![]() |
אני לא רוצה לפתוח אשכול חדש כי יש כבר שניים כאלה, אבל שוב פעם עבריינים: מכות שנתפסו במצלמת אבטחה...
http://news.nana.co.il/Article/?Arti...493200&sid=126 |
ציטוט:
בכללי אין קשר בין המדיה לפשעים שלו, זה נכון שהאתיופים מזדהים עם השחורים בארה"ב ועם תרבות ההיפ הופ אבל מה שמביא אותם לפשע זה הסביבה והחיים ברחוב , כי אם משפחה שחורה לא מרחוב עוני או מרכז קליטה תחנך את בנם כמו שצריך הוא יגדל ויהיה בדיוק כמונו.. |
ציטוט:
תחשוב שניה באיזה סוג טיפוס של בן אדם מדובר אחי שבגיל 15 25 תיקים במשטרה אני בטוח שהוא לפעמים היה מוצא את עצמו יושן ברחוב |
ציטוט:
ד"א זה כלום אחי מקרים כאלו קורים כמעט כל יום רק חבל שאין בכל מקום מצלמות לתעד את זה! |
ציטוט:
העולם שואף לאי סדר... |
ציטוט:
אני יותר אוהב לנסח את זה כ"רשע הכרחי". :bot: |
ציטוט:
לא יכולים להאשים אותך שגנבת אם לא ידעת שאסור... מבחינתך זה מותר ולגיטמי...(אני מכוונה מקצין) אותו דבר בנאדם שלא קיבל חינוך הוא יודע שלא בסדר לגנוב אבל הוא לא מבין כמה רע זה כי ההורים שלו לא הסבירו לא כמה זה גרוע וחמור.. הוא לא יכול לדעת מה רע ומה טוב אם לא הסבירו לו... :sleep: |
ציטוט:
"יצר האדם רע מינעוריו" :jockey: |
ציטוט:
אך אל תשכח כי "כל המוסיף גורע". למרות ש"רצונו של אדם-כבודו". חפרתי, נראה לי בסוף נפתח לוג לחז"ל. :book: |
ציטוט:
|
ציטוט:
חשבתי באמת לפתוח אחד כזה.. :king: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מי אמר לך שאין לו היגיון רק בגלל שהוא שונה משלך? נראה אותך חי בסביבה כמו שלו שמגיל 0 הוא גר באזור פשיעה,ואז תבוא תדבר איתי על היגיון.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
סלים אני קורא את התגובות אבל יש פה כמה שלא יודעים לכתוב כמו שצריך, בלי סימני פיסוק, עם שגיאות כתיב, להודעות כאלה קשה להתייחס |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ