![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב גלעד איך שבא לך תיהיה בריא
אני עפתי לעל האש מטורף |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם אני!!!! |
אז אתם לא מראים לי איפה לכלכתי או רבתי?
|
ציטוט:
ולא משנה השתחצנות או לא..... 130 קילו ויד 50 ראוי להערכה. |
ציטוט:
אולג זה אני כן ? איך ביודיוק אתה יכול להגיד שאני משקיע כמו כולם ? אם לא ראיתה אותי בכלל לא ראיתה אותי מתאמן ובכלל אתה לא מכיר אותי ?! קיצר ALL SHUT UP AND START FUCKING SQUAT! |
שאולג יעלה תמונות זה עוד קרנפון שיסתום לכמה שחיפים פה תפה:diractor:
|
ציטוט:
בעסה איתך.....למה "קרנפון" אבל ?!?!?! ולמה רק לשחיפים ?:unsure: |
ציטוט:
|
ציטוט:
שמע אחי זה שיש לך יד 50 זה בן :):):):), אבל גם 39 זה גדול :) |
מה גדול ביד 39 בדיוק?
|
ציטוט:
אם אתה תרד לאחוז שומן נמוך, קרוב לוודאי שזה יהיה ההקיף שלך. ו39 ס"מ זה ממש לא קצת. |
להה לא נראה לי שזה יירד עד כדי כך
תחבר לאיסי אחי |
ציטוט:
שום דבר חדש תחת השמש חבוב. ;) |
האמת לאמיתה- אני מסכים עם אלו שאומרים שגנטיקה זה כמעט הכל, חד וחלק.
עידן צדק בהודעה המפורטת שלו ב100%, ואני אגיד לכם גם למה. בנאדם שיאכל, ישן, יתאמן הכל כמו שצריך אין סיבה בתאכלס שהוא לא יגדל ממש, השאלה היא עד כמה ביחס לאותו אחד שכן יש לו גנטיקה טובה ובנוסף לכך גם לא אוכל מסודר ועוד כל מיני שטויות ובקטע הזה הגנטיקה נכנסת הכי חזק. מי שבורך בורך, מי שלא אין מה לעשות. |
אני יש לי חרא גנטיקה
אקטומורף עם כתפיים צנומות אני אולי בחיים לא יאכל להשיג מבנה רחב וחזה רחב אבל מה שכן אני יוכל להגדיל את המבנה שלי לעומת איך שנראתי פעם זה שתי אנשים שונים אז חאלס לזיין תשכל עם התירוצים של "יש לי גנטיקה גרועה" ותתחילו להשקיע |
אתה יכול להגדיל את המבנה שלך, אבל אתה לא יכול להגיע לגודל של מישהו עם גנטקיה יותר טובה משלך.
|
אפשר להגיד שפחות או יוצר כל מי שינהג לפי תפריט ותכנית אימונים יתפתח לפחות קצת - אבל הכוונה של כל מהללי הגנטיקה (שאני נכלל בהם) היא שהגנטיקה קובעת בעיקרון עד כמה בן אדם יתפתח.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ