![]() |
אח שלי תהיה רגוע תאמין לי עדיף כמה שיותר דרגה גבוה שישפטו אותך מאשר איזה רב סרן שחושב תעצמו לאיזה רמטכל
עוד חודשיים אתה וחבר שלך תיצחקו על זה ותוכל להגיד הייתי בכלא חח |
ציטוט:
|
שמע בראסמי כול עוד הוא לא מאלה שמחשפים צרות, בכלא עושים די פאנן, יושנים, אוכלים, יושנים,אוכלים, ומתים משמעומם.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
היה איתנו בטירונות איזה הודי משוגע מדימונה, בזמן שאנחנו היינו קצת מחוץ למחנה (הלכנו למטווחים), הוא לא יצא איתנו וישב ונשאר באוהל, הוא שיחק עם הנשק ופלט כדור, לאחר מכן באו אנשים שעשו בדיקה אחר המסלול של הכדור שהוא פלט. בקיצור הכדור עבר כמה אוהלים ריקים (גם אני ראיתי את החור בכל אוהל שהכדור עבר בו) והסתיים בקיר, שחמש מטר ממנו ישב בדיוק אחד המ"כים (אותו מ"כ שיחק אותה קצת בטראומה שהכדור פגע סמוך אליו וקיבל שבוע חופשה בבית). בכל אופן אותו חייל קיבל רק 21 יום מחבוש (כן כן תאמין או לא) וזה לא היה העברה הראשונה שלו הוא ישב בכלא גם לפני על דברים אחרים. והוא נשפט במחנה 80 (עשינו את הטירונות בשטח אש 105 שזה שעה ממחנה 80, כל מי שהיה צריך להישפט היה יורד למחנה 80 להישפט שם). אגב גם 21 יום הוא לא ישב כי בכלא מקצרים לך זמן, אני זוכר הוא אמר לי הוא ישב 18 יום סה"כ. אז הנה לך קצת אופטימיות לפני המשפט. אבל בכל אופן זה היה בשנת 2001 ואין לי מושג מי שפט אותו שם, ככה שמה יהיה איתך אני לא יודע. |
ציטוט:
לבין ללכת בכוונה תחילה לאיזור, שאתה נחשב כעת זמנית כאזרח, עם נשק צבאי, להשתמש בו שזה אסור, להשתמש בו באזור שלא מוגדר כשטח אש, ועל זה אפשר גם להוסיף משחק בנשק. בכול מקרה במקרה של ההודי, הפליטה הייתה בטעות, הוא לא התכון לפלוט כדור, פה הבן אדם הלך מרצון לירות בנשק, למרות שידע שזה אסור. קיצר יש הבדל גדול בין 2 המקרים. זה כמו מישהו שנסע באוטו ובטעות דרס מישהו, לבין מישהו שיקח אוטו יסע על 180 בעיר ויעלה על המדרכה וידרוס מישהו. |
ציטוט:
אבל מה שהבחור מהטירונות שלי עשה היה לו פטנציאל להסתיים באסון הרבה יותר גדול ממה שדני עשה, לפחות דני הלך לאזור מדברי שומם לעשות את זה, הכדור שהחייל פלט אצלנו עבר 7 אוהלים והסתיים 5 מטר מראש של בנאדם, מזל שכולם היו מחוץ למחנה במטווחים, אם אנשים היו באוהלים באותו זמן סיכוי גבוהה שהיה אסון, לדעתי המקרה מאוד חמור, מה שדני עשה זה פשוט טיפשות. |
רן,הסיפור שלך הפיח בי אופטימיות מסויימת :)
|
ציטוט:
קצ'וק אחי אל תהיה אופטימי סתם כי אח"כ את תרגיש עוד יותר רע כשתקבל את גזר הדין. תלך לשם בידיעה שאתה יכול לקבל עונש גדול מאד ותתמודד עם זה אחי. |
... בסוף אתה עוד תגיד שזאת מתיחה
|
ציטוט:
בכל אופן אני לא כ"כ מסכים לאימרה שלך שהחייל יכול לטעון שהוא חדש והמפקדת לא הסבירה כראוי כיצד לפעול עם הנשק וזה לא היה במתכוון ויאמינו לגירסה שלו. הוא ישב באוהל כנראה עם מחסנית בהכנס שיחק עם הנשק ופלט כדור, אז מה המפקדת לא הסבירה כראוי, איך כן משחקים עם נשק בצורה נכונה? משחק בנשק זה משחק בנשק וכל חייל 72 שעות בצבא כבר יודע את זה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:):):):) מחשבה לעניין :) |
טוב חבר'ה,יהיה מה שיהיה,כלא אז כלא,אין מה לעשות.אם אוכל אעדכן עם מה שנסגר בעניין.שבוע טוב ואזרחות נעימה
|
ציטוט:
בהצלחה |
ציטוט:
הוא לא ישב שום כמה חודשים בכלא גג חודש ואני כולה צחקתי איתו מאיפה צצתה אתה ??? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ