![]() |
ציטוט:
סומך עליך שהבנת את זה :) ידידי הק1למן העתידי :sbb4: |
אימון עצימות יום רביעי 03/11/10
סקוואט: 80 לחמישייה, 100 לשלישייה, 110 לשלישייה, 120 ושלישייה, 155 לשלישייה (חזרה שלישית גבולית) בנ'ץ: 80 לחמישייה, 90 לשלישייה, 100 לשלישייה, 115 לשלישייה דדליפט: 100 לחמישייה, 140 לשלישייה, 170 לשלישייה, 210 לשלישייה יחסית לזה שלא אכלתי כל כך טוב לפני האימון נאי מרוצה כמו שרשמתי החזרה השלישית בסקוואט הייתה גבולית ובחזרה השלישית בדדליפט עם ה210 נעלתי בקושי סה"כ אימון סבבה לגמרי |
כבר שכחתי מה הולך פה.
אתה בטקסס? |
כן הוא בטקסס
|
אז מה זה כל הנפח הזה ביום עצימות?
|
זה החימום,
בעמוד הקודם תיראה שהגיבו לו. |
אז זה חימום גרוע.
|
ציטוט:
בגלל זה לא הסתדר לי. |
לי1לז
קיצר גל1ני, תעשה חימום שיגרום לך לעשות את העבודה הכי טוב שאתה יכול. |
כן סאבזירו אני בטקסס כבר כמעט שבועיים
בכל מקרה החימום הזה מסתדר לי טוב מאוד אבל אם יש לכם טיפים איך אפשר לעשות את זה יותר טוב אני אשמח לשמוע |
ציטוט:
אני לדוגמה כדי לעבוד ל 170 בטקסס התחממתי ככה: מוט 40 *5 60*3 80*2 100*1 120*1 140*1 155*1 170... אין טעם לתת שלשות וכל זה, אם המטרה היא לקבוע שיא פשוט תתחמם בדרך שתגרום לך ולגוף שלך לא לקבל בום כשהמשקל יהיה על הגב מבלי להתעייף יותר מדי בדרך. |
ציטוט:
סבבה ראית שיישמתי את החימום בדדליפט שהמלצת לי עליו עכשיו ניישם גם כן את מה שרשמת לי לגבי החימום בסקוואט תודה :) |
יפה, אם אתה בכזה נפח מצליח לעלות יש לך הרבה לאן להתקדם
בהצלחה |
אימון נפח יום שבת 06/11/10
סקוואט: 5*5 110 ק"ג בנ'ץ: 5*5 110 ק"ג כולה כמה שבועות בתוכנית וכבר מרגישים את הסבל ואני עוד חשבתי על לעשות שראגס אחרי זה חחחחחחח |
ל1לז מה חשבת אנחנו סתם אומרים?
|
ציטוט:
אתם בכלל המלצתם לי לעשות תרגיל משיכה אחרי כל זה ככה גם רשום בתוכנית אבל אחרי כמה שבועות זה פשוט בלתי אפשרי זה סבל פסיכוטי אימון נפח הזה :) |
ל1ל איך זה שבנפח הסקוואט והבנץ' זהים כשיש לך הבדל של 40~קילו בעצימות?
|
ציטוט:
התחלתי מאותו משקלים :Embarrassment: בכל מקרה הבנ'ץ אתקע מוקדם יותר מהסקוואט |
דווקא לי הנפח ממש לא נורא, אני לא סובל ואין אפילו דומס..
אבל אני פריק גנטי, אז כנראה שזה משפיע. |
ציטוט:
תבלבל את השריר אח שלי גיבור! אני תפוס בשרירים מכף רגל ועד הראש אני חושב שמחר אני לא יוכל ללכת אפילו לאימון התאוששות :/ |
תעבוד בבית עם מקל מטאטא!!
|
אימון התאוששות יום שני 8/11/10
סקוואט: 90 ק"ג 3*3 פרס: 55 ק"ג 3*3 פשיטות גו: 3*8 היה אחלה התאמנתי ב7 בבוקר חזרתי מהמשמרת לילה באתי הביתה התלבשתי ויצאתי לאימון זה אימון התאוששות אז לא כזה נורא |
אימון עצימות יום רביעי 10/11/10
סקוואט: 80, 100, 110, 125, 157.5 לסינגל בנ'ץ: 80, 90, 100, 105, 125 לשלישייה דדליפט: 100, 140, 170, 215 לסינגל אימון קטלניייייייי!!!!! ושוב פעם זה התבצע ב7 בבוקר אחרי שסיימתי משמרת לילה :) הסקוואט היה קשה, בנ'ץ יחסית קל והדדליפט עלה לי די מהר אבל הרגשתי שהאחיזה בורחת לי אז הסתפקתי בסינגל הכנסתי לעצמי גם קצת אוכל לגוף איך שסיימתי את העבודה אין ספק היה אימון טוב :) |
במה אתה עובד?
|
ציטוט:
עבודה מועדפת ברפא"ל |
אימון נפח יום שבת 13/11/10
סקוואט: 5*5 115 ק"ג בנ'ץ: 5*5 115 ק"ג סבל כיפי מה רצוי לעשות עכשיו? להתקדם עם 2.5 ק"ג? |
משקלים יפים, למה באימון נפח אין משיכה כלשהי?
|
ציטוט:
תודה חשבתי להוסיף עד שהבנתי שאין אפשרות לעשות עוד משהו אחרי אימון נפח |
אתה יכול להוסיף מתח או חתירות בלי בעיה.
|
ציטוט:
בלי בעיה? אני רואה כוכבים במהלך כל האימון מה זה יתן לי להוסיף תרגיל משיכה כלשהו? זה לא סתם יפגע לי בהתאוששות? |
אימון התאוששות יום שני 15/11/10
סקוואט: 95 ק"ג 3*3 פרס: 60 ק"ג 3*3 פשיטות גו: בתוספת פלטה של 10 ק"ג 2*8 |
ציטוט:
ככה התכנית... |
עידן איך זה יכול להיות שאתה כ"כ גמור אחרי הנפח, עד כדי שאתה מוותר על משיכה?
אני כרגע עם 170 5x5, זה ממש לא נורא כמו שאתם תיארתם. |
כי אתה גוש חרא במשקל 125 קילו.
|
ציטוט:
גם אם אתה מדבר מבחינת ראטיו, הטענה שלך מטופשת. אני עובד ביחס גבוה משלו, ובכל זאת אני לא גמור מהנפח עד כדי ויתור על תרגיל, וגם לא הכאבים שאתם מתארים. |
מה זה משנה
אתה יודע איך הוא עובד? כמה מנוחות הוא לוקח? כמה הוא ישן? באיזה מצב הוא בא לאימון? תפסיק לזין במוח |
ציטוט:
זה לא שאני נח 20 דקות בין הסטים, צריך לעבור את האימון ככה שלא תרגיש מת ותוותר על משיכה. וחוץ מזה, לא דיברתי רק עליו, הרבה מספרים שהם מתפרקים אחרי הנפח. לכן, אני מנסה להבין מה גורם לוותר על משיכה, או להרגיש כאילו דרסו אותך יום אחרי. |
ציטוט:
|
ל1ל 345
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ