![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סבבה אפשר רמיזות פה ושם במיוחד כשזה בצחוק ובאווירה טובה אבל אתה לא רואה פה אפחד בא למישהי ופתאום אומר שהיא :):):):):):) נכון? |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש מחשבות ששומרים בינינו לבין עצמנו פאניק..:mushy: (או בינינו לבינינו). למשל לי ולקצ'וק יש שיחות נפלאות שאם בחורה רואה אותן זה סופנו עם בחורות. :bye1: |
ציטוט:
|
ציטוט:
שיחות של 2 בלילה על קוטג' :clap: |
ופאניק תמחק את ההודעה שלך לא יפה אחי..:)
|
פאניק
מאוד מאוד מאוד לא לעניין היציאה הזאת יש מחשבות שעדיף להשאיר בראש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שהבני זוג בהפרש כזה גדול ועוד בתקופה הזאת של החיים אין להם בכלל על מה לדבר.. |
טוב מה נפלתם על הבחורה יש מקרים יוצאי דופן לא כולם שרמוטות
|
גם אף פעם לא הבנתי את ה"פוזה " של הבנות האלו... מה את מתלהבת שאת עם גבר שכל מה שהוא רוצה ממך זה את החלק שבין החגים...
אלה אם כן היא באמת כמו שאמר פאניק מחפשת את זה... => מה שפאניק הזכיר.. |
:):):):) תכלס עזבו אותו חחח כאילו מה הוא אמר:| חח
מה החלטתם שאתם לא מוצאים בנות בreal life אז כולם רצים אחרי סנדרה? חחח סנדרה עצה תעשי מהם כלבלבים.. או סוסים כי חלק BB... |
ציטוט:
|
ציטוט:
כשהם מזילים ריר על כל תמונה של בחורה בלבוש מינימלי באתר אינטרנט, וצועקים לכל אחת ברחוב: כוסיתת!! |
ציטוט:
ובחור בן 20 גם לא יהיה עם ילדה בת 15 אם הוא לא מקבל סקס!! |
ציטוט:
לא יודע מה נסגר עם השכל שלך אחי, אבל תנסה לעשות FORMAT אולי זה יעזור. מה הקשר בכלל בין זה שמישהו מגן עליה ממה שפאניק אמר(שאגב היה ממש לא במקום), אם היא רוצה לצאת עם מישהו בן 20 - זכותה, לא משנה מה הסיבה תהיה - ואין לאף אחד זכות להגיד לה משהו על זה. ולמה אתה חושב שמישהו באמת ירדוף אחרי מישהי מהפורום, קשה לי להאמין שיש אנשים עד כדי כך משועממים. |
כל פעם הבחורה יוצאת שרמוטה הא???
די זה כל כך נמעס. גם אם הבחורה שוכבת עם הבחור, למה אסור?! אני לא מבינה! לכם לכם הכל מותר ומוציא לכם שם טוב, ולנו כל מעשה מוציא שם רע?!!!!!!!!!!! לא רק לכם מותר להנות!!! הבעיה שכשבחורה מקבלת קצת הנאה, ישר היא צריכה לקבל ייסורי מצפון אחרי זה, שייצא לה שם "רע", והבחור ההפך! הנושא הזה כבר חרוש...אבל זה תמיד ישאר ככה, תמיד הגבר יוצא בעל יותר זכויות, בעל יותר כח, בעל יותר כסף, בעל שם יותר טוב. תמיד! אויל כבר הייתה מהפכה, ונשים קיבלו יותר זכויות, אבל מה שבטוח, עדיין אין שוויון, ובקצב הזה, בחיים לא יהיה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ