![]() |
אתם אשכרה רבים כמו ילדים קטנים:closedeyes:
בולט חחח מוניטין |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בואו נרגיע את הרוחות
ולפני שנתחיל להניח בולבולים אחד על השני ,ננשום עמוק ,נרגע ,ונזכר באילו נפשות פועלות מדובר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שגיא יש הודעה אחת שלך שלא משלבת את המילים "חומרים" "סטרואידים" "להזריק"?
|
ציטוט:
|
שגית עזוב אותך שאתה מדבר שטויות לפחות תרשום אותם בלי שגיאות כתיב
|
ציטוט:
לבכות זה קטבולי |
ציטוט:
|
תנו דוגמאות על מתחרים בארץ שהם טבעיים בלי חומרים, אם יש..
תנו בשמות או במספרים.. ותגידו כל השאר אכן משתמשים בחומרים.. אגב סליחה על הבורות.. חשבתי שכל המתחרים אינם משתמשים בחומרים.. בכל אופן לפותח הפוסט, יש שיגידו שעשית טעות ויש שיגידו שעשית נכון שלא נכנסת לזה.. אני אומר, תלך לפי מה שאתה חושב שהוא נכון לך.. |
אחי אם הייתי במקומך הייתי מצפה שיתנו לי פה מוטיבציה וינסו לשכנע אותי לחזור אבל אני יגיד לך את האמת אחרי שקראתי כל מה שכתבת זה נראה לי הגיוני ונכון צריך לאהוב את הענף הזה מאודד!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כדי להשקיע בו כל כך הרבה ותמשיך להתאמן והלגיע לגוף יפה ולבלות במועדונים בהצלחה בהמשך
|
תנו לי להבהיר פה כמה דברים לכולם :
1) עומר טבעי 2) אני טבעי 3) חומרים זה טוב כל מי שטוען שאין רמה בלי חומרים שיביט סביבו היטב ויבין שהוא טועה , עם מזל אפשר להגיע רחוק...גם טבעי :sbb4: שגיא שמע אני אמנם בעד להיות חטוב כל השנה כמובן אבל אם אתה מתכנן לעלות לבמה , זה הזמן לקחת אוף סיזון רציני ותן לגנטיקה לעשות את שלה (להשמין הרבה או פחות) אני לא מדבר אלייך אישית אני מדבר בכלליות על כל בנאדם שרוצה להתחרות |
ציטוט:
תספר תספר על הסייקלים אנחנו יודעים כבר הכל |
ציטוט:
|
חבל סתם להתוכח ולחטוף עצבים זה כמו לכתוב לקיר
כל הודעה שלו חוזרת על עצמה והוא בטוח שהוא צודק אז שימשיך להתחרות כל שבוע ולקבל מקום אחרון |
יש לך ראש טוב אחי כל הכבוד
|
איזה צחוקים רצים פה
|
חחחחחחחח השגיר הזה הורס אותי מצחוק חחח גדול גדוללל(מה שגיא אף פעם לא יהיה אגב):laugh: :clap: :laugh: :clap:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ