![]() |
כיון שאם אתה לא יודע מה אתה הולך לעשות בחדר כושר עוד לפני שנכנסת אליו
אז אין לך תוכנית אימון יש לך רשימה אקראית של תרגילים ואקראיות מובילה לתוצאות אקראיות אני יודע מה אני הולך להרים בחודשיים הקרובים לפחות... |
ציטוט:
רואים שלא התעסקת בפיצולים מתקדמים למתאמן מתקדם בדיוק כמו בss בתוכניות מתקדמות לפיתוח גוף הדגש הוא להתחזקות פרוגרסיבית ויש תיכנון במראש (ע"ע dc ) |
ציטוט:
אני כן יודע מה אני הולך לעשות בחדר כושר עוד לפני שאני נכנס אליו, ויש לי תוכנית אימונים שרשומה לי על דף. אין לי רשימה אקראית של תרגילים, יש לי רשימה של תרגילים עם מספר סטים וחזרות שמתאים לתוכנית אימונים שאני עושה (כרגע אני עושה fbw). וזה יפה מאוד שאתה יודע מה אתה הולך להרים בחודשיים הקרובים, אבל איך בדיוק זה עוזר לך? |
ציטוט:
זה עוזר לתכנן התקדמות ליניארית |
ציטוט:
כי אם כן אז התשובה שלי היא כן, אני יודע לאימון הקרוב איזה תרגילים אני הולך לעשות, כמה סטים בכל תרגיל, כמה חזרות בכל סט, וכמה משקל בכל חזרה. |
ציטוט:
והשאלה כמה משקל הוספת למוט ? כי ההתקדמות ב 5x5, ss היא יותר גדולה |
ציטוט:
|
ציטוט:
ללא התקדמות במשקלי עבודה לא תתחזק/תגדל זה בעיה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אם היית עובד ss, 5x5 היית מתקדם יותר על זה כל הוויכוח פה מה שארבל ואני לעולם לא נסכים |
|
ציטוט:
הכי טוב זה שכל אחד יעשה מה שטוב לו ושהוא הכי מרוצה ממנו (אני אישית מאוד מרוצה מההתקדמות שלי כרגע). |
ציטוט:
|
רציתי להקל קצת על האווירה :)
http://jquery-ui.googlecode.com/svn/...cute-puppy.jpg אתה מעדיף תמונה כזאת? בשבילי זה אותו אפקט |
ציטוט:
|
אין בנאדם שעושה שנתיים ss. זו תכנית ל3-6 חודשים, עד שאתה כבר לא מתחיל. התכניות שאתה מציע, סביר להניח שישאירו אותך מתחיל שנתיים.
הגב כולו עובד מאוד חזק בדדליפט, גם הרחב גבי. זו אולי התרגיל הכי טוב לבניית גב. מעבר לזה, אחרי כמה שבועות בתכנית מוסיפים תרגילי עזר כמו מתח ומקבילים - בבקשה אל תנסה ללמד אותי על התכנית. לעבוד על פרופורציות כשאתה עוד מתאמן מתחיל זה קשקוש. אתה צריך לרכוב על גל הגדילה הטבעי עם ההתקדמות בתנועות המורכבות וכשתפסיק להיות מתחיל אתה יכול לפמפם בייספס כמה שבא לך. Ss תביא אותך למצב הזה הכי מהר |
ציטוט:
|
סתם אני רוצה לדעת
כמה אמורים להתקדם בסקוואט בין אימון לאימון בss? |
ציטוט:
אחרי 2-3 ריסטרטים וכעבור 4-5 חודשים אם אכלת מספיק והתאמנת כמו שצריך אתה יכול לסגור סקוואט של 120 קג לחמישייה |
ציטוט:
אחר כך זה משתנה 2.5-5 ק"ג לאימון וסביר להניח שיהיו אימונים קשים שבהם תשאיר את אותו המשקל כדי לבצע בטכניקה נכונה לפני מעבר למשקל הבא ומתי שתתקע תעשה ריסט בד"כ אחד או 2 עד למיצוי התוכנית |
ציטוט:
http://www.exrx.net/WeightExercises/...BDeadlift.html אני מניאק אם אתה מוצא שרשום פה איפה שהוא רחב גבי. דיברתי על פרופרציות בכללי בין קבוצות שרירים, לא ברמה של מתחרה מקצועי. ואני לא מפמם בייספס תפסיק להקצין כבר כל דבר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז בואו נעשה קצת חשבון תאורתי
אם בן אדם מתחיל מ0 3 שבועות של 5 ק"ג מאימון לאימון זה, זה יוצא סקוואט 45 ק"ג עם התכנית צריכה לרוץ סל הכל חצי שנה, נוריד מזה את ה3 שבועות הראשונים ו3 שבועות של דילואד 6 חודשים = 24 שבועות - 6 = 18 x 3 אימונים בשבוע x 2.5 משקל זה אומר שבסוף החצי שנה גם אם ניקח את המספרים הכי נמוכים מתאמן צריך לעשות 180 ק"ג סקוואט איפה כל ססניקים עם סקוואט 180? |
בנאדם לא מתחיל מאפס, בנאדם מתחיל ממוט ריק. בשלב הזה הוא יכול להוסיף 10 קילו למוט כל אימון בכיף. שבוע שבועיים כאלה יביאו אותו בלי בעיה לבערך 70 קילו סקוואט נניח. מהשלב הזה הוא יתקדם 5 קילו כל אימון. אחרי שבועיים הסקוואט שלו יהיה 100 קילו. מהשלב הזה בממוצע מתאמנים מוסיפים רק 2.5 קילו למוט כל אימון. 2.5 * 3 * 5 שבועות כאלה נניח, והגעת ל140 קילו סקוואט. נניח באמצע עוד כמה שבועות ספייר לדיליאודים וריסטים. מדובר ב3 חודשים על הדף, ובממוצע 4-5 חודשים. אין תכנית שמספקת לך שיפור כזה בזמן כזה.
|
שוגרזאזא ומו, אני מצטער אבל אני באמת ובתמים לא מאמין שהתוכנית עומדת במבחן המציאות מבחינת העלאות משקלים. אני יכול לחשוב על אנשים שאני אשים את חיי שלא עושים 100 קילו סקוואט אחרי שבועיים. זה פשוט לא הגיוני.
|
כן וזה הכל טוב ויפה על הדף
אני שואל איפה כל הסקוואטרים 3+ פלטות שעובדים SS? אדון MOO שעושה רושם שעובד הרבה זמן עם ווריאציות 5x5 עדיין לא עושה 3 צלחות תן לי לוג, סרטון.. משהו! |
ציטוט:
ממחר מתחיל ss(בצד האפל תסתכל על "לחלשים אין מקום..." |
לריפטו יש אלפי מתאמנים, אחוז ההצלחה הוא 100% מביניהם. כנסו לפורום שלו ותשאלו.
|
ציטוט:
|
אדון moo לא עשה ss כי הוא הגיע מתקדם לתכניות האמיתיות, ואגב הוא עבד כבר עם 160.
|
ציטוט:
אם יש כל כך הרבה מתאמני ss וכל כך הרבה אחוזי הצלחה, אתה צריך לשלוף לי לפחות 10 אנשים מהראש, אתה לא יכול לתת לי אפילו 1 יש בlbs סרטון לפני שבוע של MOO עושה סקוואט 120 ק"ג suprise suprise :) |
ציטוט:
2. אתה לא חייב להאמין, אין לי כוונה לעלות, אני גם לא זורק לך מספרים אסטרונומיים, ואין לי שום תועלת מזה שתאמין לי, אמרתי כדי שתקבל פרופורציות מבחינת הרמה שלי לטוב ולרע. 3. אני יודע וראיתי את הסרטון, קודם כל סחטיין, ולדעתי ההגדרות שלך מי ותיק מי בינוני ומי מתחיל הן לקויות ותלושות מהמציאות, אבל זה משהו שלא ניתן להגדיר חד משמעית אז אין מה להתווכח. 4. רוב האנשים שהולכים לחדר כושר עושים את זה על מנת להשיג מראה יותר טוב, זה שהם לא מכורי-כוח זה לא אומר שהם קוקסינלים (ואני מחשיב את עצמי מכור-כוח). 5. לא אכפת לי מה הדעה שלך, מגוחכים הם לא. נראה עוד כמה חודשים מה הprrs עשה לי, ואז יהיה מקום לדבר אם זה היה במקום או שמוקדם מדי. עכשיו יש לי שאלה שלדעתי התשובה עליה מכילה תשובה לרוב הדיון הזה, moo, האם אתה נראה כמו מישהו שמרים 210kg בדדליפט? (ראיתי את הסרטונים ואי אפשר להתרשם, אם אתה רוצה להעלות תמונות אני אוכל להגיד לך אם ללכת בדרך שלך נותן את המטרה שאני רוצה או לא) |
ציטוט:
ציטוט:
דבר שני, בן-אדם בחיים לא יצליח לעלות 10 קילו משקלי עבודה מאימון לאימון, וגם 5 קילו זה על הקצה. ציטוט:
|
|
ציטוט:
אולי עם 20 סטים של סקוואט הוא לא יצליח בss מצליחים וfatboy, אני לא חייב לך כלום. אתה לא הבאת לי לוגים של prrs. אמרתי לך איפה למצוא אותם. אם אתה רוצה תסתכל. |
ציטוט:
Surprise surprise |
ציטוט:
מה אתה ברצינות מצפה שנאמין לך בזה? |
sugarzaza עברתי על חצי מהלוגים בLBS, שרוב החברה שם לוחמי ריפטו ועושים SS
לא ראיתי אחד עם סקוואט 3 צלחות אפילו אביר הכתר the sun שכבר מעל שנה עם SS לא מתקרב לסקוואט 3 צלחות אתה רוצה הוכחה שSS כושל להרבה אנשים? תעבור על הלוגים של החברים שלך, שזה כבר משימה בפני עצמה כי 80% זה חפירות ורק חלק קטן באמת לוג. אתה לא יכול להביא לי דוגמאות לסיפורי הצלחה עם SS כי הם כמעט לא קיימים. |
ציטוט:
http://storage.tipo.co.il/scops/disney_clowns_b2.jpg לך לקרוא לפני שאתה זורק שטויות, בקשר לשאר מה שכתבת צפה בתמונה שוב. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ