![]() |
האמת היא שזה ניראה לא רע.
מה שמוזר זה שחזרה אחת אתה שובר בהרבה "דיפ" חזרה אחרת אתה קרוב יותר למקביל |
ציטוט:
כן כתבתי כי כשהסתכלתי למעלה אז איבדתי הרבה פעמים שיווי משקל. לא רע לא מספיק לי, אני רוצה טכניקה טובה. יש שיפור מהקודמים? |
שמע לא רוצה לבאס אותך אבל הסט שצילמת נראה כאילו אתה קורס קדימה ברוב החזרות, עזוב אותך על הברכיים אבל זה כאילו אתה מרפה לגמרי את ההאמסטרינג, אתה לא משאיר משקל על העקבים, רואים שהם אפילו קצת מתרוממים לך בתחתית
|
תרים את קצות האצבעות, זה יעזור.
|
אני שוב אומר, אולי לא כל המשקל היה על העקב כי הסתכלתי למעלה ואיבדתי שיווי משקל.
|
סקוואט:
117.5-5-5-5 התאמצתי יותר בקוואדס מהרגיל. הפעם שיניתי את הטכניקה לגמריי, סרטון סביבות 10 בלילה. בנץ': 87.5-5-5-5 מאוד קשה דדליפט: (pr אחיזה רגילה-155 ק''ג) 182.5-5 קשה רצחחחחחחחחח לא יודע מה קרה לי, פעם הייתי מושך הרבה יותר.. |
תנסה להעלות ליוטיוב, אין סיבה שלא תצליח.
|
אני ינסה עוד מעט
|
הנה סרטונים של סקוואט ובנץ':
סקוואט: http://www.youtube.com/watch?v=Gm2IkFNyGTE אל תתיחסו לחזרה השלישית. יצא כרגיל לא טוב. בנץ': http://www.youtube.com/watch?v=m3m8dPtuceE מה אתם אומרים על הבנץ', יש משהו לשפר? |
סקוואט השתפר ברמות תפסתה תתנועה .
נראה שאתה עומד עמידה רחבה מידיי רוחב כתפיים לא יותר מיזה צריכה להיות העמידה לגבי הבנץ' נראה יעיל במשקלים כבדים לך שים ספוטר אתה מחוייב ! |
תודה.
|
קודם כל, סוף סוף אתה מעלה ליוטיוב, זה כבר שיפור חח.
לסקוואט, הטכניקה השתפרה המון. תמשיך ככה. לגבי הבנץ' פרס, אתה יכול להקשית עוד את הגב ותלחץ יותר. |
ציטוט:
|
מה לשפר בסקוואט?
|
שמע הבעיה שלך נובעת בעיקר מזה שאתה קורס ולא משאיר את המשקל על העקבים, תנסה להזכיר לעצמך בחזרה להשאיר משקל על העקבים, בהתחלה זה יהיה מוגזם אחרי כמה סטים הגוף שלך לבד ישאף להגיע לזה כי אתה תרגיש הרבה יותר חזק ככה בתחתית ולא תקרוס קדימה.
בכל מקרה, אני הייתי מציע לעבוד עם משקלים לא מאתגרים לשבוע טכניקה, לעשות המון סטים חופשיים עם מוט(נגיד 5 אפילו) ובאמת שהמשקל לא יהווה פקטור יותר מדי ותוכל להתמקד בלבצע את התרגיל נכון. |
ציטוט:
איך לעשות בשביל שהמשקל יהיה על העקבים? |
הממ, תעשה מה שבא לך, אני עושה את התכנית הרבה זמן ועוד לא עברתי את ה100 בגלל טכניקה שלאחרונה השתפרה.
איך להשאיר על העקבים? או להרים בהונות קצת(לדעתי מטומטם), או שפשוט תחשטב על זה(זה לא כזה קשה כדגש בתחתית יחד עם לפתוח ברכיים חזק וזה יקרה. מה שכן תעשה את זה בהתחלה עם מוט ריק שלא ייצא מצב שאתה נופל אחורה כי בהתחלה זה עלול לקרות ולהרגיש לך מוזר אם התרגלת עד עכשיו ליפול קדימה. |
ציטוט:
|
עדיף שתמשיך ככה,
לשמוט חזה זה הדבר שהכי מקשה בסקוואט. תרים את קצות האצבעות ברגל (תחשוב על זה) והמשקל ילד לעקבים, זה יסתדר עם הזמן. |
ציטוט:
|
אני מבין מה הכוונה שלך, להתיישב יותר מידי אחורה ולאבד את הכיווץ.
תמשיך ככה ותרים את קצות האצבעות, תיראה איך הולך. |
תנסה אולי בוקס סקוט שילמד אותך את התנועה של הישיבה
בעיקרון זה אמור להיראות כמו לשבת על ספסל בגובהה שובר מקביל |
אחלה תודה
|
אני רוצה לשלב מתח בss, באיזה אימון אתם ממליצים a או b? או שעדיף שלא?
|
בשלב מסויים עוברים לתוכנית ss של מתקדמים שיש בה מתח בראשון וחמישי
דדליפט פעם בשבועיים pc פעמיים בשבועיים תראה בספר. |
ציטוט:
אני לא מתכוון להתחיל לשנות את התוכנית, אמשיך ככה עד שאתקע ואז טקסס. |
ציטוט:
זה לא אותו דבר. |
גם אני לא חושב שכדאי בוקס סקוואט
אלברו תמשיך עם הטכניקה הזאת ותקפיד על בירכיים לצדדים. |
סקוואט:
120-5-5-5 פרס: 72.5-4-3-2 סעמקק כל פעם משתחררת לי החגורה באמצע הפרס!!! אם אימון הבא אני לא עושה יותר מ11 חזרות בפרס אז ריסט. פאוור קלין: 87.5-3-3-3-3-3 הפאוור קלין היה סיוט!5 סטים זה באמת נורא! התקשתי לשמור על טכניקה.. כל הצוואר והרגלים שלי אדומים מהpc סרטון עוד מעט. |
אתה משתמש בחגורה עם הסקווץ'?
|
ציטוט:
הזמנו מהאתר השני חגורות של אינזר, מקווה שיגיעו בקרוב.. |
עדיף שלא תעבוד בכלל עם חגורה מאשר איתה. (מניסיון)
|
http://www.youtube.com/watch?v=I9c_K6fXQVM
אין עתיד.. |
תמשיך, הטכניקה תסתדר ככל שתקפיד על ירידה איטית ובירכיים לצדדים
חזרה רביעית פספסת את העומק. |
תודה.
זה מתסכל אני אף פעם לא מצליח לעשות סקוואט בטכניקה טובה.. לא יודע אם להמשיך להוסיף משקל. |
תוסיף
|
הנה עוד סט של סקוואט מהיום
http://www.youtube.com/watch?v=NEd1z1hR2Zg |
בעייתי...
בסט הזה רואים שאתה שומט חזה ונופל קדימה והמוט בורח לך. קודם כל, תנסה להכנס למוט כשכפות הידיים שלך ממש אופקיות לריצפה (או מקבילות במילים אחרות) ואז המרפקים שלך יהיה ממש למעלה, אולי זה יסדר את החזה שנשמט -זה ישמור על הכיווץ בגב העליון. |
באמת שאני מוציא חזה הכי חזק שיש.
התנועה בסדר?כאילו תראה איך אני מוציא תתחת אחורה ישר. |
אתה קורס בתחתית, זו הבעיה
במשקלים גבוהים (יחסית) אתה לא תצליח לעלות. בטכניקה נכונה מרימים יותר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ