ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   מי אמר אני ולא קיבל?! קרייזלר יד 45 משקל 93 (https://israelbody.com/showthread.php?t=20417)

אליאב קרייסלר 01-10-07 18:21

עוד דבר תודה לכל אלה ששמו לי מוניטין כמו שכתבתי למעלה אני מעריך פה את הרוב אבל יש פה גם כאלה שצריכים ללמוד דבר או שתיים בפיתוח גוף לא נורא כולם מתחילים מאיפה שהוא רק מה תנו כבוד לאלה שמשקיעים עכשיו אני מבין למה אנשים מכחישים שהם על סייקלים למה פה בארץ לא יודעים לתת לזה כבוד קוראים לזה רמאות מה רמאות בבנאדם שנותן את הבריאות שלו בתמורה למשהו

d-undertaker = צודק אני נורא נוזלי , אבל אתה שוכח שהסייקל עוד לא נגמר ותקופת ההפצצות עוד לא הגיעה לתומה... למרות שאני יודע שאני לא יהיה יד 45 יבש אין מצב אפילו...
לגובה שלי ולגיל שלי זה פשווט לא ריאלי לחשוב על זה

SiX PACK 01-10-07 18:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
עוד דבר תודה לכל אלה ששמו לי מוניטין כמו שכתבתי למעלה אני מעריך פה את הרוב אבל יש פה גם כאלה שצריכים ללמוד דבר או שתיים בפיתוח גוף לא נורא כולם מתחילים מאיפה שהוא רק מה תנו כבוד לאלה שמשקיעים עכשיו אני מבין למה אנשים מכחישים שהם על סייקלים למה פה בארץ לא יודעים לתת לזה כבוד קוראים לזה רמאות מה רמאות בבנאדם שנותן את הבריאות שלו בתמורה למשהו

d-undertaker = צודק אני נורא נוזלי , אבל אתה שוכח שהסייקל עוד לא נגמר ותקופת ההפצצות עוד לא הגיעה לתומה... למרות שאני יודע שאני לא יהיה יד 45 יבש אין מצב אפילו...
לגובה שלי ולגיל שלי זה פשווט לא ריאלי לחשוב על זה

מה אה מזלזלז במדע אחי, הכל אפרי אם תרצה אין זו אגדה יש לך גניטקה שמאפשרת לך לייות פרא אדם

לפי דעתי יש לך את הגנטיקה הכי יפה בפורום, וכבר אמרתי לך את זה.

טלכהן 01-10-07 18:42

אני אמרתי לך את בצחוק אל תעלב אחי
בהצלחה לך בפיתוח הגוף
בכל מקרה תגיע רחוק

shay 01-10-07 20:09

הרסתם עוד אשכול

אליאב כל הכבוד

ran_z 01-10-07 20:17

אליאב אני מצטער הפוסט שלך יהיה נעול לזמן קצר, הדיבור שהלך פה ובכלל בזירת הגולשים היום ממש מתחת לכל ביקורת, ותכף השעיות יתחילו לעוף פה באוויר, לאחר מכן הפוסט יפתח שוב.
איתך הסליחה.

אליאב קרייסלר 01-10-07 21:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
אליאב אני מצטער הפוסט שלך יהיה נעול לזמן קצר, הדיבור שהלך פה ובכלל בזירת הגולשים היום ממש מתחת לכל ביקורת, ותכף השעיות יתחילו לעוף פה באוויר, לאחר מכן הפוסט יפתח שוב.
איתך הסליחה.

האמת ביקשתי כבר מכמה מחברי המנהלים לטפל ולמחוק פה הודעות אבל אני רואה שאתה הקדמת אותם. תודה על המחיקה של ההודעות הלא ראויות בכל מקרה אחי.

ואן דאם 01-10-07 21:22

איזו רמה גבוהה... פשוט כייף לראות...
כל הכבוד אחי.. שיהיה בהצלחה.. אני מאמין שעוד ישמעו עליך הרבה בארץ ..
ואל תתייחס למה שאומרים לך.. יש אנשים שלא מבינים מהחיים שלהם כלום... תמשיך להפציץ :sbb4:

אליאב קרייסלר 01-10-07 21:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ואן דאם
איזו רמה גבוהה... פשוט כייף לראות...
כל הכבוד אחי.. שיהיה בהצלחה.. אני מאמין שעוד ישמעו עליך הרבה בארץ ..
ואל תתייחס למה שאומרים לך.. יש אנשים שלא מבינים מהחיים שלהם כלום... תמשיך להפציץ :sbb4:

חח יש לנו מזל שהמנהלים שמו לב לפוסט אחרת היית רואה באמת כמה אני מתייחס לכל מה שאומרים לי ...
תודה רבה על התגובה אחי נעים מאוד לשמוע כאלו דברים

YOG558 01-10-07 22:09

ואלה כפרה שתהיה בריא ישור ערבות סיאמי דבר כזה לא ראיתי יאחושקשוקה אחד הקרנפים שראיתי פה עשית עבודה טובה בהצלחה בהמשךך

2pac2 01-10-07 22:23

יה מפלצת
המטרה שלי להגיע עד לאיפה שאתה עכשיו אולי קצת יותר

אבל אתה עושה את זה גם בשביל בנות? אם אתה ממשיך עוד שנה שנתיים זה לא יהיה יותר מדי (אני מדבר מבחינת מה שבנות חושבות)

אבל באמת אחי מעריץ אותך על מה שהגעתה, לא נראה לי בשנים הקרובות אני יתקב לזה

בהצלחה בהמשך :]

danino 01-10-07 22:37

אליאב אני יגיד לך דוגרי על פי התמונות אני רואה שיש לך בהחלט נתונים מרשימים למרות הנוזלים בגוף, אבל אני חושב שהסייקל שעשיתה הוא מאוד מיותר בגלל שבגיל 17 הגוף מייצר הרבה טוסטרון ואתה יכול להמשיך לגדול יפה גם טבעי
דבר נוסף אתה עוד שנה גם מתגייס לצבא ושם אומרים שלום לפיתוח גוף
זה לא שאני נגד לקחת חומרים אני דווקה בעד אבל במקרה הזה נראה לי זה מיותר לחלוטין...

אליאב קרייסלר 01-10-07 23:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danino
אליאב אני יגיד לך דוגרי על פי התמונות אני רואה שיש לך בהחלט נתונים מרשימים למרות הנוזלים בגוף, אבל אני חושב שהסייקל שעשיתה הוא מאוד מיותר בגלל שבגיל 17 הגוף מייצר הרבה טוסטרון ואתה יכול להמשיך לגדול יפה גם טבעי
דבר נוסף אתה עוד שנה גם מתגייס לצבא ושם אומרים שלום לפיתוח גוף
זה לא שאני נגד לקחת חומרים אני דווקה בעד אבל במקרה הזה נראה לי זה מיותר לחלוטין...

בחור נורמלי מייצר 20-23 מקסימום טסט' ביום...
חחחחח אני דוחף 500 בשבוע איך אפשר בכלל להשוות את זה לרמה טבעית זה לא כמו בוסטרים שמעלה את זה למקסימום של היכולת...

אליאב קרייסלר 01-10-07 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 2pac2
אבל אתה עושה את זה גם בשביל בנות? אם אתה ממשיך עוד שנה שנתיים זה לא יהיה יותר מדי (אני מדבר מבחינת מה שבנות חושבות)

בשביל בנות לא עשיתי ואני גם לא יעשה , בנות התלהבו מהגוף שלי כשהייתי גם בן 14 וחצי חטוב אש...אבל זה לא אומר כלום.
אני עושה את זה כי זה משהו שאני רגיל לעשות כבר מגיל 11 והאמת אני לא זוכר איך זה להעביר שבוע בלי לדפוק אימונים ולאכול כל שעתיים וחצי שלוש.

אני לא יודע עד כמה אתה מבין בנתונים והיקפים אחי :):):):) בוא נאמר שהתגובות של ''זה מוגזם'' התחילו לבוא כבר כשהייתי בכיתה י'...

אבל שמע בתכלס הכל תלוי אם אתה בשייפ או לא להיראות גדול מדי במצב של חיטוב וייבוש זה לא ריאלי כי צריך באמת אבל באמת הרבה מסת שריר בשביל להיות גדול מדי יבש וחטוב אש...

ויש חברה שדווקא מתלהבת מזה חבל על הזמן

ניגרי ענק 01-10-07 23:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
בשביל בנות לא עשיתי ואני גם לא יעשה , בנות התלהבו מהגוף שלי כשהייתי גם בן 14 וחצי חטוב אש...אבל זה לא אומר כלום.
אני עושה את זה כי זה משהו שאני רגיל לעשות כבר מגיל 11 והאמת אני לא זוכר איך זה להעביר שבוע בלי לדפוק אימונים ולאכול כל שעתיים וחצי שלוש.

אני לא יודע עד כמה אתה מבין בנתונים והיקפים אחי :):):):) בוא נאמר שהתגובות של ''זה מוגזם'' התחילו לבוא כבר כשהייתי בכיתה י'...

אבל שמע בתכלס הכל תלוי אם אתה בשייפ או לא להיראות גדול מדי במצב של חיטוב וייבוש זה לא ריאלי כי צריך באמת אבל באמת הרבה מסת שריר בשביל להיות גדול מדי יבש וחטוב אש...

ויש חברה שדווקא מתלהבת מזה חבל על הזמן

גישה נכונה ובוגרת.
אכן, כשאדם חטוב נורא, גם אם הוא גדול, רוב האוכלסיה הנשית תתלהב ממנו.
אנחנו הרי לא מדברים כאן על מרקוס רול.
במאסה, יגידו לך שזה מוגזם, אבל רק בגלל שהם לא מבינים שמדובר בתהליך, או נכון יותר - לא מבינים כלום.
"להתאמן בשביל בנות" זו טעות גדולה.
אתה יכול לרצות להרשים בנות, זה בסדר גמור, אבל אתה צריך להתאמן בשביל עצמך.

Meir787 01-10-07 23:43

תקבל עצירות אמן, ידיים של שור אחי. כל הכבוד!!

BlueNinja 01-10-07 23:43

קיצר אליאב?

שים זין אחד גדול למה כל אלה שאומרים לך שאתה לא נראה טוב? רק מקנאים שיהיה לך חלק קטן ממה שיש לך.

קיצר קרייסלר אתה ענק! אתה רק בן 17 אחי.. אתה הולך לשייטת נכון? ואין אחי אתה מדהים הגעתה להשגים שאנשים חולמים עליהם! תמשיך ככה ישלך עתיד כל כך גדול בפיתוח גוף.

r0y 02-10-07 00:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BlueNinja
קיצר אליאב?

שים זין אחד גדול למה כל אלה שאומרים לך שאתה לא נראה טוב? רק מקנאים שיהיה לך חלק קטן ממה שיש לך.

קיצר קרייסלר אתה ענק! אתה רק בן 17 אחי.. אתה הולך לשייטת נכון? ואין אחי אתה מדהים הגעתה להשגים שאנשים חולמים עליהם! תמשיך ככה ישלך עתיד כל כך גדול בפיתוח גוף.

אתה הולך לשייטת?אתה תיהיה בכושר מספיק טוב..נראה לי קשה לרוץ עם 93 קילו עלייך חחח
אם אני יגיע למה שאתה עכשיו אני מרוצה :):):):)
ענקק

אליאב קרייסלר 02-10-07 00:09

:ohmy:
ציטוט:

פורסם במקור על ידי BlueNinja
קיצר אליאב?

חח לא איזה שייטת אחי , אני יהיה איזה מדריך כושר של כמה לוזרים גם נאכל כל היום וגם נדפוק אימונים נראה אם זה לא יתאפשר אני יוצא

עלוש 02-10-07 00:19

פשוט מטורף אחי :sbb4:
תמשיך לגדול ולגדול ולגדול .......

m4a1 02-10-07 00:20

נראה מדהים.. פשוט מדהים! נתונים פשוט מטורפים לגיל 17 ! אתה תהיה אחד החיות אחי

מוניטין :]]

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ