ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   שאלה|גוף גיטרה??יש תמונה (https://israelbody.com/showthread.php?t=22746)

Logout 31-10-07 22:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
התקשרו מכלי זמר...

חחחחחחחחחח ענקקקקקק...לא נעים לי לצחוק עליו כי גם ככה המצב שלו לא משהו (יעני של הגוף חח) אבל אחי הרגת אותיי:laughing: :laughing: :laughing:

Antonator1 31-10-07 22:04

הוא בעצמו הכניס לפה את כל עניין הגיטרות...

Logout 31-10-07 22:09

ציטוט:

הוא בעצמו הכניס לפה את כל עניין הגיטרות...

חחח גם בחתימה שלך יש גיטרה..... :laughing:

Antonator1 31-10-07 22:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
חחח גם בחתימה שלך יש גיטרה..... :laughing:

בס...:basketball::jockey:

yonip 31-10-07 22:18

אגב גיטרות ניראה לי אני קונה השבוע.. אני ואחותי רוצים להתחיל לנגן :}

d-undertaker 31-10-07 22:35

בואנה דימי וטוקיסטי מה הבעיה? Thaibox צודק ב90 אחוז. חובה בכל רוטינת אימונים את ה3 תרגילים האלה שבלעדיהם אי אפשר לבנות מסה בסיסית.

אני רואה את כל המכוערים עושים חזה בשיפועים של אחולמניוקי מדייקים בכל שטות ולאן הם מגיעים..ליד 36
אז חלאס להיות ראש קטן למה אני יפתח'ך תתחת חח

Antonator1 31-10-07 22:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי d-undertaker
בואנה דימי וטוקיסטי מה הבעיה? Thaibox צודק ב90 אחוז. חובה בכל רוטינת אימונים את ה3 תרגילים האלה שבלעדיהם אי אפשר לבנות מסה בסיסית.

אני רואה את כל המכוערים עושים חזה בשיפועים של אחולמניוקי מדייקים בכל שטות ולאן הם מגיעים..ליד 36

הדבר האידיאלי זה לעשות את כל או את רוב התרגילים הבסיסיים עם מוטות ולהוסיף תרגילים מורכבים עם דאמבלים.

toxicity 31-10-07 22:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי d-undertaker

אחי אני צחקתי
כל תגובה שני שלו הוא אומר תעשה סקוואט דדליפט ובלהבלה
אני יש לי אולי 2 מכשירים בכל התוכנית וגם זה אפילו לא..

ThaiB0X 31-10-07 23:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אחי התקשרו מהבלוקבאסטר אתה מאחר כבר בשבוע.. תחזיר את הסרט שאתה חי בו

סיפרת ת'בדיחה הזאת כבר מאה פעם

ציטוט ישן של גולן שמצאתי:

כשהתחלתי להתאמן ( לפני כשנה וחצי ) הייתי מעביר אימונים עם אדם מאוד מעניין, מאוד אינטנסיבי, הוא היה אומר לי בכל אימון ואימון "גולן, כל מה שאתה צריך לעשות זה דדליפט, סקוואט ובנצ' פרס".
הוא אמר לי תעזוב אותך מהנפות לכל הכיוונים וכל השטויות האלה, התרגילים הללו יבנו לך את הגוף, אני כמובן לא הקשבתי והמשכתי עם השטויות שלי, והיום לאחר שנה וחצי למרות שזה זמן מאוד מאוד קצר אני יודע שטעיתי, לאחר מחקר ושיחות עם אנשים מרחבי העולם הגעתי למסקנה שאין שום סיבה למתאמן מתחיל/טבעי שמטרתו גדילה/התחזקות לעבוד בצורה שונה מהצורה הבסיסית והיעילה ביותר לגוף, לגדול ככל האפשר!

Logout 01-11-07 00:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
סיפרת ת'בדיחה הזאת כבר מאה פעם

ציטוט ישן של גולן שמצאתי:

כשהתחלתי להתאמן ( לפני כשנה וחצי ) הייתי מעביר אימונים עם אדם מאוד מעניין, מאוד אינטנסיבי, הוא היה אומר לי בכל אימון ואימון "גולן, כל מה שאתה צריך לעשות זה דדליפט, סקוואט ובנצ' פרס".
הוא אמר לי תעזוב אותך מהנפות לכל הכיוונים וכל השטויות האלה, התרגילים הללו יבנו לך את הגוף, אני כמובן לא הקשבתי והמשכתי עם השטויות שלי, והיום לאחר שנה וחצי למרות שזה זמן מאוד מאוד קצר אני יודע שטעיתי, לאחר מחקר ושיחות עם אנשים מרחבי העולם הגעתי למסקנה שאין שום סיבה למתאמן מתחיל/טבעי שמטרתו גדילה/התחזקות לעבוד בצורה שונה מהצורה הבסיסית והיעילה ביותר לגוף, לגדול ככל האפשר!

אפשר לגדול ככה..אבל אם נוסיף עוד תרגילים אפשר יותר חח
לעשות אותם+ תרגילים אחרים..נשמע יתר טוב ויותר מעניין..(גיוון)

Danzig 01-11-07 01:40

בואו לא נפתח עוד פוסט אולד-סקול נגד ניו-סקול או הארדקור נגד מכשירים ובידודים, לבסוף, תרגיל בסיסיים כמו בנץ' בנט-אובר דדליפט וסקוואט צריכים לשמש כל אחד, ועם עזרה של תרגילים מבודדים זה לא יזיק ואפילו יועיל.

Hasa 01-11-07 07:54

אני לא מבין על מה אתם מדברים?
אני צריך לעבוד אם מכשירים או לא?
תיראו המאמן הביא לי למשל מכשיר שאני כאילו מרים את הידיים והמשקולות עולות המכשיר טוב?

Antonator1 01-11-07 09:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Hasa
אני לא מבין על מה אתם מדברים?
אני צריך לעבוד אם מכשירים או לא?
תיראו המאמן הביא לי למשל מכשיר שאני כאילו מרים את הידיים והמשקולות עולות המכשיר טוב?

יש לך עוד הרבה מה ללמוד...

kaga 01-11-07 10:00

דחוף למאמן הזה את המכשיר לתחת! אולי יהיה מזה יותר תועלת

///Efi/// 01-11-07 10:18

ציטוט:

כאילו בעיקרון הגישה הזאת של לעבוד רק עם מוטות באיזה 2 תרגילים זה באמת לא נכון. אני בעד הארדקור - אבל כמו שאמרת, הארדקור עד המוות לא עובד הכי טוב בבודיבילדינג. אבל זה עדיין לא אומר שצריך להסתמך על מכונות. הנקודה שלי היא שצריך גם לשלב תרגילים כמו מסור, לחיצת דאמבלים בשכיבה, פשיטות מרפקים וכפיפות מרפקים עם דאמבלים. להוסיף מעט לג אקסטנשן, מעט פלייס וככה בעיקרון. זה גם אימון הארדקור בלי הגזמות ועם גיוון. מה גם שאם את כל הסטים לשרירים גדולים כמו רגליים, גב וחזה תעשו באמצעות סטים כבדים של דדליפט, סקוואט ובנץ' - אפשר להזמין קדישא כבר עכשיו.

הראדקור זה תלוי במיתאמן, יש מיתאגרפים שיכולים ליגרום לאימון הכי צפונבוני אם מגבת ודאודרנט להראות קשוח!

Hasa 01-11-07 19:13

אחרי שנה בערך המותניים והבטן יהיו בערך באותו הקו?

והכתפיים יהיו הרבה יותר גדולות מהמותניים?

ThaiB0X 01-11-07 19:14

די עם השאלות קיטבג, תתאמן כבד, תאכל הרבה (מאוד), ויהיה בסדר

Cortex 01-11-07 19:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Hasa
אחרי שנה בערך המותניים והבטן יהיו בערך באותו הקו?

והכתפיים יהיו הרבה יותר גדולות מהמותניים?

חחח חפרן שאל את זה לפחות 20 פעם

sagi10 01-11-07 19:56

hasa - יכול להיות שתוך חודשים כבר המצב יתאזן ויכול להיות יותר..
תבדוק ותגיד לנו כמה זמן לקח .

Or_E16 01-11-07 23:25

חחחחחחח גוף גיטרה איזה סטלן
בנאדם אתה חייב להתחיל להתאמן !@!!!
אתה ניראה בכלל לא טוב.
תאכל כמו שצריך,תתאמן ותישן ותפרסם תמונה אחרי כמה חודשים.
בהצלחה :]

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:29.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ