ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   סיאנס (https://israelbody.com/showthread.php?t=9572)

gil-Nissim 07-05-07 23:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mazoz3
הסברתי לך בדיוק מי ברא את הביצה שקדמה לתרנגולת, קראתי על זה פעם, וקיבלתי אישור מהמורה שלי לביולוגיה בחטיבה...... כל ביולוג שתשאל יענה לך את אותה התשובה שכתבתי.

ומה לעזעזל הקשר בין כוס לבנאדם ?!

כשתיגדל תבין..

מה הקשר ?
זאת אומרת שמישהו ברא את הביצה לא ?
היא לא נולדה מעצמה ככה אני צודק ?
תגיד למורה שלך שילך לילמוד קצת ביולגיה..

מה הקשר לכוס ? אני יסביר.
אתה עכשיו יושב בבית שותה קולה מהכוס נכון ? מי ברא את הכוס הטבע ?=לא
לכול דבר יש בורא כמו שלך יש בורא והוא הקדוש ברוך הוא!

זה שאתה לא מאמין ולא מוכן ליקלוט את זה זה משהו אחר כבר.

igorek 07-05-07 23:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
דת זה לא משהו לוגי! או שאתה רוצה להאמין או שלא,כל שנה מישהו מוציא תאוריה חדשה,אמונה היא בלב,זכותך לא להאמין,אם טוב לך ככה אז בהצלחה בחיים אחי.
טחנתי הרבה דיונים כאלה,והמסקנה היא שהיא אפשר להוכיח.

זאת הנקודה שלי, כל העניין הרוחני הזה זאת אמונה ותו לא אז לא צריך להגיד שזה מוכח כי זה לא.

יiסי 07-05-07 23:48

חברה , יש דבר כזה שנקרא סיאנס והוא אמיתי. והוא לא פוסל את התורה להפך בתורה כתוב שיש סיאנס. יש לי חבר שהסתובב לו משהו "קטן" בראש (ברמה של אישפוז לשלושה חודשים) מסיאנס קטן שהוא עשה עם חברים במקלט... זה עסק אמיתי.

Ilan-V 07-05-07 23:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
חברה , יש דבר כזה שנקרא סיאנס והוא אמיתי. והוא לא פוסל את התורה להפך בתורה כתוב שיש סיאנס. יש לי חבר שהסתובב לו משהו "קטן" בראש (ברמה של אישפוז לשלושה חודשים) מסיאנס קטן שהוא עשה עם חברים במקלט... זה עסק אמיתי.

מחזק

ahtung 07-05-07 23:53

תשמעו,אני בעצמי לא מאמין ממש בכל הדברים הרוחנים ובאלוהים,אבל יש הרבה מידע על סיאנסים ביום-יום,אז זה גורם לי לשאול את השאלה-האם יש באמת כזה דבר?
מה שבטוח זה נושא מאוד מסכרן...

Ilan-V 07-05-07 23:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ahtung
תשמעו,אני בעצמי לא מאמין ממש בכל הדברים הרוחנים ובאלוהים,אבל יש הרבה מידע על סיאנסים ביום-יום,אז זה גורם לי לשאול את השאלה-האם יש באמת כזה דבר?
מה שבטוח זה נושא מאוד מסכרן...

צודק חחח אבל אני אין לי אץ האומץ לנסות

gil-Nissim 07-05-07 23:55

יש לי רעיון לכולם פעם אחת ולתמיד.
אם מישהו יעשה סיאנס, ואני מקווה מאוד שלא יעשה..
שישאל אם יש ה' אוקי ?

ran7 07-05-07 23:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
שישאל אם יש ה' אוקי ?

תמיד אתה יכול לנסות:1eye:

Antonator1 07-05-07 23:59

אני אעשה סיאנס ואתקשר עם חברי הטוב ג'ון פאל סיגמרסון ז"ל, אני אשאל אותו מה הוא רואה שם למעלה.

amir harduf 07-05-07 23:59

ציטוט:

שישאל אם יש ה' אוקי ?

מאיפה אני משיג את התמונה של החתימה שלך?

gil-Nissim 08-05-07 00:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir harduf
מאיפה אני משיג את התמונה של החתימה שלך?

חח בשביל מה ?:whistle:

מתן18 08-05-07 00:03

ציטוט:

הרחק מרשעים ישועה.

*רחוק

כמה שהמשפט הזה מתאים...כל הכבוד לך גיל.

"
הוי שקד ללמוד מה שתשיב את אפיקורוס"

פינק,איגרוק וכל השאר,אל תאמינו,תחיו את החיים שלכם,ואם אתם ממש רוצים לזלזל תעשו את זה בינכם ובין עצמכם,ואני לא מדבר רק על עניין הסיאנס אלא על היהדות כולה,הזילזול נוטף ממכם בצורה הכי מגעילה שאפשר.

ובקשר לעניין של האוננות,וואלה גיל אחי אני באותה דעה שלך..כל פעם נניח שאני עושה אני מרגיש חרא..ואני גם מרגיש שאני הולך לחטוף עונש משמים אחרי זה..תמיד שאני מפסיק באמת הכל מסתדר לי וניהיה לי טוב..מיד אחרי זה.."ישועת ה' כערף עין"

gil-Nissim 08-05-07 00:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
*רחוק

כמה שהמשפט הזה מתאים...כל הכבוד לך גיל.

"
הוי שקד ללמוד מה שתשיב את אפיקורוס"

פינק,איגרוק וכל השאר,אל תאמינו,תחיו את החיים שלכם,ואם אתם ממש רוצים לזלזל תעשו את זה בינכם ובין עצמכם,ואני לא מדבר רק על עניין הסיאנס אלא על היהדות כולה,הזילזול נוטף ממכם בצורה הכי מגעילה שאפשר.

ובקשר לעניין של האוננות,וואלה גיל אחי אני באותה דעה שלך..כל פעם נניח שאני עושה אני מרגיש חרא..ואני גם מרגיש שאני הולך לחטוף עונש משמים אחרי זה..תמיד שאני מפסיק באמת הכל מסתדר לי וניהיה לי טוב..מיד אחרי זה.."ישועת ה' כערף עין"

חח חזק אחי!
גם שאני עושה תמיד.. אחרי זה אני מרגיש חרא ושואל את עצמי בשביל מה עשיתי את זה..

Mazoz3 08-05-07 00:05

אחי... אני אישית נהנתי עכשיו.. לא מרגיש אשם בכלל

הדבר היחיד שמבאס אותי זאת העובדה שקניתי עכשיו מחשב חדש וכל האוסף פורנו המכובד שלי נמצא על המחשב השני..

SuzukiR 08-05-07 00:06

אומרים שחכמי הקבלה והרבנים המאוד מכובדים יכולי םלהישתמש בכישופים למען דברים מסוימים ויש הוכחות של כמה רבנים שאני לא יציין פה

אבל בזה שזה מוזכר בתנך זה רק עוד הוכחה כי הקב"ה לא אמר סתם לא לעשות כישופים

gil-Nissim 08-05-07 00:07

ציטוט:

אחי... אני אישית נהנתי עכשיו.. לא מרגיש אשם בכלל

הדבר היחיד שמבאס אותי זאת העובדה שקניתי עכשיו מחשב חדש וכל האוסף פורנו המכובד שלי נמצא על המחשב השני..

:ph34r: :cry_1: :wacko: :blink: :blink:
זה באמת היה נחוץ לספר לנו שהנגעת את עצמך כרגע ?

Antonator1 08-05-07 00:10

העיקר לצאת צדיקים, אבל "לחטוא" ולזרוק זין על המצוות שלא נראות לכם זה בסדר...

Mazoz3 08-05-07 00:11

ממ לא, אבל משעמם לי כרגע ובדיוק דיברתם על זה אז הרגשתי צורך פנימי לשתף אחי חחחחחחחחחחחח באמא שלי שאני לא מבין אותכם.... לא להביא ביד כי מרגישים אשמים ? מה היהוה הזה דפק לכם תשכל אה ? חיים רק פעם אחת, ואחרי זה אולי עוד פעם בשביל לכפר, וגם שמה חיים רק פעם אחת, אז תן להנות בסיבובים אחי...
נקודה למחשבה :) (ד"א אחי - שלא תבין מהנוסח המזלזל של התגובות שלי שאני מזלזל\מנסה לפגוע בך, פשוט כל הקטע הזה של אמונה למען עתיד טוב אחרי המוות לא נכון בעיני, למרות שנאי מאמין בסיאנס ובחיים שאחרי המוות ועניינים.... אבל בנתיים עד שאני לא שם - שישאר בגדר מסתורין.. לא מתעסק ולא כלום...)

SuzukiR 08-05-07 00:12

בסופו של דבר שאתה מגיע למעלה

משנה רק אם עשיתה יותר טוב מרע

מעטים האנשים שצדקים בגלל זה אומרים על מי שהוא צדיק כי הוא לא עשה שום רע בחיים שלו רק טוב

אבל אני מישתטדל לעשות כמה שיותר טוב למרות שגם אני חוטא אבל אני מקווה שהמעשים הטובים שלי יכפרו על המעשים הרעים

אבל יש חטאים מסוימים שאין מחילה עליהם

יiסי 08-05-07 00:13

ציטוט:

:ph34r: :cry_1: :wacko: :blink: :blink:
זה באמת היה נחוץ לספר לנו שהנגעת את עצמך כרגע ?

חחחחחח כן כנראה שזה מסב לו תחושת אושר :/ התגובה שאחרי.

אני בכלל לא סגור על עצמי בכול הקטע של הדת הזאת... אני בן אדם שלומד 12 פאקינג שנה במערכות דתיות.. בחיים לא הייתי בבי"ס חילוני. אבל כול הדתי הזה רק גרם לי להתרחק ב4-5 שנים האחרונות עשיתי כול דבר אפשרי חלק אפילו בכוונה כאילו לבדוק אם יקרה לי משהו אם ביום שבת אני יעשן נרגילה עם חברים וכו' :) לא פגע בי ברק אבל מי יודע אולי בעולם הבא(אם יש) אני ישרף או שגבריאל יזרוק לי דאמבל לראש - אבל עד אז יש הרבה זמן לבדוק לחקור פשוט נחיה תחיים ונראה איך נזרום אם נהיה דתיים או לא.

gil-Nissim 08-05-07 00:13

ציטוט:

ממ לא, אבל משעמם לי כרגע ובדיוק דיברתם על זה אז הרגשתי צורך פנימי לשתף אחי חחחחחחחחחחחח באמא שלי שאני לא מבין אותכם.... לא להביא ביד כי מרגישים אשמים ? מה היהוה הזה דפק לכם תשכל אה ? חיים רק פעם אחת, ואחרי זה אולי עוד פעם בשביל לכפר, וגם שמה חיים רק פעם אחת, אז תן להנות בסיבובים אחי...
נקודה למחשבה :) (ד"א אחי - שלא תבין מהנוסח המזלזל של התגובות שלי שאני מזלזל\מנסה לפגוע בך, פשוט כל הקטע הזה של אמונה למען עתיד טוב אחרי המוות לא נכון בעיני, למרות שנאי מאמין בסיאנס ובחיים שאחרי המוות ועניינים.... אבל בנתיים עד שאני לא שם - שישאר בגדר מסתורין.. לא מתעסק ולא כלום...)

תעשה טובה אחי תלחץ ctrl+W תודה מראש..:jockey:

מתן18 08-05-07 00:13

ציטוט:

אם אין לך שם זיקה לדת ואתה לא מרגיש את ההאשמה אתה "אבוד"..אז אין טעם להיכנס איתך לוויכוח..שיהיה לך לבריאות.

Mazoz3 08-05-07 00:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי

אני בכלל לא סגור על עצמי בכול הקטע של הדת הזאת... אני בן אדם שלומד 12 פאקינג שנה במערכות דתיות.. בחיים לא הייתי בבי"ס חילוני. אבל כול הדתי הזה רק גרם לי להתרחק ב4-5 שנים האחרונות עשיתי כול דבר אפשרי חלק אפילו בכוונה כאילו לבדוק אם יקרה לי משהו אם ביום שבת אני יעשן נרגילה עם חברים וכו' :) לא פגע בי ברק אבל מי יודע אולי בעולם הבא(אם יש) אני ישרף או שגבריאל יזרוק לי דאמבל לראש - אבל עד אז יש הרבה זמן לבדוק לחקור פשוט נחיה תחיים ונראה איך נזרום אם נהיה דתיים או לא.

אחי שמעתי גבריאל על סייקלים של GH

Mazoz3 08-05-07 00:15

ממ כע אחי אני מקרה די אבוד....... ואממ מה עושה Ctrl + W ?:whistle: :whistle:

יiסי 08-05-07 00:17

ציטוט:

אחי שמעתי גבריאל על סייקלים של GH

מה אתה מדבר הוא אקטומורפ... חטוב אש אבל :D

בקיצור חברה אתם פותחים פה כזה דיון עצבני שלא יגמר ולא נגמר ואנשים בארץ ובעולם יום יום שואלים ובודקים האם יש? מה יש?
אחד אומר שיש אלוהים
אחד אומר שיש חייזרים
אחד אומר שאין כלום (אתיאסטים)
אחד אומר שבראו את העולם מגרעין שעועית

איש איש הישר בעיניו יעשה - ככה אומרים את זה לא?
שאף אחד לא יזלזל בשני ולא יגיד לו להשתנות ולא כלום , שלא תהיה כפייה דתית ושלא תהיה כפירה ככה לא מהצד ההוא ולא מהצד ההוא כמו הרבנים האלה שצוחקים על החילונים וכמו החילונים שצוחקים על הדתיים.

gil-Nissim 08-05-07 00:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי

חחחחחח "התגובה שאחרי" חזק!

אחי עזוב אותך, אתה מיקרה שונה,אתה גר בבית שמש עיר האורות.
על תישאל אותי מה קשור פשוט היה לי תדחף הזה..

amir harduf 08-05-07 00:18

ציטוט:

חח בשביל מה ?:whistle:

כי זה הדבר הכי מצחיק שראיתי כבר הרבה זמן כבר שמרתי את זה ושמתי על המסך רק שזה לא ברזולוציה המתאימה

קיצור אני חייב את התמונה שים פה איכשהו להוריד אותה

gil-Nissim 08-05-07 00:19

ציטוט:

כי זה הדבר הכי מצחיק שראיתי כבר הרבה זמן כבר שמרתי את זה ושמתי על המסך רק שזה לא ברזולוציה המתאימה

קיצור אני חייב את התמונה שים פה איכשהו להוריד אותה

אחי יש לי תמונה קטנה כזאת אתה רוצה אין לי גדולה.

amir harduf 08-05-07 00:21

ציטוט:

אחי יש לי תמונה קטנה כזאת אתה רוצה אין לי גדולה.

שים אולי זה יותר טוב

gil-Nissim 08-05-07 00:21

ציטוט:

שים אולי זה יותר טוב

http://www.anonymous.org.il/pic/usa-school2.jpg

יiסי 08-05-07 00:22

ציטוט:

חחחחחח "התגובה שאחרי" חזק!

אחי עזוב אותך, אתה מיקרה שונה,אתה גר בבית שמש עיר האורות.
על תישאל אותי מה קשור פשוט היה לי תדחף הזה..

חחחחח שתידע לך שבית שמש נחשבת אחת מהערים הדתיות ביותר.. יש פה מלא מלא מלא נערים ומבוגרים שלמדו במסגרות דתיות והם פשוט כופריםםם במלוא מובן המילה חלק מכפייה דתית וחלק פשוט נמאס להם ואמרו אם אני לא מקיים את זה אז כבר את הכול לא נקיים דברים כאלה.. חלק גם מהשפעה חברתית :P
אתה בא הרבה לבית שמש? איפה אתה מתאמן?

amir harduf 08-05-07 00:23

ציטוט:

אותו הדבר אבל בכל מקרה קבל מוניטין על העזרה

gil-Nissim 08-05-07 00:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
חחחחח שתידע לך שבית שמש נחשבת אחת מהערים הדתיות ביותר.. יש פה מלא מלא מלא נערים ומבוגרים שלמדו במסגרות דתיות והם פשוט כופריםםם במלוא מובן המילה חלק מכפייה דתית וחלק פשוט נמאס להם ואמרו אם אני לא מקיים את זה אז כבר את הכול לא נקיים דברים כאלה.. חלק גם מהשפעה חברתית :P
אתה בא הרבה לבית שמש? איפה אתה מתאמן?

אחי אני כול יום כמעט עובר שם.. אני גר באדרת :blush: :blush:
היתי גר ליפני זה במבשרת.. באונה איזה קרועות הבנות בבית שמש אה ?
כול אחת חשה מעצמה כוסית חחח....

מתאמן בג'אמפ ירושלים.

מתן18 08-05-07 00:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
מה אתה מדבר הוא אקטומורפ... חטוב אש אבל :D

בקיצור חברה אתם פותחים פה כזה דיון עצבני שלא יגמר ולא נגמר ואנשים בארץ ובעולם יום יום שואלים ובודקים האם יש? מה יש?
אחד אומר שיש אלוהים
אחד אומר שיש חייזרים
אחד אומר שאין כלום (אתיאסטים)
אחד אומר שבראו את העולם מגרעין שעועית

איש איש הישר בעיניו יעשה - ככה אומרים את זה לא?
שאף אחד לא יזלזל בשני ולא יגיד לו להשתנות ולא כלום , שלא תהיה כפייה דתית ושלא תהיה כפירה ככה לא מהצד ההוא ולא מהצד ההוא כמו הרבנים האלה שצוחקים על החילונים וכמו החילונים שצוחקים על הדתיים.

שופטים כא' כה',וזה ממש לא ככה,כל אחד עשה הישר בעיניו כי לא היה מנהיג,כל אחד שיחק אותה חכמולוג גדול וזילזל,עד שכולם שילמו מחיר מאוד כבד.

אז בבקשה,תמשיכו לזלזל.

"תמו חטאים מין הארץ ורשעים עוד אינם"

gil-Nissim 08-05-07 00:27

על תחון כול בוגדי אוון סלה.
שומר ה' את כול אוהביו, ואת כול הרשעים ישמיד.

הודעה 2000 ::)

מתן18 08-05-07 00:28

ציטוט:

על תחון כול בוגדי אוון סלה.
שומר ה' את כול אוהביו, ואת כול הרשעים ישמיד.

חחח אחי אנחנו מפצצים בהם משפטים אה?..חח אהבתי אהבתי..

עריכה:מזל"ט

יiסי 08-05-07 00:32

ציטוט:

אחי אני כול יום כמעט עובר שם.. אני גר באדרת :blush: :blush:
היתי גר ליפני זה במבשרת.. באונה איזה קרועות הבנות בבית שמש אה ?
כול אחת חשה מעצמה כוסית חחח....

מתאמן בג'אמפ ירושלים.

חחח כן אמרת לי כבר... באשכול שסיקספאק רצה לארגן מפגש..
הבנות בבית שמש זה גועל נפש אני רציני מעדיף להישאר יבש עד היום שאני ימות מאשר להתעסק עם אחת מהמפגרות פה.. 80 אחוז פרחות מפגרות... תבוא עם איזה פיאט אונו ואגזוז לחץ יצאת עם זיון.

מה כול יום מאדרת לירושלים? או שאתה בטח לומד בירושלים ופשוט לא עזבת את הבית ספר ואחרי בית ספר למכון?

gil-Nissim 08-05-07 00:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
חחח כן אמרת לי כבר... באשכול שסיקספאק רצה לארגן מפגש..
הבנות בבית שמש זה גועל נפש אני רציני מעדיף להישאר יבש עד היום שאני ימות מאשר להתעסק עם אחת מהמפגרות פה.. 80 אחוז פרחות מפגרות... תבוא עם איזה פיאט אונו ואגזוז לחץ יצאת עם זיון.

מה כול יום מאדרת לירושלים? או שאתה בטח לומד בירושלים ופשוט לא עזבת את הבית ספר ואחרי בית ספר למכון?

אחי אדרת למכון ולבית אני לא הולך לבית ספר חחח..

zidan 08-05-07 00:46

משפט לסיכום הפוסט.

"רבות מחשבות בלב איש,ועצת ה' היא תקום"

תחשבו מה שאתם רוצים,וכל התאוריות שאתם רוצים,בסוף,רק אחד מחליט.

יiסי 08-05-07 00:47

אה סבבה הכי טוב :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ