![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה מצחיק ,אני מתאמן בהפוגות עכשיו בגלל הכתף שלי ,אבל עדיין גדל ומתחטב . |
ציטוט:
:jockey: |
לעע ביאסתם. לפני שבועיים קניתי אבקת חלבון של אפוטימום ...
|
ציטוט:
חביבי ,ביום שיהיה לי תקציב לGH,אני מחליף את הגרוטאה שאתה רוכב עליה בהראלי מתנה בשבילך. |
אני עכשיו באילת,אני אגיע
|
ציטוט:
מעולה. |
ציטוט:
אולי ביום שישי אני אגיע עם הR...:boxing: |
ציטוט:
צקצק ,עזוב את טילי המפשעה האלו , תשדרג להארלי |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם כן אתה לוקח אותי לסיבוב :flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איך אני מחכה לגיל 21 http://www.redlinemotorcycles.net/im...zf-r6-2006.jpg (R6...חלום) |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לך את זה חלום שלי חלום שלי באמא שלי זה חלום שלי יש מצב אם אני יבוא ביום שישי תיתן לי סיבוב אני יודע ליסוע מצויין על אופנועים !!! נסעתי כר על R1 אבל של ימאאה אבל הסוזוקי זה חלום שלי אני חולה על אופנועי כביש !!!! חלום שלי !!!!! יווו אני לא מאמין יש לך R1 אני פשוט לא מאמין איזה כיף לך אני גם רוצה !! יא רבק אוףףף אפילו הכינוי שלי זה לפי האופנוע הזה וואי חלום שלי איזה כיף לך יוו אני עדיין לא מאמין ...... איזה מניאק אתה .... יא רבק גם אני רוצה ... |
ציטוט:
R6 הרבה יותר חלש ולמה לחכות עד לגיל 21 אני רוצה ליראות שוטר מנסה לעצור אותי אם אחד כזה :) הדבר היחיד שמעקב אותי זה הכסף אבל יהיה לי זה שאלה של זמן |
Hell אחי
איזה בולמים יש לך בסוזוקי שיפרתה משהו תירשום פה את השיפורים שלך קניתה חליפה משהו ?! איזה סוג קסדה יש לך שפוך שפוך |
ציטוט:
ואחי לאופנוע ספורט ראשון לא צריך יותר מ600 אני מניאק אם אתה מנצל רבע מהיכולת שלו (ואני לא מדבר על קו ישר) |
ציטוט:
אני בכל מקרה להתחיל אם הסוגים הפחות חזקים עד שתיצבור נסיון ואז תיפנה לכלים החזקים יותר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ