![]() |
איזה סוס, מאור אתה מלך,
אתם לא מאמינים איזה גנטיקה נדירה יש לילד הזה.............פשוט תותח. אגב אתמול מדדנו היקף יד ויצא שלי יש 41 ולמאור יצא 42.......... הלוואי לחברה שלי היה חזה כזה! (-: |
ציטוט:
חיכיתי שתגיב! תודה רבה אחי אבל אין מה להשוות לי יש איזה 10% ולך 6 ומשהו. |
ציטוט:
יש לך צבע גוף יפה, וגם לעומתי אתה פוטוגני........ אתה בא למכון היום? |
ציטוט:
בנוסף, היה נחמד אם היית מפרט קצת על כמה זמן לקח לך לעשות את השינוי, וקצת על השגרת יום שלך(אימונים, תזונה וכו') במהלך הזמן הזה. |
ציטוט:
עובד רגליים עוד מעט ב 6 וחצי בערך |
ציטוט:
לקח לי מעל שנתיים וחצי. ביום-יום מנסה כמה שיותר לטחון, לוקח גיינר של אופטימום. מבחינת אימונים: A- חזה בטן ותאומים B- גב ויד קדמית C- כתפיים ויד אחורית D- רגליים ותאומים אם יש עוד משהו שאתה רוצה לדעת אני יענה בכיף. |
נראה בסדר,שפר כתפיים וטריסייפס,ולך להסתפר אחי.
|
ציטוט:
חחחחחח סתם באמת גוף נדיר maor |
ציטוט:
קודם כל סחטיין על העבודה. אני מבין שלא עשית תהליך חיטוב אלא רק העלאה במסה ובלי להקפיד על תזונה מסודרת(פשוט לטחון?). אם כן - היותך אקטו עשתה לך רק טוב! גם במצבך היום אתה לוקח גיינר? |
ציטוט:
כן גם היום אני לוקח גיינר כי עדיין קשה לי לאכול מספיק. ותודה רבה |
ציטוט:
|
מתאמן בגו-אקטיב אשדוד? הלכת להתאמן היום נכון? הייתי בקניון וראיתי אותך בדרך :p
קיצור חיה אתה עריכה: בונא כמה אשדודים מתאמנים פה בגו-אקטיב?? יאללה כבר אני מת לחזור שבוע הבא לאימונים ולתפריט מסה ולראות את כולם במכון :P [אחרי חיטוב מחורבן שחוץ מגוף חמוד נשארתי שחיף :/] |
ציטוט:
להסתפר בקרוב. כרגע אני עדיין עם ארוך כי גם ככה עוד שנה צבא אז אם אני מקצר לא יהיה זמן בכלל להאריך. אז נשאר עוד טיפה עם ארוך ואז נוריד. |
ציטוט:
|
סוס אהבתי
גם אני בגו אקטיב אשדוד ראיתי אותך אתמול במכון.. |
ציטוט:
תבוא פעם הבאה נראה מי אתה |
הלוואי...
יפה מאוד!! הלוואי ואני הייתי ניראה ככה בגיל 17!!
הייתי ממליץ לך לשפר יותר את הפתיחה של הגב (תרגילים של משיכה מלמעלה: מתח, פולי וכו') לעבוד יותר חזק/יותר משקלים בכתפיים. ואני מאמין שאתה לא עובד חזק על הרגליים אם בכלל, אז כדאי שתתחיל משום שלא תוכל לפרוץ את הגבול בפלג גוף עליון אם לא יהיה לך פלג גוף תחתון! |
ציטוט:
חח אולי אתה זוכר עשיתי לידך אתמול יד עליון שעבדת על כתפיים (נראה לי) במוט עם המסילה הייתי עם מכנס קצר ירוק הריצר'צ כל שניה היה נפתח לי :blink: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובקשר לרגליים הבנתי את זה כבר לפני חודש ומשהו אז התחלתי לעבוד קשה עליהם. עוד כמה חודשים נראה מה המצב שלהם. בקשר לכתפיים כבר לקחתי לתשומת ליבי באימון האחרון ובאימונים הבאים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ