![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם אני עשיתי היום חזה.. איזה פאמפ קיבלתי... באמא שלי, תענוג. |
אני גם משהו כזה, אבל אני לא בהכרח רעב בטירוף לגדול (למרות שאני גדל וזה משמח אותי) - אני פשוט שמח לקום כל בוקר, להסתכל במראה ולדעת שיש לי גוף טוב ושהצלחתי לעשות משהו עם עצמי.
|
אני לא הרבה זמן בחדר כושר
אבל אני נהנה באימונים אני רואה אנשים דוחקים יותר ממני אני אומר אם הוא יכול גם אני יכול וכל אחד זה אורגזמה בשל עצמה האוכל זה קצת יותר קשה לי(חיטוב) אבל באימונים אני משתגע מרוב שאני נהנה אני גם אוהב להסתכל על התותחים של החדר כושר מבצעים תרגילים שלא הכרתי וללמוד אותם גם באירובי אני נהנה רואה טלויזיה או שומע מוזיקה.. ולהגיד לכם באמת למה התחלתי? לא בשביל להיות רוני קולמן או ווין דיזל או כל זה באמת שבשביל עצמי נמאס לי ללכת לים ולהרגיש כמו הזקנים האלה נמאס לי לראות חברים שלי שהם עם מאסה טובה שאני לידם עם בטן גדולה בנות לא קשורות לזה באמת בנות זה יהיה בונוס אבל בוא נגיד כל הבנות שהכרתי אותן וזה בהתחלה נרתעו מאיך שאני נראה אבל יש לי ביטחון ואני בנאדם דיי מצחיק וזה כובש אותן בודיבילדינג (חיטוב ומאסה) זה בשביל עצמי אני לא רוצה להיות קולמן כי לפי דעתי זה מגעיל אבל אני רוצה להיות עם ריבועים ושרירים מפותחים אבל להישאר אנושי |
לא כול המכון בישביל הבנות !
יש קטעים כמו החיטוב הזין הזה שאני נימצא בוא ואפילו הוא יותר בישביל ההרגשה הטובה! המכון אצמו זה ביטחון עצמי ברחוב חחח ומניסיון זה עזר לי באגרוף אחד הפלתי מישהוא חח לא יודע אם זה מהכון או מהמכה שהיתה נכונה אבל שיהיה בקיצר ביטחון טיללים מביא לך !!! מיטיבציה לא תמיד יש אבל כשה באים אומרים לך פשש גדלתה בונה אתה סוס חחח אתה כולכה מחייך והולך למכון חח ! |
אני מקבל את המוטיבציה שלי מפווארליפטרים ורצון להיות חזק !
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל זה לאו דווקא נכון..... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני תמיד אומר שכשאתם הולכים לים ומשתזפים והגוף שלכם נראה בן :):):):) ובנות מתחילות איתכם
זה רק בונוס לאימונים שלכם ולקריעת תחת. |
לפני הסט להגיד לעצמך או אפילו קצת בקול:
"yeeeaahhh buddyyyy, light weight baby!!! duuuuu!!! hoo hoo! yeah!" |
ציטוט:
|
אתם באמת צועקים yeah buddy?
|
ציטוט:
חחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מזוז ציטט את אור שאמר:
לפני הסט להגיד לעצמך או אפילו קצת בקול: "yeeeaahhh buddyyyy, light weight baby!!! duuuuu!!! hoo hoo! yeah!" ואמר שהוא אומר את זה לפני סטים וזה עוזר. ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
חח אחי אמרתי משהו אחר בכלל... תקרא שוב תהודעה :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ