ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   פאדיחות בחדר כושר? (https://israelbody.com/showthread.php?t=14345)

Mazoz3 15-07-07 14:41

וואלה שום פאדיחה רצינית.. אני זוכר שבפעמים הראשונות שניסיתי לעשות סקוואט, נפלתי אחורה פעם אחת אבל קמתי תוך שניה ואף אחד לא שם לב חוץ מכמה לא מעניינים חחח.

gman 15-07-07 14:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
וואלה שום פאדיחה רצינית.. אני זוכר שבפעמים הראשונות שניסיתי לעשות סקוואט, נפלתי אחורה פעם אחת אבל קמתי תוך שניה ואף אחד לא שם לב חוץ מכמה לא מעניינים חחח.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח מי נופל בסקוואט לעזאזל XDD

Mr.Bazooka 15-07-07 15:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח מי נופל בסקוואט לעזאזל XDD

שחיפים חחחחחחחח סתם

שריר בתחת 15-07-07 18:09

הפדיחה הכי גדולה שהיתה לי במכון זה
שאחד עשה אם הדמבלים ביקשתי מימנו דמבל אחד והיתי צריך להחזיר לו אני בא להחזיר לו אז הוא מביא תיד שלו אז אני עושה לו כזה אתה רוצה אני יביא לך ביד?<
ועכשו בידיוק באותו רגע היו מלה אנשים פיתאום אני קולט הם מיסתכלים כזה איזה פדיחה ישר יצאתי מישם

עוד אחת אני עושה בטן פיתאום יוצא לי נוד ברחתי חחח

עוד אחת ליפני שבוע היתי במכון עכשו לא שתפתי תשייקר חודש פתחתי אותו היה ריח כזה מסריח אין הכי מסריח בעולם זרקתי את זה בפך באתי יום למחרת עדיין היה ריח במיזדרון באותו יום מי שעבר שם רץ חחחחחחחחחחחח

Yoshi-Moto 15-07-07 18:18

לא פאדיחה.. סתם קטע מצחיק..

הלכתי לשתות ועוד בן אדם ררצה, אז סימנתי לו עם היד כאילו "שתה אתה ראשון" והורדתי אותה בחזרה, המטומטם הזה הבין שרציתי ללחוץ לו יד והוא ייבש אותי אז הוא בא מושיט לי את היד שאני אלחץ לו אותה...

Deja Vu 15-07-07 18:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שריר בתחת
הפדיחה הכי גדולה שהיתה לי במכון זה
שאחד עשה אם הדמבלים ביקשתי מימנו דמבל אחד והיתי צריך להחזיר לו אני בא להחזיר לו אז הוא מביא תיד שלו אז אני עושה לו כזה אתה רוצה אני יביא לך ביד?<
ועכשו בידיוק באותו רגע היו מלה אנשים פיתאום אני קולט הם מיסתכלים כזה איזה פדיחה ישר יצאתי מישם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת פה

ThaiB0X 15-07-07 18:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס

הלכתי לשתות ועוד בן אדם ררצה, אז סימנתי לו עם היד כאילו "שתה אתה ראשון" והורדתי אותה בחזרה, המטומטם הזה הבין שרציתי ללחוץ לו יד והוא ייבש אותי אז הוא בא מושיט לי את היד שאני אלחץ לו אותה...

Lol אני מדמיין את זה ונקרע

Troya 15-07-07 18:31

1.הפלצתי בלג פרס ובדדליפט אבל בלג פרס הייתה אישה לידי והיא עזבה מהר את זירת הפשע
2.עשיתי חתירה כנגד פולי תחתון ונקרע הכבל
3.עשיתי לחיצת חזה עם דאמבלים והיה מוט W ליד הבנץ' כשסיימתי את הסט הספוטר האידיוט שלי הפריע לי ולא נתן לי להעיף את הדאמבל למטה וכשעזבתי את הדאמבל האצבע שלי נמחצה בין המוט W לבין הדאמבל שהיה 30 קילו לא יכולתי להמשיך את האימון בגלל הכאבים ובגלל שלא הצלחתי לסגור את היד אז עשיתי 10 סטים של פרפר במכונה כמו מפגר והלכתי הביתה
4. עוד מלא פעמים שחטפתי מכות בראש בכתף ובצלעות מכל מיני מוטות ומכשירים

Roei 15-07-07 18:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס

:):):):) ענק!!!!!!!!!!!!! זה הכי טוב שהיה פה עד עכשיו!!!!

F][_aMe 15-07-07 18:36

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי, אין אני לא מצטט כלום, אין מספיק מקום!
אני מתאמן רק שנה וחצי, לא קרה לי שום דבר מעניין...
כלומר, חטפתי כמה מכות בראש מהמוט של הלחיצת חזה כשניסיתי לשים עליו משקולות וכמעט נישקתי את הריצפה כמה פעמים בגלל פלטות שהיו על הריצפה, אבל שום דבר שמשתווה למה שיש לכם פה.

Mikeo 15-07-07 18:46

לא פאדיחה אבל עוד אחד מהקטעים המצחיקים:
הייה איזה ילד אחד שעשה את התרגיל לגב התחתון שאתה שוכב על הבטן ומחזיקים לך את הרגליים מאחורה, ואתה צריך להוריד ולהעלות את פלג הגוף העליון. אז אני בא אליו מקדימה באמצע הסט, מתחיל להוריד את המכנסיים, ואומר לו "תרד, תמצוץ, דני!" :blush:

tima999 15-07-07 18:53

נכון יש את המכשיר הזה של הקרוס?
אז פעם אחת שבאתי לעבוד על החזה בקרוס(שמתי 8 פלטות כל צד), עכשיו הקרוס עצמו לא היה מקובע לרצפה אז התקדמתי עם הכבלים יותר מדי קדימה ואיך שאני בא להתחיל לעבוד אני קולט כל המכשיר של הקרוס נופל קדימה. מזל שלא עברו אנשים באותו הזמן, למה עכשיו הייתי יושב בכלא חחח

tima999 15-07-07 19:04

Wtf?

יiסי 15-07-07 19:04

חחחחחח פדיחה משיעורי נהיגה:
פעם בסוף שיעור נהיגה תקעתי נוד של החיים ברכב של המורה באותו זמן תלמידה אחרת נהגה... האוטו נהיה מסריח ברמות תוך שניה הוא פתח חלון וצעק עליה: יה מסריחה חחח מה את אוכלת? (באותו יום היא אכלה מנות של הבית ספר) אז היא כזה בתמימות : "זה כנראה מהמנות שהביאו לנו בבית ספר" והיא אפילו לא הפליצה חחחחחחחחחחחח נשכתי לעצמי תלשון שעה ורבע לא להקיא מצחוק..

פדיחה מחד"כ:
פעם עשיתי לחיצת רגליים :) משקל ממש כבד התאמצתי חזק ופתאום עף לי נוד עצבני אבל בלי סאונד למזלי.. פתאום איזה ערס עבר לידיי הוא צעק "פיייייי כוסמו! מה זה?! קיבלתי סחרחורת איזה ריח חדר כושר של מסריחים מה אתם מביאים חמין למכון?"
חחחחחחחחח

פדיחה מהבית ספר:

לפני שבועיים היה לי מתכונת בספרות ב'... אמצע המתכונת כולם בשקטט מופתיי אין קול ואין רעש באוויר. "בווווווווווווווווופפפפפפפפפפפפפפפ!!!!!!"
נוד אחד החזקים שהיו לי אי פעם בחיים השתחרר , 29 מבטי תלמידים תמימים מופנים אליי , קללות , גידופים , פרצופים מהופנטים - הרגשתי פדיחה כזאת גדולה.... אפילו המורה הסתכלה עליי בשוק :)
(יום לפני עשיתי העמסת ציט :d)

tomerA 15-07-07 19:04

:mellow:

gad57 15-07-07 19:04

באן לאידיוט שמעלי...

Mazoz3 15-07-07 19:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
שחיפים חחחחחחחח סתם

:blush:

חחח עכשיו ראיתי שוב שרשמתי allsow..עשר דקות אני כבר צוחק פה :):):):)

Shady's_Soldier 15-07-07 19:21

מישהי ראתה אותי עושה סקוואט והחליתה לנסות גם וביקשה ממני להיות תומך, ועמדנו מאוד קרוב ואז חוויתי משהו טיבעי למישהו בגיל שלי (17) שמתחכך במישהי כוסית והיא הרגישה את זה :laugh:

tima999 15-07-07 19:59

ולזה אתה קורא פדיחה????????????!!!!!!!!!

Daniel-Barak 15-07-07 20:09

פאדיחה שקרתה לאחד המתאמנים, זה שהוא הלך ליד אחד ההליכונים בשורה וההליכון עבד והוא לא שם לב, ובטעות צעד אחד הוא עשה על ההליכון והוא עף והתגלגל לרצפה! המון קלטו את זה!

:jockey:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ