![]() |
ציטוט:
|
שאתה מנסה ללכת תמיד עם הבטן כמו של סבתא זקנה שתמיד תחשוב לעצמך(איזה שמן אני) .. :)
|
ציטוט:
חבל שאין לי כוח לעלות איזה תמונה שתתאים... שמע גם זה אחד החלשים וגם תיראה איזה הקפצה דפקתה כל פעם מגיע מפגר שמקפיץ תאשכול הזה... |
חח מה אכפת לך שהוא הקפיץ אשכול ענק לי ידעתי שהוא קיים בכלל
|
אתה יודע שאתה בודיבילד כשאין לידך אוכל תקופה ארוכה אתה מתחיל לחשוב לעצמך .. "המ.. מי פה נראה לי טעים ?"
חחחחחחחחחחחחחחח :p |
כשאתה מסתכל על אמא שלך מכינה אורז ושם לב שהיא לא שמה הרבה שמן
|
ציטוט:
|
שאתה היחידי בכיתה שמבין יותר מהמורה לספורט :confused:
|
אתה יודע שאתה רוצה באן כשאתה מקפיץ אשכול שיש עליו אבק ורושם משהו לא מצחיק כשאתה מנסה להצחיק .
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תביא מסן שלך גבר ^
|
מה זאת ההקפצה הזאת?!
|
אתה יודע שאתה בודיבילדר שבמקום למרוח קצפת על הבחורה בזמן סקס אתה מפזר טונה ?!@
חחחחח |
ציטוט:
|
מה הבעיה שלכם שהוא הקפיץ?זה הפוסט הכי טוב בכל הפורום הזה
צריך לשים את זה בכלל בנעוץ |
שתמיד תבוא הכוסית שתבקש שתוריד בשבילה משקל כבד אחרי דד ליפט או סקווט גבוה ?
|
ציטוט:
כשאתה הולך לחנות פיצוחים וקונה 5 קילו ש"ש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הכי מפגר שבנאדם שראה אותך פעם ראשונה ולא מכיר אותך בכלל יגיד שאתה הומו רק כי אתה מוריד שערות |
אתה יודע שאתה באדיבלדר שאמא שלך מנסה לרמוז לך שיש עוד אנשים בבית שצריכים את האוכל.
נ.ב אשכול ישן תיכו מי הקפיץ? |
אתה יודע שאתה בודי בילדר כי.....תמיד יהיה תשחיף הפדחן שינסה לחקות תרגילים שלך ומהצד אתה וחבר שלך תצחקו עליו? Xd
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כשאתה מודד חצי שעה תפוח אדמה שיתאים לגרמים שכתוב לך בתפריט
שאבא שלך מבקש ביס מהארוחה שלך אתה מתעצבן שכבר לא נעים לבקש מאמא שלך לקנות אוכל בסופר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שאתה קונה את חולצות הבית ספר שלך צמודות :1eye:
*שהוצאת בחיים שלך יותר מ-1000 ש"ח על תוספי מזון *אתה מת על מבחני כוח בשיעורי ספורט(מתח,שכיבות שמיכה,מקביליות...) *שאתה מבין יותר מהמורה שלך לביולוגיה בקשר לתזונה *שבנות נוגעות לך בחזה!! *שאתה בוחן גברים אחרים בבית הספר לעומת עצמך *שאתה רואה את המאמן שלך יותר שעות מאשר אתה רואה את ההורים שלך *שאתה פשוט לא יכול להתנגד לעלות דחיקת חזה אפילו שאתה לא עובד על אותו שריר היום |
ציטוט:
|
כשכל שחנוכה מתקרב אתה נכנס לחרדות עמוקות יותר
|
ציטוט:
מתי מעיפים את החרטטן הזה מפה? :10: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רולדין יא ליצן :lol: |
ציטוט:
לחיצות חזה ביום של חזה, למרות שזה מפתה חח זה עם המקלחת כל כך נכון חחחחחחח שאתה עייף מת לחזור הביתה מהבצפר אתה אומר לעצמך זה בסדר, תתעודד היום יש מכון כושר =) (מתייחס למי שעדיין בבצפר) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ