים ונחיה בשלום! או שלא...?!

AB6Killer 10-01-08 20:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zuko
בחיים לא יהיה לזה רוב כנסת אפילו לא קרוב לזה,מה סיבה הפשוטה שממשלה צריכה לדעוג לחברה החלשה יותר,אם תדפדף באתר תראה סטטיסטית ותתפלע לכמה אנשים יש פתור 21 רפואי/ונפשי בכיס.הרבה.

אני לא תומך בכלום אין לי דעה מוצקה לגבי הנושא,אבל מה כן,
אני בטוח שלא כל אחד מתאים לצבא, ויש בחברה הישראלית גם אנשים שנפשית לא יכולים להתגייס (תקרא את מספר המתעבדים בצהל באתר) וגם אנשים שלא יכולים להתגייס מסיבות רפואיות.
לכן לא יהיה רוב כנסת בחוק שפוגע באוכלוסיה.

זה ברור ששאנשים עם מגבלויות בריאותיות כאילו ואחרות לא התגייסו ..
אבל הבעיה היא שהרבה תופסים על זה תרמפ בכדאי לצאת מהצבא דבר הפוגע לבסוף בכולנו ,כל אילו שמשרתיים,בגלל זה אין מספיק אנשים בקרבי ובגלל זה השירות יותר קשה בגלל אותו החוסר וזה בסוף פוגע ככה או אחרת בכולם ,בגלל אותם משתמטים ,יש לי שתי חברים כאילו ..
אחד יצא כדי לעזוב להורים שלו ,אחד מהם חולה לב ..
השני יצא ,שיחק אותה דפוק ,(למרות שהוא אחד האנשים הכי חכמים שאני מכיר והוא לומד עכשיו במכללה) ,ויצא מהצבא יחסית בקלות ,עם לא הייתי מכיר אותו אישית איזה בן אדם הוא ושהוא יכול לתרום למדינהיותר מחוץ לצבא מאשר שהוא בפנים הייתי אומר שהוא חרא של בן אדם ,אבל לא .
הוא עשה בסכל,כן יש אנשים שלא מתאימים למיסגרת אולי מבכינה פסיכולוגית הוא לא מתאים לצבא זה גם יכול להיות (רופואי),יכול להיות בהחלט כאילו דברים אני לא שולל חס וחלילה,קורה שבן אדם לא מתאים למקום מסיום בגלל סיבות כאילו ואחרות אשר מוצדקות בדרך כזו או אחרת.
אבל אנשים אשר יוצאים כי קצת קשה להם או לא מתאים לה(ללא סיבה מוצדקת ) את זה אסור לקבל והם אותם חרא של אנשים .

Bullet 10-01-08 20:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
,( ויתרתי על הג'וב של כאחד היה חולם עליו,מנהל רשת בתוך בסיס,שאני הייתי אמור להיות בתוך בניין כמו מפעל הייטק ,להתעסק במחשבים,לצאת יומיות וכל זה),

אחי אתה ממש אבל ממש לא יודע לאיזה מקומות שולחים מנהלי רשת :laughing: , הם לא דומים לשום מפעל הייטק שתראה...

tipakess 10-01-08 20:12

אחי אני לא בטוח במה שאני אומר אבל נגיד ויש לך תוצאה ואז אתה רוצה להפסיק לגדול אז עושים פשוט תרגילים שעובדים על הגוף בלי משקל כבר כי זה רק לישמור אותו דבר נגיד אתה בצבא עושה שכיבות שמיה ריצות ודברים כאלה ואתה שומר על הגוף

zidan 10-01-08 21:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
אחי אתה ממש אבל ממש לא יודע לאיזה מקומות שולחים מנהלי רשת :laughing: , הם לא דומים לשום מפעל הייטק שתראה...

בעיקרון כן,אבל שדוד שלך סגן אלוף אז המצב משתנה קצת..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ