ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אפרופו ערסים ועבריינים. (https://israelbody.com/showthread.php?t=11498)

- Idan - 05-06-07 18:22

אני לא רוצה לפתוח אשכול חדש כי יש כבר שניים כאלה, אבל שוב פעם עבריינים: מכות שנתפסו במצלמת אבטחה...

http://news.nana.co.il/Article/?Arti...493200&sid=126

DMX 05-06-07 18:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
בטח שאפשר, הילד הוא זה שעשה את המעשה לא האבא ולא האמא, הילד הלך ודקר לא אבא ולא אמא. ואל תגידו לי אזורי מגורים מצב כלכלי שיעמום כי כל זה לא תופס הוא יכול גם ללכת ולשחק תופסת עם כלבים ולא לדקור מישהו.

הבעיה היא הסרטים שמנפחים לילדים ת'שכל עם סרטי גאנג (באנג?) שחורים ותרבות ההיפ הופ שמהללת פושעים וגרמה לזה שיהיה "כבוד" (מישהו שומע באוויר HONER מAA??) ושאנשים יפחדו ממנו.

לפני זה הסכמתי איתך אבל פה לא כל כך, האשמה היא גם על ההורים גם על הילד וגם על משרד הקליטה והעלייה אבל אין לי כוח לזיין עכשיו ת'שכל ולהסביר למה אני חושב ככה .
בכללי אין קשר בין המדיה לפשעים שלו, זה נכון שהאתיופים מזדהים עם השחורים בארה"ב ועם תרבות ההיפ הופ אבל מה שמביא אותם לפשע זה הסביבה והחיים ברחוב , כי אם משפחה שחורה לא מרחוב עוני או מרכז קליטה תחנך את בנם כמו שצריך הוא יגדל ויהיה בדיוק כמונו..

Night_Wolf 05-06-07 18:34

ציטוט:

אההה טוב אתה אומר שההורים שלו לא דיברו איתו מגיל 3 כאילו? מה אתה חושב שכשהיתי קטן אמרו לי זה אסור וזה מותר? לא! זה ההיגיון האנושי שאומר מה אסור ומה מותר.

וכד"א שני ההורים שלי היו קצינים (אמא פרשה לפני אבא שעדיין לא פרש) ככה שהם לא בדיוק היו מסביבי כל הזמן.

עדין אחי למרות שההורים שלך לפי שתארתה אותם בתור קצינים שאלו אנשים בעל לוח זמנים די עסוק ולחוץ הם דאגו שאתה תגדל בבית טוב! שזאת אומרת בית שיש בו:תרבות,חינוך,נימוס ומעל הכל אהבה!
תחשוב שניה באיזה סוג טיפוס של בן אדם מדובר אחי שבגיל 15 25 תיקים במשטרה אני בטוח שהוא לפעמים היה מוצא את עצמו יושן ברחוב

Night_Wolf 05-06-07 18:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
אני לא רוצה לפתוח אשכול חדש כי יש כבר שניים כאלה, אבל שוב פעם עבריינים: מכות שנתפסו במצלמת אבטחה...

:clap: איזה יופי המדינה שלנו ניראת נהדר!
ד"א זה כלום אחי מקרים כאלו קורים כמעט כל יום רק חבל שאין בכל מקום מצלמות לתעד את זה!

goldBEN 05-06-07 18:56

ציטוט:

נכון לא היה לו את ההיגיון האנושי זה אשמתו או לא זה משהו אחר, אז עכשיו צצה השאלה האם אנחנו צריכים אנשים כאלה בחברה שלנו??

צריכים או לא, הם היו, הם הווים והם יהיו תמיד.
העולם שואף לאי סדר...

F][_aMe 05-06-07 18:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
העולם שואף לאי סדר...

תגובה פילוסופית ביותר בן. חבל שאני לא מצליח לתת לך מוניטין...
אני יותר אוהב לנסח את זה כ"רשע הכרחי". :bot:

slim shady 05-06-07 19:03

ציטוט:

נכון לא היה לו את ההיגיון האנושי זה אשמתו או לא זה משהו אחר, אז עכשיו צצה השאלה האם אנחנו צריכים אנשים כאלה בחברה שלנו??

אחי יש לך טעות קשה בתפיסה (לדעתי)... אין דבר כזה היגיון אנושי ההיגיון של הבנאדם נקבע לפי ערכים של טוב ורע שמקנים לו הסביבה הקרובה במקרה הזה ההורים... ההורים קובעים מה טוב ומה לא ואיך להתנהג ואיך לא זה בעצם חינוך .. בנאדם שלא קיבל את אותם ערכים ולא יודע מה טוב ומה רע.. (יש המבדילים פחות בין רע לטוב ויש שיותר תלוי בתפיסת החינוך) לא אשם..
לא יכולים להאשים אותך שגנבת אם לא ידעת שאסור... מבחינתך זה מותר ולגיטמי...(אני מכוונה מקצין)
אותו דבר בנאדם שלא קיבל חינוך הוא יודע שלא בסדר לגנוב אבל הוא לא מבין כמה רע זה כי ההורים שלו לא הסבירו לא כמה זה גרוע וחמור.. הוא לא יכול לדעת מה רע ומה טוב אם לא הסבירו לו...

:sleep:

slim shady 05-06-07 19:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי F][_aMe
תגובה פילוסופית ביותר בן. חבל שאני לא מצליח לתת לך מוניטין...
אני יותר אוהב לנסח את זה כ"רשע הכרחי". :bot:

ביהדות קוראים לזה:
"יצר האדם רע מינעוריו" :jockey:

F][_aMe 05-06-07 19:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
ביהדות קוראים לזה:
"יצר האדם רע מינעוריו" :jockey:

אשרייך. =]
אך אל תשכח כי "כל המוסיף גורע". למרות ש"רצונו של אדם-כבודו".
חפרתי, נראה לי בסוף נפתח לוג לחז"ל. :book:

סוליקו 05-06-07 19:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -

פתחו כבר נושא על זה חחח

slim shady 05-06-07 19:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי F][_aMe
אשרייך. =]
אך אל תשכח כי "כל המוסיף גורע". למרות ש"רצונו של אדם-כבודו".
חפרתי, נראה לי בסוף נפתח לוג לחז"ל. :book:

חח לא תתפוס אותי כמעט עם משפט שאני לא מכיר... אני מת על המשפטים האלה..
חשבתי באמת לפתוח אחד כזה.. :king:

F][_aMe 05-06-07 19:41

ציטוט:

חח לא תתפוס אותי כמעט עם משפט שאני לא מכיר... אני מת על המשפטים האלה..
חשבתי באמת לפתוח אחד כזה.. :king:

לך על זה. ואל תהיה כ"כ בטוח =] :whistle:

Danielllo 05-06-07 22:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
העולם שואף לאי סדר...

קבל משפט יפה - אם היה בעולם רק טוב, לא היה ניתן להבחין בין טוב לרע.

ran7 05-06-07 23:15

ציטוט:

אההה טוב אתה אומר שההורים שלו לא דיברו איתו מגיל 3 כאילו? מה אתה חושב שכשהיתי קטן אמרו לי זה אסור וזה מותר? לא! זה ההיגיון האנושי שאומר מה אסור ומה מותר.

וכד"א שני ההורים שלי היו קצינים (אמא פרשה לפני אבא שעדיין לא פרש) ככה שהם לא בדיוק היו מסביבי כל הזמן.

ההיגיון האנושי גם אומר שלא לכולם יש את אותו היגיון....

slim shady 05-06-07 23:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7

אהבתי... אירוני משו..

ran7 05-06-07 23:28

ציטוט:

אהבתי... אירוני משו..

חחח אני לא יודע איך המשפט הזה יצא לי בכלל.....

Gamerrrrr 06-06-07 08:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7

זה לא היגיון אנושי, אל תשתמש במושג כשאתה לא יודע מה הוא אומר, היגיון אנושי זאת היכולת הטבעית של כל אדם להבחין בין טוב לרע, בנאדם שאין לו היגיון אנושי הולך ומשמיד שבט אחר באפריקה או לחילופין עושה עבירות שיפתחו לו 25 תיקים פלילים

ran7 06-06-07 09:31

ציטוט:

זה לא היגיון אנושי, אל תשתמש במושג כשאתה לא יודע מה הוא אומר, היגיון אנושי זאת היכולת הטבעית של כל אדם להבחין בין טוב לרע, בנאדם שאין לו היגיון אנושי הולך ומשמיד שבט אחר באפריקה או לחילופין עושה עבירות שיפתחו לו 25 תיקים פלילים

טוב........ שמעתי את זה כבר....
מי אמר לך שאין לו היגיון רק בגלל שהוא שונה משלך?
נראה אותך חי בסביבה כמו שלו שמגיל 0 הוא גר באזור פשיעה,ואז תבוא תדבר איתי על היגיון..

slim shady 06-06-07 09:36

ציטוט:

אתה לא רוצה להקשיב ולקרוא את התגובות שלרשמנו פה וחבל... איפ אפשר לנהל דיון אם לא קוראים את הטענות של הצד השני..:huh:

Gamerrrrr 06-06-07 09:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
טוב........ שמעתי את זה כבר....
מי אמר לך שאין לו היגיון רק בגלל שהוא שונה משלך?
נראה אותך חי בסביבה כמו שלו שמגיל 0 הוא גר באזור פשיעה,ואז תבוא תדבר איתי על היגיון..

הוא בגיל 0 היה באפריקה, ובוא נגיד ככה שאם נלך לכיוון הזה אתם תפסידו בדיון.

סלים אני קורא את התגובות אבל יש פה כמה שלא יודעים לכתוב כמו שצריך, בלי סימני פיסוק, עם שגיאות כתיב, להודעות כאלה קשה להתייחס

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:19.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ