![]() |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חזקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו אבל לא:mellow: |
יורה ניראה לי אתה מפרק אותו מכות הוא שחיף לאללה לא?
|
ציטוט:
גם אם הייתי שחיף (ואני ממש לא :| ) יורי לא מרביץ לי או "מפרק אותי מכות" בגלל הרבה סיבות :) אבל בעיקרון אם אתה מהילדים הקטנים האלה וניראה שזה ככה אז כן הוא "יותר חזק מימני" :/ |
ציטוט:
|
וואווהוהווהוהוה!!!
יאללה מכות! אני כבר מזמן הייתי מחפש אותו אם הייתי מכיר אותו...^^' |
ציטוט:
הוא לא שחיף הוא נחמד +...רק יש לו בעיות...הוא דו מיני כזה הוא אוהב בנות ובנים... |
ציטוט:
ויאללה מספיק עם זה זה פוסט ליומולדת של איתי ! נהרס לו לגמרי =\ מזל טוב שוב איתי אפילו שעברו יומיים כבר P: ומצטער שוב שנהרס לך הפוסט |
מזל"ט.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני לא יכול לעשות את זה איתו :O יש לי חברה:jockey: עריכה: הבעיות שיורי התכוון אליהם זה בעיות בראש D: אני קצת ילדותי מידי :P |
ציטוט:
בחדר כושר בא עליי" יורי חמודי" וצובת אותי בלחי.... היה לנו איזה אחד בשם איוון בחדר כושר שעזב מזמן והוא עד היום מדבר עליו (8 חודש....) |
ציטוט:
וזה כי אתה חמוד יורי זה לא אשמתי שאתה ניראה ילד כיתה א' עם גוף של סוס :laughing: ואיוון זה היה הקטע שלך =] אני סתם אוהב להזיכר אותו (לכל מי שרוצה לדעת הם רבו בגלל זה איוון עזב היו להם בעיות בזוגיות :P) סתם יורי אבל אחלה גבר |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתםם אני מכיר את אופק מגיל 0 אני לא יכול לגעת בו |
ציטוט:
הוא היה דומה לניאו ממטריקס ואני יורי רבים כמו שאחים תמיד רבים זה כלום :P |
יורה באמא שלך תן לו מכות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תקרא תגובות לפני שאתה מגיב שטויות |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואופק קראתי את התגובות לא קפצתי ישר למסקנה שאתה צריך לקבל מכות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ